Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Jack Savoretti, "Youth & Love" - AUDIO

Jack Savoretti a transmis fanilor săi gânduri bune de Valentine's Day lansând piesa "Youth & Love". Melodia se regăsește pe albumul "Singing to Strangers".

Publicat

pe

Jack Savoretti
Jack Savoretti

Deși versiunea americană a sărbătorii Zilei Îndrăgostiților a trecut, piesele de iubire continuă să apară. Noua piesă a lui Jack Savoretti se numește "Youth & Love" și este lansată împreună cu un mesaj din partea artistului.

"Păstrați-vă urechile și inimile deschise, pentru că e Valentine's Day. Vă urez o zi minunată. Multă iubire", a transmis Jack Savoretti într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Youth & Love" este extrasă de pe albumul "Singing to Strangers", așteptat pe piață pe pe 15 martie 2019. Materialul include single-ul anterior, "Candlelight", și duetul său cu Kylie Minogue, "Music's Too Sad Without You".

AUDIO: Jack Savoretti - "Youth & Love"

Jack Savoretti a avut de mic o latură artistică. În adolescență singurul lucru care îi trezea interesul era poezia. Asta, însă, până când mama lui i-a cumpărat prima chitară.

”Scriam tot timpul. Era cel mai plăcut lucru pe care îl puteam face: să stau sub un copac cu un carnet de notițe și să mă fac pierdut undeva, în gândurile mele. (...) După ce am început să cânt la chitară am fost surprins să observ cât de mulți oameni devin interesați de ceea ce ai de spus, comparativ cu situația în care ai recita, pur și simplu, o poezie. Apoi nu m-am mai putut opri. Scriam constant, în fiecare zi, a devenit pentru mine o formă de conversație, un mod de a interacționa cu lumea.”

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. ”Between the Minds” a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul ”Harder Than Easy”, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile ”Before the Storm” (2012), ”Written in Scars” (2014) și ”Sleep No More” (2016).

Comentează

Trending