Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Maggie Rogers lansează albumul de debut "Heard It In A Pastlife" (TRACKLIST)

După ce l-a cucerit pe Pharrell Williams cu talentul ei, Maggie Rogers revine cu primul ei material discografic, pe care va fi inclusă și piesa “Light On”.
Maggie Rogers

Maggie Rogers (foto: Fraser Jones)

Pentru Maggie Rogers, anul 2018 a fost de pomină. Artista a reușit să strângă în palmaresul său o serie importantă de nominalizări, printre care se numără și YouTube Artist On The Rise 2019 și Twitter Music #ArtistToFollow. Totodată, single-ul numărul 1 în topul Billboard Alternative Songs al lui Maggie, “Light On”, a depășit un million de ascultări la nivel global în mai puțin de o săptămâna și, în prezent, se apropie de 25 milioane.

Piesa “Light On” va fi inclusă și pe albumul de debut al lui Maggie, “Heard It In A Past Life”. Evenimentul de lansare a avut loc la Fonda Theatre în Los Angeles, în cadrul unui concert desfășurat cu casă închisă. Rogers se întoarce la New York pentru a prezenta albumul și în cadrul unor emisiuni precum ”The Late Show With Stephen Colbert” sau "The Ellen Show". De asemenea, artista va susține o serie de concerte de promovare în America de Nord, la Hammerstein Ballroom, în New York sau în cadrul festivalului Coachella. Fanii s-au înghesuit să cumpere bilete și majoritatea show-urilor programate sunt deja sold-out.

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă, originară din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, „Alaska”, a fost #1 în clasamentul Spotify’s Viral 50, în 23 de țări, incluzând și Statele Unite. Cu peste 230 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reușit să devină parte a listei Spotify Best of 2016. Primul său material discografic a fost EP-ul „Now That The Light Is Fading”, lansat în anul 2017.

Întâlnirea cu Pharrell Williams

Artista, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită în timpul unui masterclass la New York University, unde a fost invitat surpriză… chiar Pharrell Williams. Acesta s-a arătat profund impresionat de stilul muzical inconfundabil al lui Maggie Rogers, declarând că nu are absolut nicio adăugare la compoziţia ei, “Alaska”, pe care o scrisese în 15 minute, înainte de curs, fără să ştie că va fi ascultată de autorul piesei “Happy”.

Videoclipul, care surprinde emoţia din ochii celor doi, a fost intens distribuit pe reţelele de socializare, iar albumele lansate anterior de Maggie Rogers, “The Echo” şi “Blood Ballet” a fost ascultate online şi decărcate de mii de oameni. Întrebată adesea despre modul cum a decurs întâlnirea cu Pharrell , Maggie Rogers declară cu sinceritate că şi-a stăpânit cu greu emoţiile şi aproape că nu îşi mai aduce aminte nimic.

Despre vocea ei magică și combinația de folk și dance am scris mai multe la rubrica #JOINewArtist.

Tracklist album

 1. Give a Little
 2. Overnight
 3. The Knife
 4. Alaska
 5. Light On
 6. Past Life
 7. Say It
 8. On + Off
 9. Fallingwater
 10. Retrograde
 11. Burning
 12. Back in My Body

Citește mai multe despre Maggie Rogers
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bryan Adams a lansat piesa "Shine A Light", compusă împreună cu Ed Sheeran - AUDIO

Bryan Adams revine la început de 2019 cu un single nou, intitulat "Shine A Light". Melodia marchează prima sa colaborare...

Închide