Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jonathan Davis a început înregistrarea vocii pentru următorul album Korn

Korn a început înregistrarea viitorului album, aflându-se în stadiul în care Jonathan Davis înregistrează vocea. Ne pregătim pentru un release de studio Korn în 2019, după o perioadă dificilă pentru solist.
Jonathan Davis Instagram 2019 mesaj fani

Jonathan Davis Instagram 2019 mesaj fani (foto: Jonathan Davis)

Artistul a revenit pe Instagram recent, mulţumind fanilor pentru susţinere după o perioadă grea. Mesajul de mulţumire s-a încheiat cu hashtag-ul "#recordingvocals", semn că se întâmplă ceva special în studio. Fosta soţie a lui Davis a încetat din viaţă în august 2018, exact când muzicianul îşi începuse cariera solo.

În ciuda momentului greu, artistul a revenit pe scenă cu colegii de la Korn la doar câteva zile după tragedie. La concert a avut loc un moment emoţionant când toţi muzicienii din trupă şi staff-ul s-au îmbrăţişat cu Jonathan Davis, în vreme ce acesta plângea. Concertul din septembrie a fost oprit de câteva ori, solistul fiind prea emoţionat pentru a continua.

Iată mesajul lui Davis pentru fani, cu detalii despre albumul nou:

Vreau să vă mulţumesc pentru cuvintele bune din ultimele luni. Lucrurile prin care am trecut nu au fost uşoare. Cu toţii aţi făcut durerea mai suportabilă. În schimb vă promit că voi da tot pe acest album nou şi uimitor Korn. Ne putem vindeca cu toţii împreună. #recordingvocals

Mesajul artistului completează ceea ce declarase chitaristul Brian "Head" Welch anul trecut. Acesta afirmase că track-ul de tobe este aproape gata, dar chitara încă nu este complet înregistrată. Mai era mult de lucru la bas şi voce pe final de an 2019. Grosul înregistrărilor ar urma să aibă loc în această lună. Ultimul LP al trupei a fost "The Serenity of Suffering", lansat în 2016. Era materialul discografic cu numărul 12 al trupei şi a inclus o colaborare cu Corey Taylor pe piesa "A Different World". A vândut peste 130.000 de unităţi în State.

Grupul a petrecut ceva timp în studio cu producătorul John Feldmann şi a colaborat cu Travis Barker pe câteva demo-uri. Formaţia ne-a vizitat în 2015 la Arenele Romane, aniversând 20 de ani de la apariţia primului său album. În deschidere au cântat Implant pentru Refuz, Point Blank şi Coma.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor va înregistra versiuni jazz ale pieselor Slipknot şi Stone Sour

Corey Taylor este un om al multiplelor talente, un one man show veritabil, aşa cum a dovedit în reprezentaţiile sale...

Închide