Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Spice Girls au refuzat un contract de 80 de milioane de lire sterline

Trupa a primit o ofertă de a susține un turneu în Statele Unite, însă fetele de la Spice Girls au refuzat și urmează să cânte doar în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2019.

Publicat

pe

Spice Girls reuniune 2019
Spice Girls reuniune 2019 │ FOTO: Spice Girls www.theguardian.com

Conform publicației The Sun, promoterii le-au oferit o serie de concerte în America de Nord, însă acestea au refuzat oferta de teamă că vor petrece prea mult timp în turneu.

"Showurile din Marea Britanie vor fi impresionante și foarte speciale, așa că le este este teamă să continue în Statele Unite deoarece știu ce presupune un turneu de asemenea anvergură și ce tensiuni pot apărea în grup." (The Sun)

În trecut, membrele Spice Girls au avut un turneu cu aproape 50 de concerte, care s-a dovedit a fi foarte obositor. Ulterior, a fost necesar să fie anulate datele din America de Sud, Australia, Asia sau Africa.

Dacă înainte aveau mai puține responsabilități, acum Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton și Melanie C au familii și nu pot petrece prea mult timp departe de cei dragi. Totodată, Mel B este și în juriul emisiunii America's Got Talent și toate patru se gândesc să își relanseze carierele solo.

Spice Girls vor susține mai multe concerte în Marea Britanie, iar Jess Glynne va cânta în deschidere. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sunt nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul. Printre orașele unde vor avea spectacole, putem enumera Edinburgh, Bristol și Glasgow, acestea urmând să aibă un show impresionant, pe stadionul Wembley pe 15 iunie. Victoria Beckham nu le va însoți.

Trending