Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Filmul Bohemian Rhapsody a câștigat două premii BAFTA

După succesul de la Globurile de Aur și nominlizările la Oscar, filmul Bohemian Rhapsody câștigă alte două premii BAFTA. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Rami Malek în Bohemian Rhapsody

Rami Malek în Bohemian Rhapsody (foto: IMDb)

Rami Malek a câștigat premiul pentru "Cel mai bun actor în rol principal", pentru rolul lui Freddie Mercury din "Bohemian Rhapsody". De asemenea, pelicula a primit și trofeul pentru "Cea mai bună coloană sonoră".

În discursul de acceptare a premiului, Rami Malek a declarat:

"Mulțumesc foarte mult trupei Queen. Lui Brian May, Roger Taylor și întregii familii Queen. Nu aș fi fost aici fără voi. Și mulțumesc celui care a refuzat să se adapteze, cel care a avut curaj și nu a făcut compromisuri: mulțumesc din nou Freddie Mercury."

Filmul "Bohemian Rhapsody" a fost nominalizat la 7 categorii, printre care "Design de costume", "Cel mai remarcabil film britanic", "Make-Up & Hair" sau "Cea mai bună cinematografie". Ceremonia a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Brian May și Roger Taylor au participat la eveniment.

În cadrul Globurilor de Aur, filmul "Bohemian Rhapsody" a luat premiul pentru "Cea mai bună dramă", iar Malek a fost apreciat pentru rolul lui Freddie Mercury, câștigând trofeul pentru "Cel mai bun actor". Filmul continuă să scrie istorie și la premiile Oscar, Rami Malek și "Bohemian Rhapsody" fiind nominalizați la 5 categorii.

"Bohemian Rhapsody" este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

Citește mai multe despre Queen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-a lansat soundtrack-ul serialului original HBO – „Hackerville” (TRACKLIST)

Silent Strike, renumitul pionier al muzicii electronice, dar și fenomentul Șatra B.E.N.Z. se regăsesc pe coloana sonoară a serialului original...

Închide