Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

James Blake a lansat albumul "Assume Form", ce include colaborări cu Andre 3000 și Travis Scott

Versatilul artist britanic James Blake a lansat un nou material, intitulat "Assume Form". Discul reunește colaborări neașteptate cu artiști precum André 3000, Travis Scott, ROSALÍA, Metro Boomin și Moses Sumney.
James Blake

James Blake

Laureat al premiului Mercury, cu nominalizări la premiile Grammy și Brit, James Blake și-a propus și a reușit să devină unul dintre cei mai importanți artiști din peisajul muzical actual. Artistul englez în vârstă de 30 de ani a colaborat deja cu o serie însemnată de nume sonore ale industriei, precum Kendrick Lamar, Beyoncé, Jay Z, Mount Kimbie, Bon Iver, Chance the Rapper sau Frank Ocean. Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție.

Cel de-al patrulea material discografic din cariera sa, "Assume Form", este poate unul dintre cele mai directe LP-uri lansate vreodată de Blake, albumul luând forma unei declarații artistice eclectice. Noul album semnat James Blake succedă o perioadă prolifică din viața artistului, unde evoluția personală este mai mult decât evidentă, după cum ne indică și temele principale abordate în noile piese – sănătatea mentală, masculinitatea în zilele noastre și găsirea pacii.

"Assume Form" a fost lansat pe 18 ianuarie, la 3 ani distanță de albumul anterior, "The Colour in Anything". Discul a primit review-uri excelente din partea NME, The Independent și The Daily Telegraph, care i-au acordat 5 stele din 5. La fel de impresionat a fost și Wren Graves de la Consequence of Sound, care a scris în cronica sa că James Blake este "unul dintre cei mai originali compozitori ai acestei generații".

Tracklist "Assume Form" - James Blake:

 1. "Assume Form"
 2. "Mile High" (featuring Metro Boomin and Travis Scott)
 3. "Tell Them" (featuring Metro Boomin and Moses Sumney)
 4. "Into the Red"
 5.  "Barefoot in the Park" (featuring Rosalía)
 6.  "Can't Believe the Way We Flow"
 7. "Are You in Love?"
 8. "Where's the Catch?" (featuring André 3000)
 9. "I'll Come Too"
 10. "Power On" Blake
 11. "Don't Miss It" Blake
 12. "Lullaby for My Insomniac"

AUDIO: James Blake - "Where's The Catch" featuring André 3000

Citește mai multe despre James Blake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maggie Rogers lansează albumul de debut "Heard It In A Pastlife" (TRACKLIST)

După ce l-a cucerit pe Pharrell Williams cu talentul ei, Maggie Rogers revine cu primul ei material discografic, pe care...

Închide