Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Danny Boyle prezintă filmul "Yesterday", în care Beatles nu a existat niciodată - TRAILER

Danny Boyle este unul dintre cei mai versatili regizori din istorie, iar cel mai nou proiect al său este un sacrilegiu pentru britanici. "Yesterday" este numele peliculei, care spune povestea unei lumi în care Beatles nu a existat niciodată. Vă invităm să urmăriţi trailerul în cadrul articolului.
Film Danny Boyle Yesterday 2019

Film Danny Boyle Yesterday 2019 (foto: Danny Boyle)

Protagonistul acestui film este Himesh Patel, care îşi aminteşte melodiile The Beatles, dar nimeni de pe planetă nu le ştie... cumva. Magie? Atac extraterestu? Univers paralel? Nu ştim sigur, dacă e o situaţie trăznită. Este genul de "feel good movie", pe care îl vezi vineri seara, fără pretenţii de dramă profundă. Ed Sheeran pare a juca un rol important în film.

Mai mult decât atât Sheeran îndrăzneşte să sugereze ca "Hey Jude" să fie transformată în "Hey Dude", pentru că sună mai bine. Apare şi James Corden, care îl roagă pe protagonist să compună o piesă hit pe loc. "Yesterday" are premiera pe 28 iunie, iar Himesh Patel îl joacă pe Jack, un muzician eşuat care îşi găseşte un nou suflu după ce are un accident de maşină în vreme ce toată planeta rămâne fără curent.

Partea dramatică a producţiei este că lui Jack i se urcă faima la cap şi riscă să piardă relaţia cu Ellie (jucată de Lily James), singura persoană care credea în el şi înainte de faimă. Boyle nu a mai regizat vreun film de la "Transpotting 2" încoace din 2017. Scenariul este scris de către Richard Curtis, cunoscut pentru hiturile britanice "Four Weddings and a Funeral", "Love Actually" şi "Notting Hill".

Danny Boyle este cunoscut pentru filmul "Steve Jobs" cu Michael Fassbender în rolul iconicului guru tech, dar şi pentru "Slumdog Millionaire", care a rămas un clasic în cinematografia modernă. Regizorul a făcut istorie totuşi cu "Trainspotting" în 1996 şi ne-a uimit regizând ceremonia Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. A cochetat cu filmele SF în "Sunshine" şi cu cele horror în "28 Days Layter".

Legat de noul film, el ar putea să îi ia locul lui "Across The Universe" drept pelicula cu cea mai inspirată utilizare a muzicii the Beatles.

Citește mai multe despre Paul McCartneyRingo StarrThe Beatles
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Who you are", piesa lui Mihail, a fost premiată cu discul de platină în Italia

"Who you are", melodia lui Mihail, a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia, având sute de mii...

Închide