Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Spice Girls au refuzat un contract de 80 de milioane de lire sterline

Trupa a primit o ofertă de a susține un turneu în Statele Unite, însă fetele de la Spice Girls au refuzat și urmează să cânte doar în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2019.
Spice Girls reuniune 2019

Spice Girls reuniune 2019 (foto: Spice Girls)

Conform publicației The Sun, promoterii le-au oferit o serie de concerte în America de Nord, însă acestea au refuzat oferta de teamă că vor petrece prea mult timp în turneu.

"Showurile din Marea Britanie vor fi impresionante și foarte speciale, așa că le este este teamă să continue în Statele Unite deoarece știu ce presupune un turneu de asemenea anvergură și ce tensiuni pot apărea în grup." (The Sun)

În trecut, membrele Spice Girls au avut un turneu cu aproape 50 de concerte, care s-a dovedit a fi foarte obositor. Ulterior, a fost necesar să fie anulate datele din America de Sud, Australia, Asia sau Africa.

Dacă înainte aveau mai puține responsabilități, acum Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton și Melanie C au familii și nu pot petrece prea mult timp departe de cei dragi. Totodată, Mel B este și în juriul emisiunii America's Got Talent și toate patru se gândesc să își relanseze carierele solo.

Spice Girls vor susține mai multe concerte în Marea Britanie, iar Jess Glynne va cânta în deschidere. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sunt nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul. Printre orașele unde vor avea spectacole, putem enumera Edinburgh, Bristol și Glasgow, acestea urmând să aibă un show impresionant, pe stadionul Wembley pe 15 iunie. Victoria Beckham nu le va însoți.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axl Rose lansează prima sa piesă după o pauză de 10 ani alături de Bugs Bunny și Porky Pig - VIDEO

Axl Rose începe anul 2019 cu o melodie nouă, prima după o pauză de 10 ani. Noul single al vocalistului...

Închide