Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Corey Taylor a reînceput înregistrările pentru noul album Slipknot

Corey Taylor este un om al multiplelor talente şi multiplelor trupe, dar principalul său act muzical rămâne Slipknot. Artistul a revenit la trupa sa de bază, reîncepând înregistrările cu colegii de formaţie pentru viitorul album.

Corey Taylor

Încă din 2018 ni se pregătea ceva special, iar membrul formaţiei cunoscut drept Clown şi restul grupului începuseră înregistrările părţilor lor muzicale. Corey Taylor a intrat de asemenea în studio şi astfel a apărut single-ul "All Out Life", lansat în noiembrie 2018. A fost primit bine de fani, mai degrabă pentru sound, decât pentru clipul ceva mai low budget decât ne-a obişnuit grupul din Iowa.

Acum Corey îşi dedică 100% din timp noului disc, după ce recent a avut o reprezentaţie solo în Los Angeles. Pe 20 februarie muzicianul a organizat o seară eclectică la celebrul club Roxy din West Hollywood, sub numele de "Corey Taylor and Friends". Au participat The Cherry Bombs, dansatori şi atleţi, dar şi suflători de foc şi dansatoare la bară.

Comediantul Craig Gass a fost acolo, împreună cu Tracy Morgan, Gene Simmons şi Paul Stanley. Revenind la evoluţia albumului, solistul Slipknot a postat pe Instagram o fotografie în care se prosteşte în studio la sesiunea de înregistrări. Fanii trupei aşteaptă cu nerăbdare succesorul albumului ".5: The Gray Chapter" din 2014, o cronică a durerii resimţite de grup după decesul lui Paul Gray, basistul Slipknot. Viitorul disc nu are încă o dată de lansare, dar anul 2019 pare bătut în cuie pentru debut.

View this post on Instagram

Back to work...

A post shared by Corey Taylor (@coreytaylor) on

Într-un interviu acordat celor de la Jonesy Jukebox, Corey a vorbit puţin şi despre noua sa mască, la care lucrează cu Tom Savini. Acesta este o legendă în domeniul efectelor speciale horror. Încă nu ştim cum va arăta rezultatul, dar va fi diferit de masca minimalistă de la ultimul LP, sau celebra mască cu dreadurile lui Corey integrate.

Taylor îşi tot schimbă personajul cu fiecare release muzical Slipknot. Prima sa mască a fost creată cu ajutorul lui Clown aka Shawn Crahan şi al soţiei sale. A pornit de la o mască a unei marionete folosite pentru simulări de accidente auto. Masca marionetei a fost întoarsă invers, iar după ce Corey şi-a tuns dreadurile, acestea au fost reataşate la mască.

Artistul a fost la Bucureşti anul trecut în concert cu trupa Stone Sour, care a devenit destul de heavy pe ultimul LP, dar nu la fel de heavy ca Slipknot totuşi.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Offset lansează albumul "Father of 4" (TRACKLIST)

Offset a lansat "Father of 4", primul album solo al celui de-al treilea membru Migos, după Quavo cu "Quavo Huncho" și...

Închide