Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru falsă publicitate și invadarea vieții sale private, susținând că acesta a folosit numele ei pentru a atrage beneficii pentru compania sa. Înainte de a lua decizia de a merge în instanță, artista a încercat să vorbească cu tatăl ei, însă acesta a ignorat-o.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: www.rihannanow.com

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, susținând că acesta încearcă să păcălească lumea că ea este implicată în afacerea lui, Fenty Entertainment.  Artista îl acuză că a ales numele Fenty știind că acesta este un brand puternic, pe care lumea îl asociază cu Rihanna. Mai mult decât atât, Ronald ar fi utilizat această marcă pentru a acționa în numele cântăreței, fără acordul acesteia.

”Deși domnul Fenty este tatăl Rihannei, el nu are, și nu a avut niciodată, autoritatea de a acționa în numele Rihannei”

Compania Fenty Entertainment a fost fondată în 2017 de tatăl Rihannei, Ronald Fenty, și Moses Perkins, pe site-ul firmei și canalele de social media sugerându-se că Riri ar fi motorul afacerii.

Acest lucru a fost dezmințit de artistă, așa cum apare și în plângerea depusă.

"Deși domnul Fenty este tatăl Rihannei, el nu are, și nu a avut niciodată, autoritatea de a acționa în numele Rihannei și nici nu a fost vreodată autorizat să-i folosească numele, drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile de publicitate", scrie avocata Carla Wirtschafter în plângere.

Tatăl Rihannei ar fi încercat să-i rezerve concerte fără autorizația ei

În acuzațiile aduse lui Ronald Fenty și lui Moses Perkins se arată și că cei doi au încercat să rezerve prin intermediul Fenty Entertainment numeroase concerte în numele Rihannei, fără autorizația ei. Nu mai puțin de 15 show-uri fuseseră rezervate în America Latină fără știrea artistei, toate aceste concerte valorând în jur de 15 milioane de dolari.

"Domnul Fenty și domnul Perkins au folosit aceste minciuni într-un efort fraudulos de a solicita milioane de dolari de la terțe părți nevinovate în schimbul promisiunii false că au fost autorizați să acționeze în numele Rihannei și /sau că Rihanna va participa la diverse evenimente cu locații din întreaga lume", este detaliat în plângere.

În apărarea sa, Ronald Fenty a declarat că aceste afaceri au fost discutate înainte cu cei de la casa de discuri a Rihannei, Roc Nation. Acest lucru a fost însă dezmințit de artistă, Rihanna specificând că nimeni de la Roc Nation nu știa ce făcea Fenty.

Rihanna îl dă, astfel, în judecată pe tatăl ei pentru publicitate falsă și invazie a drepturilor ei de confidențialitate și publicitate, printre alte revendicări. Ea cere instanței să declare că inculpații nu pot folosi marca Fenty sau orice alt termen care este similar cu numele ei și că cei doi (Ronald și Moses) nu pot promova în mod fals o afiliere de afaceri cu ea.

Înainte ca acest scandal să ajungă în fața instanței, Rihanna a încercat să ia legătura cu tatăl său trimițându-i mai multe scrisori prin care îi cerea să renunțe la numele Fenty și să nu o mai implice în business-ul lui. Toate aceste tentative de a discuta cu el au fost, însă, ignorate, susține artista.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending