Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul despre Elton John, "Rocketman" primeşte un nou trailer

După Freddie Mercury, jucat magistral de Rami Malek e rândul unui alt simbol muzical britanic să primească o interpretare unică. De această dată Taron Egerton devine Elton John în pelicula "Rocketman", care a primit un nou trailer. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

Trailer Rocketman film Elton John 2019 Taron Egerton
Trailer Rocketman film Elton John 2019 Taron Egerton │ FOTO: Paramount Pictures

Spre deosebire de Rami Malek, care nu a cântat în Bohemian Rhapsody, Taron chiar va cânta piesele lui Elton John. Pe tânărul actor îl ştim din pelicule precum "Kingsman and the Secret Service", "Eddie the Eagle", "Legend" şi mai recent din serialul Netflix "Watership Down". Acolo artistul a avut un voice over convingător pentru unul dintre protagoniştii animaţi.

În noul trailer pentru "Rocketman" îl vedem pe Taron în studio, exersându-şi vocea şi în diferite ipostaze în rolul lui Elton John. Filmul va debuta în luna mai şi urmăreşte începutul carierei legendei britanice, care se pregătea să lanseze albumul "Honky Chateau" în 1972. Acel LP a reprezentat intrarea în mainstream a lui Elton şi momentul când a devenit faimos.

Primul trailer şi primele fotografii cu Egerton în pielea lui Elton au apărut anul trecut, iar Paramount Pictures continuă promovarea cu noi teasere. Regizorul Dexter Fletcher apare în acest trailer, lăudând abilităţile vocale ale tânărului de 29 de ani. Producătorul muzical Giles Martin a declarat că până şi Sir Elton John însuşi consideră că "nimeni nu a cântat piesele mele mai bine decât Taron".

Iniţial Tom Hardy fusese ales pentru acest rol în 2013, dar a avut probleme cu cântatul şi a renunţat la proiect. Între timp creatorul lui "Your Song" şi "Tiny Dancer" va începe turneul "Farewell Yellow Brick Road" anul viitor. Toate concertele vor avea loc pe parcursul a 3 ani şi includ reprezentaţii la Londra, Birmingham, Liverpool, Manchester, Aberdeen, Glasgow sau Leeds.

Elton John va ajunge în America de Nord, Asia, America de Sud, Australia şi Europa. În vârstă de 71 de ani, muzicianul este activ de 57 de ani, cu vânzări de peste 300 de milioane de albume. A primit 5 premii Grammy, 5 Brit Awards, un Oscar, Glob de Aur şi premiu Tony.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Elton John ar fi înregistrat o piesă cu Metallica; Iată detalii despre colaborare

După ce a colaborat cu Ozzy Osbourne pe albumul din 2020, Elton John şi-a asociat numele cu un alt monstru sacru al muzicii rock, Metallica. Artistul a dezvăluit într-un interviu recent că a înregistrat "ceva" cu Metallica. Despre ce e vorba şi ce planuri are britanicul aflaţi în articol.

Publicat

pe

Elton John si Lars Ulrich fotografie Instagram 2019
Elton John si Lars Ulrich fotografie Instagram 2019 │ FOTO: Lars Ulrich www.instagram.com

Elton John a oferit detalii despre o colaborare inedită cu Metallica în timpul unei discuţii cu SG Lewis în cadrul emisiunii "Rocket Hour", propriul său show muzical de pe Apple Music. Colaborarea a fost realizată în perioada lockdown-ului, dar nu este singulară. Britanicul a menţionat şi numele trupei Gorillaz în acelaşi context. Aparent "nu este vreo producţie tipică Elton", după cum spune chiar muzicianul, ci un proiect complet diferit. E posibil ca aceste indicii să se alinieze cu planurile lui Miley Cyrus.

Aceasta a anunţat în 2020 că pregăteşte un album de coveruri Metallica, care va include şi o melodie cu Elton John la pian. Asta pe o nouă versiune a track-ului "Nothing Else Matters". Miley a recrutat o echipă de vedete, care îl includ pe violonceliistul Yo-Yo Ma, pe toboşarul Red Hot Chili Peppers Chad Smith, dar şi alte staruri. Toboşarul Metallica, Lars Ulrich a postat pe Instagram în 2019 o fotografie alături de Elton John, în culisele unei reprezentaţii a legendei care a creat "Rocketman" în Los Angeles.

Colaborarea dintre Elton John şi Ozzy Osbourne pe piesa "Solitary Man" din 2020 a fost un succes, deschizând calea pentru noi featuring-uri de acest gen. Elton a cântat la voce şi la pian pe piesa titulară a LP-ului lui Ozzy, primul său album solo după 10 ani. Între timp fanii aşteaptă noutăţi de la Metallica, la jumătate de deceniu după "Hardwired... to Self-Destruct". E drept că Lars Ulrich şi colegii săi au declarat în repetate rânduri că au rămas prolifici pe timpul pandemiei şi că au sute de idei de piese, riff-uri sau versuri pregătite pentru un nou album.

Şi dacă tot am menţionat colaborări inedite, Carlos Santana colaborează cu Kirk Hammett, chitaristul Metallica pentru un viitor album. Anul 2021 a început cu un show special Metallica asociat finalei Superbowl şi integrată în emisiunea lui Steve Colbert. Anul trecut legenda thrash metal a ţinut un concert caritabil, "Helping Hands Concert & Auction" în a doua parte a anului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending