Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Alternosfera la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Alternosfera lansează un nou album pe 22 si 23 februarie, la Arenele Romane (cort încălzit), iar în deschiderea ambelor concerte va cânta trupa RoadkillSoda. Consultă programul și regulile de acces.
Alternosfera

Alternosfera

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011. Pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură și plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esența stoner rock-ului, atât local, cât și în afară: vibe-ul anilor ’70, combinat cu riff-uri și solo-uri memorabile, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare. Combinația perfectă care îți ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

RoadkillSoda înseamnă:

 • Mihnea Ferezan [chitară]
 • Victor Ferezan [bas]
 • Flavius Ardelean [tobe]
 • Andrei Gherghel [voce]

Programul concertelor Alternosfera de pe 22 și 23 februarie:

 • Open Doors: 19:00
 • RoadkillSoda: 19:45 - 20:30
 • Alternosfera: 21:00 - 23:00

Reguli de Acces

Accesul se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 19:45. Guestlist-ul este valabil până la ora 21:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar, va trebui să cumpărați un alt bilet.

Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială, cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță, marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Accesul copiilor

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid.

Organizatorii recomandă publicului să aibă căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

Informații utile

În zona de concert, nu este permis accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase
 • alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • animale de companie

ATENȚIE: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează doar în locurile special amenajate!

Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

Achiziționarea de băuturi / alimente

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. La vânzare puteți găsi: bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn și multe altele.

Măsuri de siguranță

Pentru a avea parte de un concert în siguranta, publicul va avea la dispoziție încă patru ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos), în total fiind 6 plus încă una în spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. De asemenea, va și un pompier privat la concert și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament care dau în parc.

Prețuri bilete la concertele Alternosfera:

 • presale: Acces General - 90 lei / Golden Circle - 125 lei
 • la acces: Acces General - 100 lei / Golden Circle - 140 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE