Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Cardi B și Bruno Mars lansează piesa "Please me"

Cardi B și Bruno Mars fac echipă pentru a doua oară și colaborează la piesa "Please me". Mai multe detalii puteți afla din articol.

Melodia ne duce cu gândul la muzica R&B a anilor '90. Este una dintre cele mai senzuale piese ale artistei rap care a mai colaborat cu Bruno Mars în 2018. Remixul la "Finesse" are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost una dintre colaborările care au propulsat-o pe Cardi B.

În cadrul evenimentului de decernare a premiilor Grammy, Cardi B a primit trofeul pentru "Cel mai bun album rap", fiind prima femeie rapper din istorie care a câștigat acest premiu.

Aceasta a decis să își închidă contul de Instagram după ce a fost ținta unui val de critici - în numeroase comentarii de pe rețelele de social media iubitorii de muzică au scris că artista nu merita acest premiu. Lady Gaga i-a luat însă apărarea, recunoscându-i meritele.

Cardi B  a devenit primul artist de sex feminin care a reușit să ajungă în Billboard top 10 Hot R&B/Hip-Hop Songs cu 5 piese într-o singură săptămână. Aceasta a fost într-o strânsă concurență cu Drake și Kendrick Lamar. În trecut și Beyonce a reușit să se mențină în același top cu 4 piese.

Artista este cunoscută pentru colaborările ei - una dintre cele mai apreciate piese rămâne "Taki Taki", împreună cu DJ Snake, Selena Gomez și Ozuna, hitul de toamnă al anului 2018.

Citește mai multe despre Bruno MarsCardi B
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arsenium (ex O-Zone) a lansat single-ul "Depresie" - AUDIO

Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone, a lansat pentru sa piesă în limba română. Single-ul se numește "Depresie" și este...

Închide