Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Blink-182 va colabora cu The Chainsmokers

Unul dintre cele mai de succes proiecte din zona de muzică electronică, The Chainsmokers, tocmai au anunțat oficial că au înregistrat o nouă piesă cu Blink-182. Mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Blink 182
Blink 182

Trupa Blink-182 a oferit fanilor mai multe teasere despre melodiile ce urmează să apară. Aceștia au fost surprinși în studio și alături de Chainsmokers, care au publicat următorul mesaj pe Twitter:

"Abia am terminat sesiunea cu Blink182 și am scris o piesă incredibilă. Putem să murim fericiți acum."

Băieții de la Blink-182 au publicat pe Instagram fotografii cu ei, în timp ce trăgeau voci pentru viitoarele piese.

Blink-182 a lansat albumul "California" în 2016, după ce Tom DeLonge a părăsit formația. I-a luat locul vocalistul și chitaristul Matt Skiba. Materialul discografic a fost produs John Feldmann.

"California" a devenit al doilea album number one din topul Billboard 200. Aceștia au plecat într-un turneu în America de Nord și Europa. De asemenea, au primit prima nominalizare la premiile Grammy pentru "Cel mai bun album rock".

Trupa Blink-182 nu este la prima colaborare cu artiști din zona muzicii electronice. Aceștia au lansat împreună cu Steve Aoki pesa "Why are we so broken", care se regăsește pe albumul lui Aoki.

PUBLICITATE
Comentează

Trending