Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Ariana Grande depășește recordul trupei Beatles de acum 55 de ani

După lansarea celui de-al cincilea album din carieră, tânăra Ariana Grande reușește să ocupe primele 3 locuri în topul Billboard Hot 100, la 55 de ani de la anteriorul record. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande vrea să demonstreze că atunci când vine vorba despre muzică, limitele sunt doar de ordin psihologic, iar granițele sunt făcute pentru a fi depășite - artista pop ocupă acum primele trei poziții ale topului Hot 100, performanță nemaivăzută din '64 și atinsă de legendara trupă The Beatles.

„7 rings" conduce clasamentul pentru a patra săptămâna, fiind urmată de „break up with your girlfriend, I'm bored" și „thank u, next", care a urcat pe a 3-a poziție, de pe poziția a 7-a.

Pentru ca succesul albumului să fie incontestabil, „thank u, next" devine #1 în clasamentul Billboard 200, iar Ariana Grande doboară și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard Hot 100.

„thank u, next", cel de-al cincilea album al Arianei, reunește single-urile de succes - "imagine", "thank u, next", „break up with your girlfriend, I'm bored" și "7 rings", dar și alte nouă piese originale, care completează în mod magistral povestea materialului. De la piese inovatoare și pline de culoare, precum „bloodline", până la cântece emoționante, cu versuri copleșitoare („ghostin"), noul album semnat Ariana Grande redă un sunet complet nou și prezintă ascultătorilor o nouă ipostază a artistei.

Piesa "God is a woman" a adunat peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, însă Ariana Grande a fost acuzată că a plagiat o imagine din videoclip.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine cântă la Brit Awards 2019 și cum poți urmări gala online

Hugh Jackman va deschide gala Brit Awards 2019, cu un moment special din musical-ul ”The Greatest Showman”, pe scenă urmând...

Închide