Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima oară în România

Fanii lui Plácido Domingo Jr. se vor bucura de o premieră muzicală prin concertul ce va fi susținut de artist pe 17 aprilie 2019 la Sala Palatului din București. Află mai multe detalii despre eveniment.

Publicat

pe

Placido Domingo Jr.
Placido Domingo Jr. │ FOTO: PR

Plácido Domingo Jr. va cânta alături de nume importante ale scenei naționale și internaționale și va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Fanii artistului vor fi martorii unei interpretări vocale impresionante și pline de emoție, într-o combinație de muzică clasică și ritmuri care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz și un aranjament orchestral fluent, ducând clasicul crossover într-o direcție cu totul nouă.

Plácido Domingo Jr. s-a născut în Mexic, în 1965. Pasiunea pentru muzică a luat naștere de la o vârstă fragedă, în special datorită celor mai bune și reprezentative voci de operă cu care a intrat în contact. Tatăl său este cunoscutul tenor și dirijor, Plácido Domingo.

Plácido Domingo Jr. a petrecut o bună parte a vieții sale în calitate de compozitor și producător muzical. În 2010, Plácido și-a prezentat debutul internațional în calitate de cântăreț. Încurajat de tatăl său în acest parcurs muzical, Plácido Domingo Jr. a fost întâmpinat cu căldură pe scenele lumii. De asemenea, publicul apreciază de fiecare dată ocaziile în care Domingo tatăl și fiul sunt reuniți pe scenă, în cadrul unor duete extraordinare.


De-a lungul carierei sale de compozitor, Plácido Domingo Jr. a scris piese pentru artiști de calibru precum Michael Bolton, Riccardo Cocciante, Vanessa Williams, Sarah Brightman, Jose Carreras, Luciano Pavarotti, Leona Mitchell, Diana Ross, Alejandro Fernández, Tony Bennett, și bineînțeles, tatăl său, Plácido Domingo.

În calitate de cântăreț, Domingo Jr. a colaborat pentru primul său EP, în 2010, cu producătorul Juan Cristóbal Losada. În 2017 a scos primul album în limba spaniolă – "Latidos", urmat de versiunea în engleză – "Heartbeat". Acesta include cântece populare ale anilor '50 și '60, cu influențe de latino pop, jazz, tango, bolero, cha-cha-cha și bachata, cu aranjamente orchestrale și duete cu artiști precum José Feliciano, tatăl său - Plácido Domingo, și Arturo Sandoval, printre alții.

Prețuri bilete la concertul Plácido Domingo Jr.

  • VIP - 280 lei
  • Categoria I - 236 lei
  • Categoria II - 188 lei
  • Categoria III - 152 lei
  • Categoria IV - 96 lei
  • Categoria V - 56 lei

Accesează evenimentul din agenda InfoMusic pentru a cumpăra bilete!

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 17 aprilie 2019

Plácido Domingo Jr.

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Trending