Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Va apărea un film animat despre trupa Spice Girls

Managerul "fetelor Spice" a confirmat într-un interviu acordat publicației Billboard că pe lângă turneul de reuniune mai urmează și alte surprize.
Spice Girls reuniune 2019

Spice Girls reuniune 2019 (foto: Spice Girls)

Spice Girls vor susține mai multe concerte în Marea Britanie, iar Jess Glynne va cânta în deschidere. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sunt nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul. Printre orașele unde vor avea spectacole, putem enumera Edinburgh, Bristol și Glasgow, acestea urmând să aibă un show impresionant, pe stadionul Wembley pe 15 iunie. Victoria Beckham nu le va însoți.

Managerul Simon Fuller a declarat:

"Urmează să facem o groază de lucruri interesante. Vom produce un film animat și avem alte plănuri pe care le vom dezvălui pe viitor."

Acesta a mai menționat că nu se aștepta ca vestea revenirii trupei Spice Girls să aibă un impact atât de mare. Totuși formația a fost un adevărat fenomen în anii ’90, așa că fanii tineri de atunci abia așteaptă să își revadă trupa preferată.

Reuniune Spice Girls

Spice Girls s-au reunit ultima oară în 2007 și au plecat într-un turneu internațional, având în total aproape 50 de showuri. Victoria Beckham le-a însoțit. Totuși în ceea ce privește concertele care vor avea loc în 2019, Posh nu le va însoți, însă a declarat pe rețelele ei de socializare că le susține și le dorește mult succes.

Conform publicației The Sun, promoterii le-au oferit o serie de concerte în America de Nord, însă acestea au refuzat oferta de teamă că vor petrece prea mult timp în turneu.

Dacă înainte aveau mai puține responsabilități, acum Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton și Melanie C au familii și nu pot petrece prea mult timp departe de cei dragi. Totodată, Mel B este și în juriul emisiunii America's Got Talent și toate patru se gândesc să își relanseze carierele solo.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările la BRIT Awards 2019 - VEZI LISTA

Dua Lipa, Anne-Marie, The 1975 și George Ezra se regăsesc pe lista nominalizărilor la BRIT Awards 2019. Gala decernării premiilor...

Închide