Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

12 melodii concurează în semifinala de la Arad a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019

Etapa semifinalelor Selecției Naționale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show al Eurovision România 2019. În concurs intră 12 melodii.
Semifinala de la Arad a Selecției Naționale Eurovision 2019

Semifinala de la Arad a Selecției Naționale Eurovision 2019

Dacă la Iași am aflat numele primilor șase finaliști ai concursului, la sfârșitul acestei săptămâni, emoțiile se vor risipi și pentru ceilalți 12 semifinaliști. Aceștia vor urca pe scena amenajată la Sala Sporturilor „Victoria”, din Arad, iar juriul național și publicul îi vor alege pe cei care merg mai departe, în marea finală.

Ordinea intrării în concurs a fost stabilită de echipa de producție. Criteriile care au stat la baza acesteia țin de conceptul show-ului, regizorul Dan Manoliu alternând, în desfășurătorul semifinalei, genurile abordate de concurenți.

Lista pieselor care vor concura în semifinala de la Arad, în ordinea intrării în concurs:

 1. IELELE - 2GENTS (Muzică: Alexandru Ioan Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ciprian Rogojan, Doru Todoruţ / Versuri: Alexandru Ioan Antonescu)
 2. TEARS - GEORGY (Muzică: Valentin Muntean / Versuri: Claire Avakian)
 3. RIGHT NOW - OLIVIER KAYE (Muzică: Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir, Rasmus Bosse / Versuri: Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir)
 4. DISCRETE - XONIA (Muzică şi versuri: Leticia Ascencio, John Scott Mulchaey, Edliberto Mendez, Rebecca Kathleen Creighton, George-Emanuel Călin)
 5. MAKE ME YOUR MAN - TMW (Muzică : Adrian Câmpurean, Adrian-Radu Rusu, Eduard Cîrcotă / Versuri: Adrian Câmpurean)
 6. GIVE UP NOW - JOHNNY BĂDULESCU (Muzică şi versuri: Rob Price)
 7. HIGH HEELS ON - ECHOES (Muzică: Liviu Elekes, Claudiu Dănăilă / Versuri: Claudiu Dănăilă, Pavel Petricenco)
 8. YOUR JOURNEY - ALDO BLAGA (Muzică: Aldo Blaga, Olivier Bassil / Versuri: Aldo Blaga, Olivier Bassil, Nicoleta Roman)
 9. D A I N A – LETIȚIA MOISESCU & SENSIBIL BALKAN (Muzică: Mihai Ogăşanu, Marian Enache / Versuri: Roni-Cristiana Cazacu, Letiția Moisescu)
 10. DEAR FATHER - LAURA BRETAN (Muzică: Mihai Alexandru / Versuri: Alexa Niculae)
 11. ON A SUNDAY - ESTER PEONY (Muzică: Ester Alexandra Creţu, Alexandru Şerbu / Versuri: Ioana Victoria Badea)
 12. RENEGADES - LINDA TEODOSIU (Muzică: Jonas Thander / Versuri: Rachel Suter, Frank Giustra)

Laura Bretan concurează cu piesa "Dear Father"

În această a doua semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 va concura și Laura Bretan. Tânăra artistă a venit în redacția InfoMusic pentru a ne povesti despre piesa cu care s-a calificat și show-ul pe care l-a pregătit.

Laura ne-a mărturisit că Eurovisionul este foarte important pentru ea.

"Îmi doresc foarte mult să aduc Eurovisionul la București. Și aș vrea ca România să fie mândră de mine."

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Laura Bretan despre Eurovision

Dintre cele 12 melodii, cel mult șase vor merge mai departe - juriul național va alege cel mult cinci piese, iar telespectatorii, una - în finala Eurovision România, alături de piesele calificate deja din prima semifinală.

Show-ul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00.

Marea Finală va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucureşti. La capătul celor trei show-uri ale Selecţiei Naţionale 2019, vom afla cine va reprezenta România pe scena Eurovision din Tel Aviv.

Citește mai multe despre Laura Bretan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
J Balvin, Nicky Jam și Ozuna concertează în România la El Carrusel Festival 2019

După o primă ediție de succes datorată unor artiști precum Maluma și Luis Fonsi, El Carrusel Festival revine cu alte...

Închide