Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marilyn Manson a împlinit 50 de ani; Cum şi-a sărbătorit shock rockerul ziua

Una dintre figurile cele mai şocante şi marcante din istoria rock-ului, Marilyn Manson a împlinit 50 de ani pe 5 ianuarie. Shock rocker-ul şi-a petrecut ziua de naştere înconjurat de muzicieni, staruri de la Hollywood şi prieteni. A fost o aniversare surprinzător de cuminte, despre care aflaţi mai multe în cadrul articolului.

Publicat

pe

Marilyn Manson zi nastere 2019 Poppy Jonathan Davis
Marilyn Manson zi nastere 2019 Poppy Jonathan Davis │ FOTO: Poppy www.instagram.com

Pe numele său real Brigh Hugh Warner, artistul Marilyn Manson a avut chiar şi momentul clasic de primire a tortului şi cântat "la mulţi ani" de către prieteni. "The God of F*ck" a sărbătorit jumătate de secol sâmbătă, pe 5 ianuarie cu o petrecere organizată la Madame Siam în Los Angeles. Evident au apărut online fotografii şi clipuri video de la petrecerea pe care aş considera-o cuminte pentru reputaţia rockerului, faţă de poveştile împărtăşite de Marilyn Manson despre petrecerile de la Chateau Marmont cu Johnny Depp, Sean Penn sau Lana Del Rey.

Printre celebrităţile şi artiştii prezenţi la ziua de naştere s-au numărat Courtney Love, Karen O de la Yeah Yeah Yeahs, Jonathan Davis de la Korn şi senzaţia YouTube Poppy. Manson a părut să se înţeleagă foarte bine şi cu Yoshiki de la X Japan.

Marilyn Manson zi nastere Jeff Ross 2019

Marilyn Manson zi nastere Jeff Ross 2019

A apărut online şi un meniu cu băuturi de la party, care includea opţiuni precum Absolute Elyx (vodka), Avion Tequila Blanco şi Smooth Ambler Whiskey. Asta pe lângă bere şi vin în numeroase variante. Marilyn Manson a mai apărut în fotografii pe Instagram alături de comediantul Jeff Ross, cunoscut pentru organizarea faimoaselor Celebrity Roast. Are şi un selfie cu Courtney Love, cu care muzicianul a avut o dispută ani buni, dar cu care s-a împăcat în ultimul deceniu.

Anul 2018 a însemnat pentru Manson lansarea unor single-uri separate de albumul său din 2017, "Say10". În iulie l-am auzit pe Manson colaborând cu Rob Zombie pe piesa "Helter Skelter". Asta după ce shock rockerul a creat o piesă cover numită "Cry Little Sister" pentru viitorul film "X-Men".

Ultimii 2 ani au însemnat şi pierderea colegului de trupă Twiggy Ramirez, la care trupa a renunţat după acuzaţii de viol. În schimb Marilyn a solidificat relaţia cu bunul prieten Johnny Depp, care a fost la un pas de a deveni membru permanent al trupei.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Marilyn Manson revine după acuzaţiile de hărţuire şi abuz, cu muzică nouă

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimii ani, după ce a fost acuzat de multiple femei de hărţuire şi abuz. Cariera sa părea a se fi încheiat, mai ales că după acuzaţii au venit şi procese şi casa de discuri a renunţat la colaborarea cu artistul. Acum el pare gata să revină cu muzică nouă.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

Marilyn Manson a postat teasere în social media pe 15 mai 2023, în care apărea o fotografie alb-negru cu el cântând la microfon. Mesajul postat pe Instagram era "am ceva pentru voi să ascultaţi". A oferit şi credit soţiei sale, Lindsey Elizabeth Warner pentru fotografie. Ea este fotograf şi i-a realizat multiple pictoriale de-a lungul anilor. Melodii noi ar putea sosi în 2023.

Este prima postare în social media a lui Manson din martie 2022 încoace. Creatorul lui "The Beautiful People" şi "The Nobodies" a dezactivat comentariile la postare şi a postat şi un story cu o altă imagine. De această dată era o postare a soţiei sale, în care Marilyn şi ea ţineau lumânări şi dedesubt era scris "There Is Light In the Darkness".

Încă nu e clar ce implică noul proiect, dar veternul rocker ar pregăti primul său material din ultimii 3 ani. Ultimul LP lansat a fost albumul din 2020 "We Are Chaos". La puţin timp după lansarea sa, Manson a fost acuzat de abuz de mai mult de 5 femei. În februarie 2021 l-au acuzat de abuz fizic şi sexual, iar după acuzaţii casa de discuri Lorna Vista a renunţat la colaborarea cu muzicianul. Apoi la puţin timp după Kanye West a pus paie pe foc, colaborând cu Manson pe albumul "Donda" şi apărând pe scenă alături de el.

Au început apoi şi procesele, cel mă vizibil fiind cazul lui Evan Rachel Wood. Aceasta a avut o relaţie cu shock rockerul prin 2007, când avea în jur de 19 ani şi l-a acuzat de manipulare, grooming şi abuz. În martie 2022 Manson răspundea cu un proces defăimare contra atracţiei din "Westworld". O altă victimă a lui Manson ar fi fost actriţă Esme Bianco din "Game of Thrones". Ea l-a acuzat pe artist de monitorizare constantă, abuz de droguri, abuz fizic şi hărţuire.

Procesul s-a încheiat în ianuarie 2023. Mai sunt alte două procese pe rol totuşi, cu părţi necunoscute. Marilyn Manson a negat toate acuzaţiile, dar a stat departe de public în ultimii 2 ani.

Citește în continuare

Trending