Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marilyn Manson a împlinit 50 de ani; Cum şi-a sărbătorit shock rockerul ziua

Una dintre figurile cele mai şocante şi marcante din istoria rock-ului, Marilyn Manson a împlinit 50 de ani pe 5 ianuarie. Shock rocker-ul şi-a petrecut ziua de naştere înconjurat de muzicieni, staruri de la Hollywood şi prieteni. A fost o aniversare surprinzător de cuminte, despre care aflaţi mai multe în cadrul articolului.

Publicat

pe

Marilyn Manson zi nastere 2019 Poppy Jonathan Davis
Marilyn Manson zi nastere 2019 Poppy Jonathan Davis │ FOTO: Poppy www.instagram.com

Pe numele său real Brigh Hugh Warner, artistul Marilyn Manson a avut chiar şi momentul clasic de primire a tortului şi cântat "la mulţi ani" de către prieteni. "The God of F*ck" a sărbătorit jumătate de secol sâmbătă, pe 5 ianuarie cu o petrecere organizată la Madame Siam în Los Angeles. Evident au apărut online fotografii şi clipuri video de la petrecerea pe care aş considera-o cuminte pentru reputaţia rockerului, faţă de poveştile împărtăşite de Marilyn Manson despre petrecerile de la Chateau Marmont cu Johnny Depp, Sean Penn sau Lana Del Rey.

Printre celebrităţile şi artiştii prezenţi la ziua de naştere s-au numărat Courtney Love, Karen O de la Yeah Yeah Yeahs, Jonathan Davis de la Korn şi senzaţia YouTube Poppy. Manson a părut să se înţeleagă foarte bine şi cu Yoshiki de la X Japan.

Marilyn Manson zi nastere Jeff Ross 2019

Marilyn Manson zi nastere Jeff Ross 2019

A apărut online şi un meniu cu băuturi de la party, care includea opţiuni precum Absolute Elyx (vodka), Avion Tequila Blanco şi Smooth Ambler Whiskey. Asta pe lângă bere şi vin în numeroase variante. Marilyn Manson a mai apărut în fotografii pe Instagram alături de comediantul Jeff Ross, cunoscut pentru organizarea faimoaselor Celebrity Roast. Are şi un selfie cu Courtney Love, cu care muzicianul a avut o dispută ani buni, dar cu care s-a împăcat în ultimul deceniu.

Anul 2018 a însemnat pentru Manson lansarea unor single-uri separate de albumul său din 2017, "Say10". În iulie l-am auzit pe Manson colaborând cu Rob Zombie pe piesa "Helter Skelter". Asta după ce shock rockerul a creat o piesă cover numită "Cry Little Sister" pentru viitorul film "X-Men".

Ultimii 2 ani au însemnat şi pierderea colegului de trupă Twiggy Ramirez, la care trupa a renunţat după acuzaţii de viol. În schimb Marilyn a solidificat relaţia cu bunul prieten Johnny Depp, care a fost la un pas de a deveni membru permanent al trupei.

Comentează

Trending