Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Slash povestește cum l-a ajutat Cher să se lase de fumat

Slash a reușit să renunțe la fumat cu ajutorul lui Cher. De la 60 de țigări pe zi, fumate ”compulsiv” una după alta, chitaristul Guns N' Roses a trecut pe gumă cu nicotină.
Cher / Slash

Cher / Slash

Orice fumător știe cât de greu este să te lași de acest obicei nesănătos. Nici pentru Slash nu a fost ușor, însă un șir de evenimente nefericite l-au determinat să ia decizia de a renunța la țigări. Indirect, în această hotărâre a fost implicată și diva pop Cher.

"M-am lăsat de fumat acum 9 ani, aproape acum 10 ani. Atunci când am făcut asta, aveam pneumonie, iar pneumonia a fost cea care m-a ajutat să mă las de fumat. Asta și faptul că am văzut-o pe Cher cu o seară înainte, atunci făcând pneumonie. Așa că Cher m-a ajutat să mă las de fumat", a povestit Slash în cadrul unei discuții la podcastul WTF with Marc Maron.

Slash a fost, se pare, ”târât” la un concert Cher în Las Vegas de către fosta lui soție, Perla Ferrar. Chitaristul nu este tocmai un fan al cântăreței, mărturisind la podcast că show-ul l-a plictisit teribil.

”M-am săturat de fumat după atâtea țigări, iar Cher a fost cireașa de pe tort”

"A trebuit să ies la o țigară după fiecare piesă. Și cred că m-am săturat de fumat după atâtea țigări, iar Cher a fost cireașa de pe tort. De fiecare dată când revizita una dintre acele perioade...

Avea un dressing pe scenă și intra acolo, iar când ieșea era indiancă. Și redevenea fiecare personaj pe care l-a interpretat ea de-a lungul carierei...Când a început cu duetul Sonny & Cher, m-a omorât - n-am mai suportat. Așa că fumam...Pur și simplu nu am nicio amintire plăcută legată de acel show", a detaliat Slash.

În acea seară, Slash a făcut, se pare pneumonie, această problemă de sănătate determinându-l să se lase de fumat.

”Nu puteam fuma. Am încercat - nu puteam respira. Așa că m-am lăsat, mai târziu folosind plasturi pentru a scăpa de dependență. (...) Jumătatea mea m-a convins să o fac definitiv, așa că am început să folosesc guma cu nicotină. Iar acum dorm cu guma.”

Slash a fost un ”fumător compulsiv”, zi de zi fumând nu mai puțin de 60 de țigări pe zi.

"Fumam țigară după țigară. Și nu puteam accepta ideea de a nu putea fuma oricând aveam eu chef", s-a mai confesat chitaristul, povestind că fuma inclusiv pe scenă, chiar și după ce a intrat în vigoare legea cu locurile special amenajate pentru fumat.

Anul trecut, Slash a lansat un nou album solo, intitulat "Living the Dream". De pe acest disc au fost extrase single-urile  Driving Rain" și "Mind Your Manners".

Slash a susținut două concerte în România, în 2013 la Sala Palatului și în 2015 la Arenele Romane.

Citește mai multe despre CherSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "New Horizons", prima piesă a lui Brian May după o pauză de 20 de ani - AUDIO

"New Horizons", noua piesă a lui Brian May ce are ca inspirație misiunea sondei cu același nume, a avut premiera...

Închide