Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

"A Star Is Born" revine în cinematografe

Filmul vedetă, "A Star Is Born", care i-a adus lui Lady Gaga un premiu Oscar, revine în cinematografe cu noi scene adăugate. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Conform publicației Variety, "A Star Is Born", va reveni în cinematografele din America de Nord începând cu 1 martie. Pe pagina oficială de Facebook a fost publicat un scurt video în care îi putem vedea pe Ally (Lady Gaga) și Jackson (Bradley Cooper) în timp ce compun o piesă nelansată, denumită "Clover".

Deși se pare că filmul mai avea câteva finaluri alternative, acestea nu vor apărea în noile imagini. Va exista o scenă în care Ally îi cântă is "That Alright?" lui Jack la nunta lor și un moment în care Jack interpretează piesa "Too Far Gone" în studio. De asemenea, filmul va curpinde și momente prelungite ale unor melodii precum "Black Eyes", "Alibi" sau faimoasa "Shallow", pentru care Lady Gaga a fost premiată cu Oscar.

Producția cinematografică a fost lansată în toamna anului 2018 și a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari. Pe lângă Oscarul pentru "Shallow" (piesă compusă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt), "A Star Is Born" a mai primit și două premii Grammy, un premiu Golden Globe și un premiu BAFTA.

Soundtrack-ul "A Star Is Born" a fost și cel mai bine vândut material în prima săptămână, din ultimii 3 ani și este al cincilea material discografic lansat de Gaga care ajunge pe primul loc în topul Billboard 200.

Pelicula "A Star Is Born", în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Powerwolf și Gloryhammer concertează la București în luna noiembrie

Powerwolf și Gloryhammer aduc power metalul-ul la București. Cele două trupe vor cânta pe 27 noiembrie la Arenele Romane (cort...

Închide