Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Celebrul DJ Burak Yeter a realizat un remix al piesei "Kalinka" de la Morandi

DJ-ul Burak Yeter a fost cucerit de ultimul hit Morandi, "Kalinka", și a realizat de curând un remix. Burak este cunoscut la nivel internațional pentru piese precum ”Tuesday”, lansată cu Danelle Sandoval, sau ”My Life Is Going On”, de pe soundtrack-ul serialului ”La Casa de Papel”.
Burak Yeter / Randi

Burak Yeter / Randi

Kalinka”, remake-ul Morandi după celebra piesă rusească a compozitorulului Ivan Larionov, a ajuns la urechile reputatului DJ Burak Yeter. Acesta a fost cucerit de piesă de la prima ascultare și a realizat un remix #Kalinka, disponibil momentan exclusiv pe Spotify.

Burak Yeter a făcut furori în toată lumea cu piese precum ”Tuesday” ft. Danelle Sandoval sau ”My Life Is Going On” ft. Cecilia Krull, piesă de pe soundtrack-ul popularului serial ”La Casa de Papel”.

Nu e de mirare că piesa Morandi a fost remarcată de Burak, Kalinka” bucurându-se de mare succes. Videoclipul piesei are peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube și sute de mii de stream-uri pe platformele digitale. Melodia este, de asemenea, difuzată pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

România, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai ascultate melodii, grație difuzărilor radio si tv, dar și a prezenței pe primele locuri pe Shazam și în topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Pe rețelele de socializare, ”Kalinka” a creat o adevărată frenezie, în special pe Instagram, unde mii de tineri au postat coregrafii și dance challenge-uri pe ritmul piesei.

Morandi se numără printre cele mai de succes proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, “Love Me”. La acel moment, ascultătorii credeau că Morandi este o trupă străină. Au urmat mai multe single-uri și 3 albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii naționale și internaționale și turnee de promovare.

Citește mai multe despre Morandi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande depășește recordul trupei Beatles de acum 55 de ani

După lansarea celui de-al cincilea album din carieră, tânăra Ariana Grande reușește să ocupe primele 3 locuri în topul Billboard...

Închide