Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Ascultă noua piesă a lui Adam Lambert, "Feel Something" - AUDIO

După o perioadă mai dificilă din viața sa profesională, dar și personală, Adam Lambert revine cu o piesă nouă, intitulată "Feel Something". Melodia marchează un nou început în cariera artistului.

Concert Queen + Adam Lambert (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Adam Lambert a hotărât să pornească într-o nouă direcție artistică. Dezamăgit de oamenii de la casa lui de discuri, ce puneau mai mult preț pe bani decât pe valoarea artistică a muzicii sale, Adam a rupt colaborarea și a început să lucreze la un nou album alături de o altă echipă. Acest disc va fi creat din dorința pură de a face muzica pe care Adam își dorește cu adevărat să o facă.

”Am vrut să vă ofer un cadou care să marcheze această nouă eră, înainte de a lansa un single oficial. E un preview al viitorului album - și o piesă de la mine pentru voi. Se numește “Feel Something”. E despre acea perioadă în care ieșeam din zona întunecată și mă luptam cu dezamăgirea, încercând să mă redescopăr și să-mi deschid inima.

Viața unui burlac poate fi distractivă, plină de aventuri, dar după o perioadă începi să simți un gol. Prins între frustrările cauzate de cariera mea și relații rupte, începusem să nu mai simt nimic - și deși voiam să mă îndrăgostesc, știam că nu sunt pregătit. Asta m-a făcut să strig <<Nu vreau să simt iubire, vreau pur și simplu să simt ceva>>. După ce am făcut acest pas, a început procesul de vindecare. Această piesă este punctul emoțional al noului meu album.

Piesele vor descrie călătoria mea în căutarea asumării responsabilității pentru fericirea mea. De când am scris această piesă, am regăsit fericirea care îmi lipsea și sunt din nou pe picioare. Sunt nerăbdător să ascultați și următoarele piese!”, a transmis Adam Lambert.

AUDIO: Adam Lambert - "Feel Something"

Până la apariția albumului, fanii Adam Lambert îl pot vedea pe artist alături de trupa Queen la gala premiilor Oscar. Prestigiosul eveniment va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood.

Citește mai multe despre Adam Lambert
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus vorbește despre viitorul album

Artista a declarat că materialul discografic nu va putea fi încadrat într-un anumit gen muzical. Miley Cyrus va lucra din...

Închide