Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Piesa "Sunflower", de pe coloana sonoră a noului film Spider-Man, a urcat pe primul loc în topul Billboard Hot 100!

“Sunflower”, piesa compusă de Post Malone și Swae Lee, inclusă pe soundtrack-ul oficial al filmului “The Spider-Man: Into the Spider Verse”, a detronat piesa “Without Me” a lui Halsey și a devenit no.1 în topul Billboard Hot 100.
Lyric Video Post Malone Swae Lee Sunflower

Lyric Video Post Malone Swae Lee Sunflower (foto: Post Malone)

Pentru Post Malone, “Sunflower” este a doua piesă care ajunge pe cea mai înaltă poziție a clasamentului Billboard Hot 100, iar pentru Swae Lee este primul single, ca artist solo, care reușește această performanță. În descrierea procesului de creație a piesei, Swae Lee declara:

“Eram într-o seară cu Post în studio, în L.A. și ne distram. Fără să ne dăm seama, în seara aceea au luat naștere vreo 6-7 piese. Producătorii filmului <Spider-Man: Into the Spider-Verse> au venit în vizită la studio, au ascultat piesa și s-au hotărât imediat să o includă pe coloana sonoră. Am văzut deja filmul și mi se pare o nebunie, Omul Păianjen chiar cântă piesa în film”.

Piesa “Sunflower” s-a bucurat de succes încă de la început, de când a fost lansată în octombrie 2018, înainte ca filmul “The Spider-Man: Into the Spider Verse” să între în cinema. Piesa a petrecut 12 săptămâni în top 10 Billboard Hot 100 și luni, pe 14 ianuarie, publicația a anunțat că “Sunflower” a urcat oficial pe locul 1.

"Spider-Man: Into the Spider-Verse

Phil Lord și Christopher Miller, mințile creative din spatele filmelor Lego și 21 Jump Street, au colaborat pentru o viziune proaspătă a unui nou univers Spider-Man, cu un stil vizual revoluționar, primul de acest gen. "Spider-Man: Into the Spider-Verse" ni-l prezintă pe adolescentul din Brooklyn, Miles Morales, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităților nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

„Post și Swae au adus la viață o piesă emoționantă, cu un pronunțat spirit eroic, care se integrează perfect în povestea lui Spider-Man. Piesa este în același timp sentimentală și solemnă - coloana sonoră ideală pentru perioada în care Miles, personajul principal, descoperă cum să devină Spider-Man” - declara Spring Aspers, Head of Music, Creative Affairs Worldwide pentru Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group.

De-a lungul ultimelor luni, artiștii participanți la soundtrack-ul oficial al filmului, precum Lil Wayne și Nicki Minaj, au continuat să posteze pe conturile lor de socializare mici secvențe din piese. Lil Wayne este și cel care s-a dat de gol și a lansat vestea care a luat pe neașteptate publicul: XXXTentacion va avea și el un featuring pe acest soundtrack.

Citește mai multe despre Post Malone
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Hozier, "Almost (Sweet Music)", de pe albumul "Wasteland, Baby!" - AUDIO

Hozier a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "Almost (Sweet Music)". Melodia a venit acompaniată și de anunțul lansării viitorului său...

Închide