Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Arsenium (ex O-Zone) a lansat single-ul "Depresie" - AUDIO

Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone, a lansat pentru sa piesă în limba română. Single-ul se numește "Depresie" și este o melodie despre inimi frânte, greșeli, remușcări și tristețe.
Arsenium

Arsenium

"Depresie" este compusă de către artist împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy și Ana Stancu.

""Depresie" este o piesă în care sigur se regăsesc mulți oameni. Pentru mine este prima oară când sunt fără ea de Ziua Îndrăgostiților… Prin acest cântec încerc să îi spun ei că am înțeles, că am învățat. Le mulțumesc lui Șerban, lui Lucian și Anei, cei alături de care am lucrat la piesă și care au înțeles atât de bine ce simt și ce încerc să transmit", mărturisește Arsenium.

AUDIO: Arsenium - "Depresie"

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit publicul alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” și “De ce plâng chitarele”. În perioada 1999 - 2005, trupa basarabeană O-Zone a reușit să ajungă în topurile din toată Europa. Datorită succesului piesei ”Dragostea din tei”, formația a urcat în 2005 pe prima poziţie în topurile a 30 de ţări, staționând 13 săptămâni pe locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite. Pe lista artiștilor care au făcut cover după această piesă se regăsește și Rihanna.

În 2006, Arsenium a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesă “Loca”, iar în 2008 a lansat “Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria.

În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină, și a câștigat premiul pentru “Best Performer”.

Din repertoriul artistului fac parte și piesele “Love Me... Love Me”, “Porque te amo”,“Bella Bella” și “Bon ami”, (alături de Mianna și Heren).

Citește mai multe despre Arsenium
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May a transmis un mesaj echipei "We Will Rock You" România - VIDEO

Cu mai puțin de două luni înainte de premiera în România a musicalului "We Will Rock You", echipa de actori...

Închide