Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Lars Ulrich a dezvăluit ce piesă "încinge petrecerea" în cercul său de prieteni

Lars Ulrich a povestit în cadrul unui interviu despre acea piesă care ridică oamenii în picioare de fiecare dată când e o petrecere. Suprinzător sau nu, melodia cu pricina nu e o piesă de la Metallica.
Trupa Metallica (2018)

Trupa Metallica (2018) (foto: Herring Herring / Metallica)

Lars Ulrich a acordat de curând un interviu revistei Forbes în care a dezvăluit ce piesă îi energizează mereu pe cei apropiați. În cercul său de prieteni și cunoscuți, Oasis este, se pare, o formație populară, melodia cu pricina fiind din repertoriul fraților Gallagher.

"Aș spune în cercurile mele - dacă stau cu echipajul meu, cu prietenii mei - este Oasis, "Supersonic".

Declanșează o chestie în oameni, îi face să cânte și să uite de orice altceva s-ar întâmpla, devine ceva colectiv.

Multe din cântecele lor au acel efect: devine acest exercițiu colectiv. Totuși "Supersonic" este puțin peste celelalte", a detaliat toboșarul Metallica.

Așadar, Oasis se ascultă și în cercurile mai heavy metal. Piesa "Supersonic" pe care a menționat-o Ulrich a fost single-ul de debut al britanicilor, fiind compusă de Noel Gallagher. Lansat în 1994, single-ul a urcat până pe poziția 31 în topul albumelor din UK. A fost, totodată, și prima piesă care intrat în topurile din SUA, urcând până pe locul 11 în US Billboard Modern Rock Tracks.

Oasis - "Supersonic"

Într-un alt interviu acordat anul trecut, Lars Ulrich mărturisea că Metallica țintește spre o carieră la fel de lungă ca cea a colegilor de breaslă din The Rolling Stones.  După mai bine de 35 de ani de carieră, membrii trupei se simt încă tineri, dorindu-și să continue să facă muzică pentru încă 20, poate chiar 25 de ani.

"Foarte mulți artiști se retrag, dar noi ne simțim foarte energizați și tineri. Adică vrem să mergem până la capăt. Sperăm să putem face asta pentru încă 20, 25 de ani.

Nu știu cum o să arătăm, nu știu cum o să sune, dar asta ne dorim. Așa că nu stăm să ne gândim la pensionare sau alte chestii de genul ăsta. Mai degrabă suntem la polul opus”, a declarat toboșarul Metallica într-un interviu acordat postului 93.3 WMMR.

Citește mai multe despre Lars UlrichMetallicaOasis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie a fost declarat "Cel mai bun entertainer al secolului 20" în urma unui sondaj BBC

La 3 ani de la moartea sa, David Bowie este încoronat drept "Cel mai bun entertainer al secolului 20". Titlul...

Închide