Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Hozier, "Dinner & Diatribes" - AUDIO

Hozier ne prezintă o nouă piesă, "Dinner & Diatribes", care va ajunge pe viitorul său LP. Este o melodie ceva mai animată şi cu un riff de chitară care îţi va rămâne implantat în creier. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.

Publicat

pe

Hozier
Hozier │ FOTO: www.facebook.com

"Dinner & Diatribes" este cel mai nou single de pe viitorul LP al artistului, "Wasteland, Baby!". Acesta va sosi pe 1 martie şi va fi urmat de un turneu în această toamnă şi iarnă, care începe în Birmingham pe 15 septembrie. Hozier se află la al doilea album de studio, dar până la crearea sa ne-a ţinut de urât cu un EP, "Nina Cried Power", lansat anul trecut.

Piesa cea nouă are un aer de road movie şi ceva nuanţe de Florence and the Machine. Începe cu o chitară jucăuşă şi o tobă care pune în scenă un vârtej de imagini mentale. Ascultând versurile descoperim o piesă de dragoste, despre idealizarea iubirii şi glorificarea sa, chiar şi după finalul său. Artistul a descris piesa drept o creaţie jucăuşă despre senzaţia de uşurare pe care o simţi când eviţi un angajament social.

Pe la mijlocul track-ului avem o secţiune şamanică de backing vocals, pe care fanii o vor fredona cu siguranţă o bună perioadă de timp. Au trecut 5 ani de la mega hitul Hozier "Take Me to Church", iar artistul este într-o nouă etapă a carierei sale. De pe viitorul LP am mai ascultat până acum single-ul "Almost (Sweet Music)". La finalul lui 2018 apărea piesa "Movement", cu un videoclip bazat pe coregrafii complexe şi secvenţe de balet cu celebrul balerin Sergei Polunin.

Hozier a găsit multă inspiraţie în muzica soul în ultima vreme, în special după ce a colaborat cu legenda Mavis Staples. Se va resimţi această influenţă în porţiunile corale ale pieselor sale noii. Noul album a luat naştere atunci când artistul irlandez a luat contact cu lumea reală, după ce a încheiat turneul din 2016. A încercat să se reconecteze la pulsul global după ce şi-a trăit viaţa de turneu într-un autobuz.

Rezultatul este o serie de piese întunecate, dar şi câteva track-uri despre dragoste şi câteva piese ceva mai jucăuşe şi plin de suflet.

Comentează

Trending