Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Basistul Guns N' Roses, Duff McKagan a lansat piesa "Tenderness" - AUDIO

Basistul Guns N' Roses, Duff McKagan a lansat un nou single solo, "Tenderness". Acesta este primul track extras de pe un viitor LP al artistului legendar. Vă invităm să ascultaţi piesa în cadrul articolului.
Single Duff McKagan Tenderness

Single Duff McKagan Tenderness │ FOTO: Duff McKagan

Basistul a confirmat recent reunirea trupei Guns N' Roses pentru a înregistra un album nou şi faptul că piesele sună fantastic. Duff McKagan îşi continuă cariera solo cu un release blând, o veritabilă baladă, plină de sentiment. "Tenderness" este o melodie cu pian şi chitară acustică, percuţie minimă şi influenţe country. Artistul îşi doreşte ca acest single să fie un simbol pentru pace şi unitate.

Viitorul său disc se doreşte o meditaţie şi un mijloc de vindecare. Faţă de imnurile rock legendare Guns, aici basistul abordează o muzică mai sensibilă, de ascultat în intimitate, nu neapărat pe arene pline. Despre creaţiile sale McKagan a declarat următoarele:

Adevăratul scop al acestui disc şi al versurilor pentru "Tenderness" nu este ca eu să fiu vreun politician sau o altă voce care se adăugă la zgomot. Este o piesă despre unitate şi pace.... şi aş vrea ca acest album să fie o meditaţie şi să aducă vinecare, dacă asta nu e prea ambiţios.

Pot folosi vocea mea limitată ca artist pentru a opri ceea ce se simte ca o cădere. Ca un tată, trebuie să spun şi să fac ceva acum... pentru că îmi iubesc fetele şi soţia, îmi iubesc ţara şi simt că trebuie să fiu puternic şi să îmi folosesc vocea acum, să o fac cât încă mai pot, sau nu o voi mai face vreodată.

McKagan încă lucrează la viitorul LP, succesorul release-ului său solo din 2015 "How to Be a Man (and Other Illusions)". Discul cel nou va sosi în 2019 şi a fost compus şi înregistrat alături de Shooter Jennings în pauzele din turneul cu Guns N' Roses. Inspiraţia sa vine de la călătoria în jurul globului şi reuniunea cu Axl şi Slash din ultimii ani.

Locurile istorice vizitate şi furia, frica şi confuzia trăite în călătoriile artistului au dat naştere unei colecţii de piese pline de patos. Între timp Guns pregăteşte noul album, confirmat inclusiv de Slash şi Axl.

Citește mai multe despre Duff McKaganGuns N' Roses
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Bohemian Rhapsody" îi aduce lui Rami Malek primul Oscar: "Mulțumesc trupei Queen (...) Vă voi fi mereu îndatorat"

Rami Malek a câștigat primul său premiu Oscar pentru rolul principal din pelicula biografică "Bohemian Rhapsody". Artistul a mulțumit în...

Închide