Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Maggie Rogers lansează albumul de debut "Heard It In A Pastlife" (TRACKLIST)

După ce l-a cucerit pe Pharrell Williams cu talentul ei, Maggie Rogers revine cu primul ei material discografic, pe care va fi inclusă și piesa “Light On”.

Publicat

pe

Maggie Rogers
Maggie Rogers │ FOTO: Fraser Jones

Pentru Maggie Rogers, anul 2018 a fost de pomină. Artista a reușit să strângă în palmaresul său o serie importantă de nominalizări, printre care se numără și YouTube Artist On The Rise 2019 și Twitter Music #ArtistToFollow. Totodată, single-ul numărul 1 în topul Billboard Alternative Songs al lui Maggie, “Light On”, a depășit un million de ascultări la nivel global în mai puțin de o săptămâna și, în prezent, se apropie de 25 milioane.

Piesa “Light On” va fi inclusă și pe albumul de debut al lui Maggie, “Heard It In A Past Life”. Evenimentul de lansare a avut loc la Fonda Theatre în Los Angeles, în cadrul unui concert desfășurat cu casă închisă. Rogers se întoarce la New York pentru a prezenta albumul și în cadrul unor emisiuni precum ”The Late Show With Stephen Colbert” sau "The Ellen Show". De asemenea, artista va susține o serie de concerte de promovare în America de Nord, la Hammerstein Ballroom, în New York sau în cadrul festivalului Coachella. Fanii s-au înghesuit să cumpere bilete și majoritatea show-urilor programate sunt deja sold-out.

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă, originară din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, „Alaska”, a fost #1 în clasamentul Spotify’s Viral 50, în 23 de țări, incluzând și Statele Unite. Cu peste 230 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reușit să devină parte a listei Spotify Best of 2016. Primul său material discografic a fost EP-ul „Now That The Light Is Fading”, lansat în anul 2017.

Întâlnirea cu Pharrell Williams

Artista, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită în timpul unui masterclass la New York University, unde a fost invitat surpriză… chiar Pharrell Williams. Acesta s-a arătat profund impresionat de stilul muzical inconfundabil al lui Maggie Rogers, declarând că nu are absolut nicio adăugare la compoziţia ei, “Alaska”, pe care o scrisese în 15 minute, înainte de curs, fără să ştie că va fi ascultată de autorul piesei “Happy”.

Videoclipul, care surprinde emoţia din ochii celor doi, a fost intens distribuit pe reţelele de socializare, iar albumele lansate anterior de Maggie Rogers, “The Echo” şi “Blood Ballet” a fost ascultate online şi decărcate de mii de oameni. Întrebată adesea despre modul cum a decurs întâlnirea cu Pharrell , Maggie Rogers declară cu sinceritate că şi-a stăpânit cu greu emoţiile şi aproape că nu îşi mai aduce aminte nimic.

Despre vocea ei magică și combinația de folk și dance am scris mai multe la rubrica #JOINewArtist.

Tracklist album

  1. Give a Little
  2. Overnight
  3. The Knife
  4. Alaska
  5. Light On
  6. Past Life
  7. Say It
  8. On + Off
  9. Fallingwater
  10. Retrograde
  11. Burning
  12. Back in My Body
Comentează

Trending