Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Ariana Grande este acuzată că a plagiat o imagine din clipul "God Is A Woman"

Un artist din Las Vegas o acuză pe Ariana Grande că a folosit în clipul "God Is A Woman" o imagine "aproape identică" cu o pictură a sa. Dosarul de plagiat a fost depus la finalul lunii ianuarie, la un tribunal din Nevada.
Ariana Grande în videoclipul ”God Is A Woman”

Ariana Grande în videoclipul ”God Is A Woman”

Ariana Grande intră într-un fel de "trend" al acuzațiilor de plagiat, în care au fost prinși până acum artiști ca Led Zeppelin, Lana del Rey și Radiohead, James Arthur și The Script, Robin Thicke și Pharrell Williams. Noua divă a muzicii pop este acuzată de un artist din Las Vegas că ar fi plagiat o imagine ce apare în videoclipul piesei "God Is A Woman".

Artistul în discuție se numește Vladimir Kush, iar imaginea care a atras acuzația este în opinia acestuia "aproape identică" cu o pictură a sa, ce prezintă silueta unei femei în flacăra unei lumânări. Vladimir a realizat pictura în perioada 1999 - 2000, tot atunci fiindu-i atribuite drepturile de autor asupra imaginii respective.

Avocații care îl reprezintă pe artist și compania sa, Kush Fine Arts Las Vegas, au intentat procesul la Curtea de Apel din Nevada pe 31 ianuarie. Potrivit revistei Time, Kush solicită despăgubiri financiare nespecificate și o hotărâre judecătorească care să-i impună artistei să scoată videoclipul de pe internet. Grande nu a făcut încă nicio declarație pe tema procesului intentat și nici a acuzațiilor de plagiat.

VIDEO: Ariana Grande - "God Is A Woman"

Ariana Grande este ocupată în prezent cu pregătirile pentru lansarea noului ei album, "Thank u, next". Discul va fi pus în vânzare pe 8 februarie și va include hitul ce denumește materialul, precum și cel mai recent single, "7 rings". Melodia a debutat în România direct pe locul 1 în Top 50 Spotify, reușind să depășească single-ul “Wow”, al lui Post Malone, cu un număr dublu de ascultări zilnice.

Ariana Grande este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Albumul ei de debut, "Yours Truly" a fost lansat în 2013 și a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200 și în Top 10 în Australia, Canada, Denmarca, Irlanda, Japonia, Olanda și UK.

Ariana a fost nominalizată la Grammy de șase ori, în 2016 revista Time incluzând-o în lista "Cei mai influenți 100 de oameni din lume".

Citește mai multe despre Ariana Grande
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Musicalul "My Fair Lady" revine la București cu Horia Brenciu în rolul profesorului Higgins

Primăvara va readuce la București una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile, musicalul ”My Fair Lady”, în cadrul...

Închide