Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Trupa Blink-182 va colabora cu The Chainsmokers

Unul dintre cele mai de succes proiecte din zona de muzică electronică, The Chainsmokers, tocmai au anunțat oficial că au înregistrat o nouă piesă cu Blink-182. Mai multe detalii în articol
Blink 182

Blink 182

Trupa Blink-182 a oferit fanilor mai multe teasere despre melodiile ce urmează să apară. Aceștia au fost surprinși în studio și alături de Chainsmokers, care au publicat următorul mesaj pe Twitter:

"Abia am terminat sesiunea cu Blink182 și am scris o piesă incredibilă. Putem să murim fericiți acum."

Băieții de la Blink-182 au publicat pe Instagram fotografii cu ei, în timp ce trăgeau voci pentru viitoarele piese.

Blink-182 a lansat albumul "California" în 2016, după ce Tom DeLonge a părăsit formația. I-a luat locul vocalistul și chitaristul Matt Skiba. Materialul discografic a fost produs John Feldmann.

"California" a devenit al doilea album number one din topul Billboard 200. Aceștia au plecat într-un turneu în America de Nord și Europa. De asemenea, au primit prima nominalizare la premiile Grammy pentru "Cel mai bun album rock".

Trupa Blink-182 nu este la prima colaborare cu artiști din zona muzicii electronice. Aceștia au lansat împreună cu Steve Aoki pesa "Why are we so broken", care se regăsește pe albumul lui Aoki.

Citește mai multe despre Blink 182
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gibson lansează o chitară ediţie specială Chris Cornell

Începutul de an 2019 a fost marcat de tributuri artistice pentru Chris Cornell, iar legendarul solist primeşte acum o chitară...

Închide