Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Slash povestește cum l-a ajutat Cher să se lase de fumat

Slash a reușit să renunțe la fumat cu ajutorul lui Cher. De la 60 de țigări pe zi, fumate ”compulsiv” una după alta, chitaristul Guns N' Roses a trecut pe gumă cu nicotină.

Publicat

pe

Cher / Slash
Cher / Slash

Orice fumător știe cât de greu este să te lași de acest obicei nesănătos. Nici pentru Slash nu a fost ușor, însă un șir de evenimente nefericite l-au determinat să ia decizia de a renunța la țigări. Indirect, în această hotărâre a fost implicată și diva pop Cher.

"M-am lăsat de fumat acum 9 ani, aproape acum 10 ani. Atunci când am făcut asta, aveam pneumonie, iar pneumonia a fost cea care m-a ajutat să mă las de fumat. Asta și faptul că am văzut-o pe Cher cu o seară înainte, atunci făcând pneumonie. Așa că Cher m-a ajutat să mă las de fumat", a povestit Slash în cadrul unei discuții la podcastul WTF with Marc Maron.

Slash a fost, se pare, ”târât” la un concert Cher în Las Vegas de către fosta lui soție, Perla Ferrar. Chitaristul nu este tocmai un fan al cântăreței, mărturisind la podcast că show-ul l-a plictisit teribil.

”M-am săturat de fumat după atâtea țigări, iar Cher a fost cireașa de pe tort”

"A trebuit să ies la o țigară după fiecare piesă. Și cred că m-am săturat de fumat după atâtea țigări, iar Cher a fost cireașa de pe tort. De fiecare dată când revizita una dintre acele perioade...

Avea un dressing pe scenă și intra acolo, iar când ieșea era indiancă. Și redevenea fiecare personaj pe care l-a interpretat ea de-a lungul carierei...Când a început cu duetul Sonny & Cher, m-a omorât - n-am mai suportat. Așa că fumam...Pur și simplu nu am nicio amintire plăcută legată de acel show", a detaliat Slash.

În acea seară, Slash a făcut, se pare pneumonie, această problemă de sănătate determinându-l să se lase de fumat.

”Nu puteam fuma. Am încercat - nu puteam respira. Așa că m-am lăsat, mai târziu folosind plasturi pentru a scăpa de dependență. (...) Jumătatea mea m-a convins să o fac definitiv, așa că am început să folosesc guma cu nicotină. Iar acum dorm cu guma.”

Slash a fost un ”fumător compulsiv”, zi de zi fumând nu mai puțin de 60 de țigări pe zi.

"Fumam țigară după țigară. Și nu puteam accepta ideea de a nu putea fuma oricând aveam eu chef", s-a mai confesat chitaristul, povestind că fuma inclusiv pe scenă, chiar și după ce a intrat în vigoare legea cu locurile special amenajate pentru fumat.

Anul trecut, Slash a lansat un nou album solo, intitulat "Living the Dream". De pe acest disc au fost extrase single-urile  Driving Rain" și "Mind Your Manners".

Slash a susținut două concerte în România, în 2013 la Sala Palatului și în 2015 la Arenele Romane.

Muzică și film

Ryan Gosling, Slash, Mark Ronson au cântat "I'm Just Ken" la Premiile Oscar 2024

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a cuprins și interpretări live, iar una dintre cele mai așteptate a fost cea a lui Ryan Gosling pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie". Mai mult, actorul a fost acompaniat pe scenă de Mark Ronson, Slash și colegi de pe platoul de filmare.

Publicat

pe

"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024
"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Deadline Hollywood

Îmbrăcat într-un costum de un roz sclipitor, Ryan Gosling a început să interpreteze melodia din public, înconjurat de colegii săi actori. A urcat pe scenă unde a fost întâmpinat de Mark Ronson, Slash, Wolfgang Van Halen, Andrew Wyatt și 65 de dansatori.

Piesa "I"m Just Ken" a fost compusă de Ronson și Wyatt și are contribuții muzicale de la Slash și Van Halen, precum și de la bateristul Josh Freese. Cântecul a primit o nominalizare la categoria "Cel mai bun cântec" la Premiile Oscar 2024, alături de o altă piesă de pe coloana filmului "Barbie": "What Was I Made For?". Aceasta din urmă a câștigat trofeul.

Alte nominalizări pentru "Cel mai bun cântec" la premiile Oscar 2024 au inclus "It Never Went Away" ("American Symphony"), "The Fire Inside" ("Flamin' Hot") și "Wahzhazhe (A Song For My People)" ("Killers of the Flower Moon").

Revenind la "I'm Just Ken", piesa a intrat în Billboard Hot 100 vara trecută deoarece albumul cu toate piesele incluse în filmul "Barbie" s-a situat pe locul 2 în topul de albume Billboard 200. În decembrie anul trecut, a sosit EP-ul "Ken", care conține trei versiuni suplimentare ale melodiei, inclusiv "Merry Kristmas", cu tematică festivă.

Citește în continuare

Albume noi

Slash va lansa un album de blues numit "Orgy of the Damned"

Slash, legendarul chitarist de la Guns N' Roses îşi va testa abilităţile în lumea muzicii blues. Muzicianul a anunţat că va lansa un album blues numit "Orgy of the Damned", disponibil de pe 17 mai 2024.

Publicat

pe

Coperta album Slash Orgy of the Damned
Coperta album Slash Orgy of the Damned │ FOTO: Slash

Noul LP va fi produs de către Mike Clink şi va include 12 coveruri blues, alături de solişti celebri. Printre ei se numără Brian Johnson de la AC/DC, dar şi Iggy Pop şi Paul Rodgers. Primul single de pe album este "Killing Floor", cover după Howling Wolf, cu Brian Johnson la voce şi cu Steven Tyler de la Aerosmith la muzicuţă.

Iată ce a spus solistul AC/DC despre colaborare:

Atunci când Slash mi-a cerut să cânt pe "Killing Floor", am spus "da" imediat. A fost una dintre primele piese pe care le-am învăţat în prima mea trupă. Când el mi-a cântat backing track-ul, era clar că trebuie să colaborăm şi muzicuţa lui Steven este atât de tare. M-am distrat cu Slash în studio şi cred că am livrat pe măsura aşteptărilor legate de această piesă veche.

Slash a adăugat:

"Killing Floor" este una dintre piesele mele preferate de la Howlin' Wolf, dar şi unul dintre riff-urile blues iconice, care m-au dus în lumea cântatului la chitară în tinereţe. Întotdeauna am dorit să fac un cover cumva piesei, iar acest disc a fost ocazia perfectă. Dar a îl interpreta cu această trupă, cu Brian Johnson la voce, a fost o realizare pe care nu mi-aş fi imaginat-o atunci, cu atât mai puţin cu Steven Tyler la "harpă".

Slash s-a reunit cu foşti colegi din trupa Blues Ball, basistul Johnny Griparic şi clapatul Teddy Andreadis pentru acest proiect. La tobe se află Michael Jerome, iar la chitară şi voce Tash Neal. Alţi solişti ce apar pe album sunt Chris Stapleton, Dorothy, Demi Lovato, Beth Hart.

Iată tracklist-ul lui "Orgy of the Damned":

01. The Pusher (feat. Chris Robinson)
02. Crossroads (feat. Gary Clark Jr.)
03. Hoochie Coochie Man (feat. Billy Gibbons)
04. Oh Well (feat. Chris Stapleton)
05. Key To The Highway (feat. Dorothy)
06. Awful Dream (feat. Iggy Pop)
07. Born Under A Bad Sign (feat. Paul Rodgers)
08. Papa Was A Rolling Stone (feat. Demi Lovato)
09. Killing Floor (feat. Brian Johnson)
10. Living For The City (feat. Tash Neal)
11. Stormy Day (feat. Beth Hart)
12. Metal Chestnut

Citește în continuare

Albume noi

Cher a lansat un album de Crăciun - TRACKLIST

Cher le prezintă fanilor "Christmas", primul album cu piese de sărbătoare al artistei. De asemenea, este primul material cu piese originale, de la anteriorul disc, "Closer to the Truth". Găsești în articol mai multe detalii, tracklist, precum și un clip de prezentare.

Publicat

pe

Artwork album "Christmas" - Cher
Artwork album "Christmas" - Cher │ FOTO: captură YouTube / Cher

După mai bine de 60 de ani în showbiz, Cher a lansat astăzi, 20 octombrie, primul album festiv. "Christmas" conține 13 piese, atât cover-uri, cât și melodii originale. Mai mult, Cher a colaborat cu nume importante din industria muzicală pentru câteva melodii. Artista a apelat la Stevie Wonder pentru cântecul "Christmas Means To Me", a lucrat cu Michael Buble pentru emoționanta "Home", cu Cyndi Lauper pentru "Put A Little Holiday In Your Heart" și cu Darlene Love pentru piesa "Christmas (Baby, Please Come Home)".

Surprizele nu se opresc aici. Iubitul lui Cher, directorul muzical Alexander "A.E." Edwards, a produs piesa "Drop Top Sleigh Ride" și l-a convins pe rapperul Tyga să livreze câteva versuri.

Albumul "Christmas" este acompaniat de un artwork ce o prezintă pe Cher înconjurată de ornamente de Crăciun. Artista poartă o cămașă albă și blugi albaștri cu ștrasuri.

TRACKLIST "Christmas":

  1. DJ Plays A Christmas Song
  2. What Christmas Means To Me (feat. Stevie Wonder)
  3. Run Rudolph Run
  4. Christmas (Baby, Please Come Home) [feat. Darlene Love]
  5. Angels In The Snow
  6. Home (feat. Michael Buble)
  7. Drop Top Sleigh Ride (feat. Tyga)
  8. Please Come Home For Christmas
  9. I Like Christmas
  10. Christmas Ain't Christmas Without You
  11. Santa Baby
  12. Put A Little Holiday In Your Heart (feat. Cyndi Lauper)
  13. This Will Be Our Year
Citește în continuare

Trending