Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mike Posner lansează albumul "A Real Good Kid"

Artistul Mike Posner, cel care s-a făcut cunoscut datorită unor cu piese precum "I Took A Pill în Ibiza" și "Cooler Than Me" și a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Grammy, s-a întors cu un nou album - "A Real Good Kid".

Publicat

pe

Cel de-al treilea album semnat Mike Posner, "A Real Good Kid", include și piesele "Move On", "Stuck in The Middle" și "Song About You". Piesele vorbesc despre felul în care Mike Posner a fost obligat să accepte toate încercările pe care viața i le-a trimis în ultima perioada.

"<A Real Good Kid> este un album despre durere, pierdere și fericirea cu care aceste sentimente vin. Este despre un telefon pe care l-am primit și care mă anunță că tatăl meu are o tumoare imensă pe creier. Este un album despre cum a trebuit să îmi vând casa din L.A., ca să mă pot muta înapoi în casa copilăriei, pentru a avea grijă de tata. Este despre cum m-am îndrăgostit după ce el a murit, dar și despre cum acea relație s-a dizolvat, fără să știu măcar de ce. Este despre cum totuși toate acestea mi-au adus liniște", a declarat Mike Posner.

Acesta este albumul care îi scoate în evidență calitățile de povestitor prin muzică, Mike reușind să surprindă în piesele sale mesajul principal al întregului material: toate începuturile se regăsesc în cele mai tragice sfârșituri.

Tot procesul de scriere, înregistrare și masterizare al albumului a durat mai bine de doi ani. Unul dintre motivele pentru care a durat mai mult, ține și de faptul că Mike a trebuit să aibă grijă de tatăl sau, în ultimele luni de viață. Albumul spune povestea vieții sale, în care a trebuit să se confrunte și cu iubirile pasionale, pierderile și acceptarea.

Într-un clip video lansat recent, Mike Posner a anunțat că va porni într-un turneu de promovare, de 9 luni, începând cu luna martie. Clipul a strâns peste 10 milioane de vizualizări în prima săptămâna.

Începând cu anul 2009, Mike Posner, artistul care a fost certificat de mai multe ori cu discul de platină, a devenit una dintre cele mai recognoscibile voci ale industriei muzicale.

În 2010, albumul său de debut, "31 Minutes to Takeoff", a primit două discuri de platină și datorită pieselor “Cooler Than Me”, “Please Don’t Go” și “Bow Chicka Wow Wow.”

Între turnee de promovare cu Justin Bieber și cu alți artiști, Mike Posner a devenit și unul dintre "producătorii de hit-uri". El este mintea creativă din spatele unor piese de succes precum "Sugar" (Maroon 5), "Boyfriend" (Justin Bieber) și "Beneath Your Beautiful" (Labrinth ft. Emeli Sandé), dar și multe alte piese lansate de Pharell, Wiz Khalifa, Big Sean, T.I., Snoop Dogg și Avicii.

Tracklist "A Real Good Kid"

  1. Introduction
  2. January 11th, 2017
  3. Wide Open
  4. Song About You
  5. Move On
  6. Drip
  7. Staring at the Fire
  8. Perfect
  9. Amen
  10. Stuck în the Middle
  11. One More Song
  12. How It’s Supposed To Be
Comentează

Trending