Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Ozzy Osbourne amână toate concertele din Europa şi UK din cauza problemelor de sănătate

Ozzy Osbourne a anunţat amânarea tuturor concertelor din Europa şi Marea Britanie, din cauza unor probleme de sănătate. Iniţial fuseseră mutate câteva date, dar se pare că lucrurile sunt mai serioase.
Ozzy Osbourne scena film The End 2017

Ozzy Osbourne scena film The End 2017 │ FOTO: Ozzy Osbourne

Legenda heavy metal trebuia să îşi înceapă turneul în Marea Britanie şi Irlanda pe 30 ianuarie, dar concertul din Dublin a fost anulat. Ozzy Osbourne ar suferi de gripă, cu care se luptă de zile bune. Turneul aflat în desfăşurare acum este "No More Tours 2", care a venit cu ideea că ar fi ultima incursiune europeană a rockerului.

Ozzy era programat să cânte cu Judas Priest în cadrul acestei serii de concerte. Deocamdată ştim că toate concertele vor fi reprogramate la o dată anunţată ulterior. E vorba deci despre o amânare, nu o anulare completă. Legendarul solist Black Sabbath a declarat următoarele despre situaţia nefericită:

Sunt complet devastat de faptul că trebuie să amân etapa europeană din turneul meu. Se pare că tot ce ating din octombrie până acum se transformă în rahat. Întâi infecţia cu stafilococ de la deget şi acum gripa şi bronşita. Vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor care au fost atât de loiali pe parcursul anilor, trupei mele, echipei şi celor de la Judas Priest, pentru că v-am dezamăgit.

Totuşi promit că turneul cu Judas Priest va fi finalizat. Este reprogramat şi ar urma să repornească în septembrie. Încă o dată îmi cer scuze tuturor. Vă iubesc pe toţi, Ozzy.

În ciuda denumirii acestui turneu, "No More Tours 2", veteranul a confirmat că va mai avea concerte şi turnee pe viitor. Ozzy a glumit chiar, afirmând că ar trebui să se numească "Ozzy Osbourne Slowing Down Tour". Actualul turneu se întindea până în 2020, după care Ozzy plănuia o binemeritată pauză. Ozzy Osbourne şi-a aniversat ziua de naştere pe 3 decembrie 2018, împlinind 70 de ani.

Longevitatea sa scenică este apreciată, artistul înregistrând chiar cu Black Sabbath ultimul album de studio, "13" în 2013. A fost urmat de un turneu de adio, care a culminat cu o reprezentaţie legendara în Birmingham, oraşul de baştină al grupului.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia îndulcește România cu primul ei turneu național, "Acadelia"

"Acadelia", cel mai nou show al Deliei, va putea fi urmărit în primăvara acestui an în cadrul primului turneu național...

Închide