Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Ascultă piesa lui Bryan Adams cu Jennifer Lopez, "That's How Strong Our Love Is" - AUDIO

Bryan Adams, veteranul muzicii pop-rock a anilor '80 şi '90 a lansat un nou single de pe viitorul LP, "That's How Strong Our Love Is". Acest track este un duet cu Jennifer Lopez, care are un sound de baladă pop-country. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului.
Coperta Single Bryan Adams Jennifer Lopez That's How Strong Our Love Is

Coperta Single Bryan Adams Jennifer Lopez That's How Strong Our Love Is │ FOTO: Bryan Adams

"That's How Strong Our Love Is" este un single de pe albumul lui Bryan Adams "Shine a Light". Acesta va debuta prin Polydor Records pe 1 martie 2019. Canadianul de 59 de ani de ani şi-a păstrat intactă vocea trademark, răguşită şi masculină, cu care a făcut senzaţie pe hituri ca "Please Forgive Me", "Have you Ever Really Loved a Woman" şi "Everything I Do".

Bryan a descris colaborarea cu Jennifer drept "un vis". Viitorul album a mai adus o colaborare, cu Ed Sheeran în postura de compozitor. Bryan Adams s-a întâlnit cu Ed în Dublin la un concert de acum câteva luni şi s-a înfiripat o relaţie de prietenie între artişti. Bryan i-a trimis lui Sheeran o propunere de chorus pentru o piesă, care avea să devină "Shine a Light".

Adams ajunge la 14 albume odată cu noul release. Până acum am putut asculta piesa titulară de pe LP, cea compusă alături de Ed Sheeran. Va fi un disc cu 12 piese, care combină genuri precum rock, pop şi R&B. Pentru a promova materialul, Bryan Adams va pleca în turneul "Shine A Light World Tour", care începe pe 25 februarie 2019. Debutează în Belfast şi include opriri multiple în Marea Britanie.

Ultimul LP al artistului a fost "Get Up" din 2015, produs de Jeff Lyne şi coprodus cu Jim Vallance. Include 9 piese noi şi 4 versiuni acustice. Albumul a ajuns pe locul 2 în topurile britanice, pe locul întâi în Elveţia şi 99 în US Billboard 200.

Jennifer Lopez a avut o apariţie surpriză la Premiile Grammy din 2019. A realizat o un tribut Motown alături de Smokey Robinson şi a împărţit scena alături de figuri feminine marcante, precum Michelle Obama, Lady Gaga, Jada Pinkett Smith şi Alicia Keys. J. Lo a confirmat că pregăteşte un nou turneu, la 7 ani după turneul global "Dance Again". Se va numi "It’s My Party: The Live Celebration" şi a fost confirmat la talk show-ul lui Ellen DeGeneres. Include 24 de opriri şi are rolul de a o sărbători pe muziciană, care împlineşte 50 de ani în iulie.

Citește mai multe despre Bryan AdamsJennifer Lopez
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash confirmă noul album Guns N' Roses şi existenţa de piese noi

Slash a confirmat că Guns N' Roses pregăteşte un nou album, întărind declaraţiile lui Axl Rose de anul trecut. Ceilalţi...

Închide