Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Piesa "Sunflower", de pe coloana sonoră a noului film Spider-Man, a urcat pe primul loc în topul Billboard Hot 100!

“Sunflower”, piesa compusă de Post Malone și Swae Lee, inclusă pe soundtrack-ul oficial al filmului “The Spider-Man: Into the Spider Verse”, a detronat piesa “Without Me” a lui Halsey și a devenit no.1 în topul Billboard Hot 100.

Publicat

pe

Lyric Video Post Malone Swae Lee Sunflower
Lyric Video Post Malone Swae Lee Sunflower │ FOTO: Post Malone

Pentru Post Malone, “Sunflower” este a doua piesă care ajunge pe cea mai înaltă poziție a clasamentului Billboard Hot 100, iar pentru Swae Lee este primul single, ca artist solo, care reușește această performanță. În descrierea procesului de creație a piesei, Swae Lee declara:

“Eram într-o seară cu Post în studio, în L.A. și ne distram. Fără să ne dăm seama, în seara aceea au luat naștere vreo 6-7 piese. Producătorii filmului <Spider-Man: Into the Spider-Verse> au venit în vizită la studio, au ascultat piesa și s-au hotărât imediat să o includă pe coloana sonoră. Am văzut deja filmul și mi se pare o nebunie, Omul Păianjen chiar cântă piesa în film”.

Piesa “Sunflower” s-a bucurat de succes încă de la început, de când a fost lansată în octombrie 2018, înainte ca filmul “The Spider-Man: Into the Spider Verse” să între în cinema. Piesa a petrecut 12 săptămâni în top 10 Billboard Hot 100 și luni, pe 14 ianuarie, publicația a anunțat că “Sunflower” a urcat oficial pe locul 1.

"Spider-Man: Into the Spider-Verse

Phil Lord și Christopher Miller, mințile creative din spatele filmelor Lego și 21 Jump Street, au colaborat pentru o viziune proaspătă a unui nou univers Spider-Man, cu un stil vizual revoluționar, primul de acest gen. "Spider-Man: Into the Spider-Verse" ni-l prezintă pe adolescentul din Brooklyn, Miles Morales, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităților nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

„Post și Swae au adus la viață o piesă emoționantă, cu un pronunțat spirit eroic, care se integrează perfect în povestea lui Spider-Man. Piesa este în același timp sentimentală și solemnă - coloana sonoră ideală pentru perioada în care Miles, personajul principal, descoperă cum să devină Spider-Man” - declara Spring Aspers, Head of Music, Creative Affairs Worldwide pentru Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group.

De-a lungul ultimelor luni, artiștii participanți la soundtrack-ul oficial al filmului, precum Lil Wayne și Nicki Minaj, au continuat să posteze pe conturile lor de socializare mici secvențe din piese. Lil Wayne este și cel care s-a dat de gol și a lansat vestea care a luat pe neașteptate publicul: XXXTentacion va avea și el un featuring pe acest soundtrack.

Comentează

Trending