Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Brian May a transmis un mesaj echipei "We Will Rock You" România - VIDEO

Cu mai puțin de două luni înainte de premiera în România a musicalului "We Will Rock You", echipa de actori și de dansatori a primit un mesaj emoționant de la "unchiul Brian", a.k.a. Brian May, membru al trupei Queen.
Brian May

Brian May

Brian May a mulțumit întregii echipe române pentru munca pe care o depun la realizarea musicalului "We Will Rock You", urându-le tuturor succes la premieră.

"Salutări oameni frumoși - actori, trupă, companie - care muncesc pentru We will rock you România. Sunt “unchiul Brian” și sunt alături de voi cu toată inima mea. Mulțumesc pentru tot efortul pe care îl faceți ca să prindă viață această producție. Mulțumesc pentru spiritul vostru, pentru dedicarea și pentru talentul vostru.

The vibe is with you. Să aveți o premieră minunată, o să vă urmăresc îndeaproape. Să fiți binecuvântați, sunt cu voi."

VIDEO: Mesajul lui Brian May pentru echipa "We Will Rock You"

Musical-ul "We Will Rock You" are premiera pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului. Spectacolul este regizat de Răzvan Mazilu, un pionier al genului musical în România, regizor și coregraf pentru unele dintre cele mai de succes show-uri de la noi: "Full Monthy","West Side Story", "Mon Cabaret Noir", "Cabaret" sau "Sunetul Muzicii".

În distribuția producției românești îi veți putea vedea pe Loredana, Răzvan Vasilescu, Adi Nour, adolescenta Mara Captanu aflată la debut, Lucian Ionescu, Bianca Ionescu, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță și Ionuț Burlan, dar și pe Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu și câștigătorul “Românii au talent”, Emil Rengle.

Bilete la musicalul Queen - "We Will Rock You":

  • VIP - 299 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria 2 - 210 lei
  • Categoria 3 - 170 lei
  • Categoria 4 - 115 lei
  • Categoria 5 - 80 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Brian MayQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Jack Savoretti, "Youth & Love" - AUDIO

Jack Savoretti a transmis fanilor săi gânduri bune de Valentine's Day lansând piesa "Youth & Love". Melodia se regăsește pe...

Închide