Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

12 melodii concurează în semifinala de la Arad a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019

Etapa semifinalelor Selecției Naționale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show al Eurovision România 2019. În concurs intră 12 melodii.

Publicat

pe

Semifinala de la Arad a Selecției Naționale Eurovision 2019
Semifinala de la Arad a Selecției Naționale Eurovision 2019

Dacă la Iași am aflat numele primilor șase finaliști ai concursului, la sfârșitul acestei săptămâni, emoțiile se vor risipi și pentru ceilalți 12 semifinaliști. Aceștia vor urca pe scena amenajată la Sala Sporturilor „Victoria”, din Arad, iar juriul național și publicul îi vor alege pe cei care merg mai departe, în marea finală.

Ordinea intrării în concurs a fost stabilită de echipa de producție. Criteriile care au stat la baza acesteia țin de conceptul show-ului, regizorul Dan Manoliu alternând, în desfășurătorul semifinalei, genurile abordate de concurenți.

Lista pieselor care vor concura în semifinala de la Arad, în ordinea intrării în concurs:

 1. IELELE - 2GENTS (Muzică: Alexandru Ioan Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ciprian Rogojan, Doru Todoruţ / Versuri: Alexandru Ioan Antonescu)
 2. TEARS - GEORGY (Muzică: Valentin Muntean / Versuri: Claire Avakian)
 3. RIGHT NOW - OLIVIER KAYE (Muzică: Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir, Rasmus Bosse / Versuri: Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir)
 4. DISCRETE - XONIA (Muzică şi versuri: Leticia Ascencio, John Scott Mulchaey, Edliberto Mendez, Rebecca Kathleen Creighton, George-Emanuel Călin)
 5. MAKE ME YOUR MAN - TMW (Muzică : Adrian Câmpurean, Adrian-Radu Rusu, Eduard Cîrcotă / Versuri: Adrian Câmpurean)
 6. GIVE UP NOW - JOHNNY BĂDULESCU (Muzică şi versuri: Rob Price)
 7. HIGH HEELS ON - ECHOES (Muzică: Liviu Elekes, Claudiu Dănăilă / Versuri: Claudiu Dănăilă, Pavel Petricenco)
 8. YOUR JOURNEY - ALDO BLAGA (Muzică: Aldo Blaga, Olivier Bassil / Versuri: Aldo Blaga, Olivier Bassil, Nicoleta Roman)
 9. D A I N A – LETIȚIA MOISESCU & SENSIBIL BALKAN (Muzică: Mihai Ogăşanu, Marian Enache / Versuri: Roni-Cristiana Cazacu, Letiția Moisescu)
 10. DEAR FATHER - LAURA BRETAN (Muzică: Mihai Alexandru / Versuri: Alexa Niculae)
 11. ON A SUNDAY - ESTER PEONY (Muzică: Ester Alexandra Creţu, Alexandru Şerbu / Versuri: Ioana Victoria Badea)
 12. RENEGADES - LINDA TEODOSIU (Muzică: Jonas Thander / Versuri: Rachel Suter, Frank Giustra)

Laura Bretan concurează cu piesa "Dear Father"

În această a doua semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 va concura și Laura Bretan. Tânăra artistă a venit în redacția InfoMusic pentru a ne povesti despre piesa cu care s-a calificat și show-ul pe care l-a pregătit.

Laura ne-a mărturisit că Eurovisionul este foarte important pentru ea.

"Îmi doresc foarte mult să aduc Eurovisionul la București. Și aș vrea ca România să fie mândră de mine."

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Laura Bretan despre Eurovision

Dintre cele 12 melodii, cel mult șase vor merge mai departe - juriul național va alege cel mult cinci piese, iar telespectatorii, una - în finala Eurovision România, alături de piesele calificate deja din prima semifinală.

Show-ul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00.

Marea Finală va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucureşti. La capătul celor trei show-uri ale Selecţiei Naţionale 2019, vom afla cine va reprezenta România pe scena Eurovision din Tel Aviv.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Albumul "World I See" al Laurei Bretan a primit Discul de Aur înainte de lansare

Laura Bretan a lansat pe 5 martie primul material discografic din carieră, "World I See". Albumul a înregistrat un număr record de precomenzi înainte de apariția pe piață, primind astfel Discul de Aur.

Publicat

pe

Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului pe 5 decembrie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Într-o perioadă în care artiști consacrați renunță să mai lanseze albume în format fizic (CD sau vinil), Laura Bretan, aflată la primul ei album ca artist profesionist, a înregistrat o performanță impresionantă: primul tiraj de CD-uri s-a epuizat înainte de a apărea în magazine, fiind vândut în intregime pe baza precomenzilor primite pe site-ul artistei.

Această reușită îi aduce Laurei Bretan Discul de Aur pentru vânzările albumului "World I See", prima distincție de acest gen din cariera artistei.

Laura Bretan: "Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea"

Albumul "World I See", lansat astăzi, 5 martie, include nouă piese care au impus-o în circuitul public pe Laura Bretan în calitate de cântăreață pop / cross-over, dintre care două colaborări internaționale, cu canadienii The Tenors, pentru single-ul "Believe", și cu italianul Alberto Urso, pentru piesa "Miracoli".

Astfel de colaborări, producția internațională, dar, mai ales, calitățile excepționale ale Laurei au determinat succesul absolut neobișnuit al albumului, pentru care continuă să se primeasca zilnic zeci de comenzi, în primul rând din Statele Unite, apoi din multe țări europene, dar și din teritorii precum Argentina, Brazilia, Japonia, Maroc, Australia sau Filipine.

"Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album.

Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați si creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreuna. Vă iubesc!", declară Laura Bretan.

Cea mai recentă piesă extrasă de pe disc este melodia titulară, "World I See". Single-ul a fost lansat împreună cu un video cu versuri, pe care îl puteți urmări mai jos.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending