Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bradley Cooper şi Lady Gaga vor cânta piesa "Shallow" la Premiile Oscar 2019

Luna februarie de abia a început şi marile evenimente muzicale abundă. Am avut reprezentaţiile de la Superbowl, urmează premiile Grammy şi pe 24 februarie premiile Oscar. Academia a anunţat că Lady Gaga şi Bradley Cooper vor cânta împreună piesa "Shallow" pe scenă în cadrul ceremoniei.
Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Confirmarea a venit via social media pe 1 februarie. Duo-ul care a avut o chimie excelentă în filmul "A Star Is Born" este de asemenea favorit pentru a câştiga Oscarul la categoria "Cea mai bună melodie originală" cu "Shallow". Pelicula mai este nominalizată şi la categoria "Cel mai bun film". Bradley Cooper şi Lady Gaga au câte o nominalzare pentru "Cel mai bun actor principal", respectiv "Cea mai bună actriţă principală".

Lista continuă cu Sam Elliot, nominalizat pentru "Cel mai bun actor secundar", plus nominalizări pentru scenariu adaptat, cinematografie şi mixaj de sunet. Academia a mai confirmat o reprezentaţie a lui Jennifer Hudson la aceeaşi ceremonie. Pe scenă mai urcă şi Gillian Welch şi David Rawlings, care vor cânta piesa "When a Cowboy Trades His Spurs for Wings", din filmul "The Ballad of Buster Scruggs".

Sunt şanse mari ca Kendrick Lamar şi SZA să cânte piesa "All the Stars" din filmul "Black Panther". Un "oaspete special" va cânta şi melodia "The Place Where Lost Things Go" din filmul "Mary Poppins Returns". La finalul lunii ianuarie Lady Gaga şi Bradley Cooper au cântat piesa "Shallow" pe scena din Las Vegas, în cadrul spectacolului Enigma, organizat de Lady Gaga.

Bradley Cooper a declarat pentru E! News că este îngrozit de faptul că va trebui să cânte live la Oscar-uri. Este doar a doua oară când cei doi cântă piesa live împreună, după reprezentaţia din Vegas. Fanii au apreciat duetul şi au fost mulţumiţi că actorul a fost perfect sincronizat cu Lady Gaga şi a dus toate notele cum trebuie.

"A Star Is Born" a primit deja multiple aprecieri. Piesa "Shallow" a câştigat un Glob de Aur şi un premiu Critics Choice în acest an. Arma secretă din spatele talentului muzical descoperit de Bradley Cooper este Lukas Nelson. Acesta este fiul cântăreţului country Willie Nelson şi a contruit imaginea artistului country/rock şi stilul de a cânta abordat de Cooper. Nelson a scris câteva piese împreună cu Lady Gaga pentru coloana sonoră a peliculei.

Citește mai multe despre Bradley CooperLady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield joacă în cel mai nou film despre Ted Bundy - FOTO

La final de ianuarie Internetul a fost copleşit de trailere şi lansări legate de Ted Bundy, cel mai infam criminal...

Închide