Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Filmul despre Elton John, "Rocketman" primeşte un nou trailer

După Freddie Mercury, jucat magistral de Rami Malek e rândul unui alt simbol muzical britanic să primească o interpretare unică. De această dată Taron Egerton devine Elton John în pelicula "Rocketman", care a primit un nou trailer. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.
Trailer Rocketman film Elton John 2019 Taron Egerton

Trailer Rocketman film Elton John 2019 Taron Egerton (foto: Paramount Pictures)

Spre deosebire de Rami Malek, care nu a cântat în Bohemian Rhapsody, Taron chiar va cânta piesele lui Elton John. Pe tânărul actor îl ştim din pelicule precum "Kingsman and the Secret Service", "Eddie the Eagle", "Legend" şi mai recent din serialul Netflix "Watership Down". Acolo artistul a avut un voice over convingător pentru unul dintre protagoniştii animaţi.

În noul trailer pentru "Rocketman" îl vedem pe Taron în studio, exersându-şi vocea şi în diferite ipostaze în rolul lui Elton John. Filmul va debuta în luna mai şi urmăreşte începutul carierei legendei britanice, care se pregătea să lanseze albumul "Honky Chateau" în 1972. Acel LP a reprezentat intrarea în mainstream a lui Elton şi momentul când a devenit faimos.

Primul trailer şi primele fotografii cu Egerton în pielea lui Elton au apărut anul trecut, iar Paramount Pictures continuă promovarea cu noi teasere. Regizorul Dexter Fletcher apare în acest trailer, lăudând abilităţile vocale ale tânărului de 29 de ani. Producătorul muzical Giles Martin a declarat că până şi Sir Elton John însuşi consideră că "nimeni nu a cântat piesele mele mai bine decât Taron".

Iniţial Tom Hardy fusese ales pentru acest rol în 2013, dar a avut probleme cu cântatul şi a renunţat la proiect. Între timp creatorul lui "Your Song" şi "Tiny Dancer" va începe turneul "Farewell Yellow Brick Road" anul viitor. Toate concertele vor avea loc pe parcursul a 3 ani şi includ reprezentaţii la Londra, Birmingham, Liverpool, Manchester, Aberdeen, Glasgow sau Leeds.

Elton John va ajunge în America de Nord, Asia, America de Sud, Australia şi Europa. În vârstă de 71 de ani, muzicianul este activ de 57 de ani, cu vânzări de peste 300 de milioane de albume. A primit 5 premii Grammy, 5 Brit Awards, un Oscar, Glob de Aur şi premiu Tony.

Citește mai multe despre Elton John
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celebrul DJ Burak Yeter a realizat un remix al piesei "Kalinka" de la Morandi

DJ-ul Burak Yeter a fost cucerit de ultimul hit Morandi, "Kalinka", și a realizat de curând un remix. Burak este...

Închide