Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Harlem Globetrotters, cei mai apreciați baschetbaliști din lume, revin în România

Reputata echipă de baschet The Original Harlem Globetrotters se întoarce în România pentru a susține show-uri în două orașe din țară. Pe 22 mai, spectacolul va ajunge la Sala Polivalentă din București, iar pe 24 mai, la Sala Polivalenta din Craiova.
Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilitățile lor uimitoare de baschet, umor, dar și pentru implicarea lor socială, prin acte caritabile pe teren și în afara acestuia. O echipă de baschet care a depășit și mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscută în cultura sportului și a divertismentului.

Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acțiune, mai mult ca oricând. Noul turneu oferă fanilor oportunități multiple de a interacționa cu starurile Globetrotters, în timpul meciului, dar și după meci.

Harlem Globetrotters, echipa de baschet cu o stea pe Hollywood Walk of Fame

Echipa Harlem Globetrotters a fost fondată de Abe Saperstein în 1926, in Chicago, Illinois, cu 20 de ani înaintea fondării Ligii Naționale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de țări, fiind primiți cu brațele deschise de pasionații de baschet de toate vârstele.

Jucătorii au demonstrat că pot fi entertaineri și în afara terenului, apărând în 2 filme de la Hollywood în anii `50. Începând cu anul 1970, echipa a apărut constant la emisiunile televizate sâmbătă dimineața, a rezolvat mistere împreună cu Scooby-Doo, a apărut în două seriale animate create de Hanna-Barbera, dar și în propria emisiune televizată live ”Harlem Globetrotters Popcorn Machine”. Pentru a le încununa meritele, în 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Cultura de baschet a României a făcut ca țara noastră să fie inclusă în circuitul turneului actual. Așadar, magicienii baschetului vor vizita două orașe din România: București și Craiova.

Lista starurilor Harlem Globetrotters care vor ajunge în țara noastră îi include pe unii dintre cei mai cunoscuți sportivi de pe mapamond: Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles, conduși de legendarul antrenor Sweet Lou Dunbar.

Bilete Harlem Globetrotters la Craiova:

Earlybird

 • BILET ADULT – 112 lei
 • BILET COPIL – 56 lei

Preț întreg

 • BILET ADULT – 140 lei
 • BILET COPIL – 70 lei

Bilete Harlem Globetrotters la București:

Earlybird

 • BILET ADULT / Categoria VIP – 216 lei
 • BILET ADULT / Categoria I – 176 lei
 • BILET ADULT / Categoria II – 120 lei
 • BILET COPIL / Categoria VIP – 108 lei
 • BILET COPIL / Categoria I – 88 lei
 • BILET COPIL / Categoria II – 60 lei

Preț întreg

 • BILET ADULT / Categoria VIP – 270 lei
 • BILET ADULT / Categoria I – 220 lei
 • BILET ADULT / Categoria II – 150 lei
 • BILET COPIL / Categoria VIP – 135 lei
 • BILET COPIL / Categoria I – 110 lei
 • BILET COPIL / Categoria II – 75 lei

Citește mai multe despre Harlem Globetrotters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Oh, Ramona" a stabilit un nou record de audiențe în cinematografe

Filmul "Oh, Ramona", regizat de Cristina Jacob după bestseller-ul scris de Andrei Ciobanu, a bătut toate recordurile de audiență pentru...

Închide