Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Halsey lansează un remix la piesa "Without me", împreună cu Juice WRLD

Halsey, artista nominalizată la premiile Grammy și de două ori câștigătoare a discului de platină cu piesa “Without Me”, sărbătorește succesul lansând un remix al melodiei, alături de rapperul Juice WRLD.

Publicat

pe

Halsey
Halsey

Juice WRLD, artistul în vârstă de numai 20 ani, a reușit să devină cunoscut odată cu hit-ul său, “All Girls Are The Same”, lansat în februarie 2018. La scurt timp, Juice a semnat un contract cu Interscope Records și în luna mai deja lansa piesa “Lucid Dreams”, cu care a urcat pe primele poziții în topurile SoundCloud 50, Billboard 200 și Billboard 100. Până în momentul de față, Juice WRLD a avut colaborări de succes cu artiști precum Benny Blanco, Halsey și Post Malone.

Albumul său de debut, “Goodbye & Good Riddance”, a urcat pe locul 6 în topul Apple Music și a rămas peste 30 săptămâni în topul Billboard 200. The New York Times l-a declarat pe Juice WRLD revelația hip hop-ului în anul 2018.

Single-ul “Without Me” este prima piesă a lui Halsey care s-a clasat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, cu peste 700 milioane de streamuri în online. Rolling Stone a declarat despre piesă că este “…nemaipomenită, iar prestația lui Halsey este perfectă!”. Videoclipul oficial a strâns zeci de milioane de vizualizări.

Piesa “Without Me” a fost lansată în colaborare cu Capitol Records și este primul material solo al lui Halsey, după succesul înregistrat cu albumul “hopeless fountain kingdom"- când artista a cucerit publicul cu piesele “Now or Never” (2 discuri de platină) și “Bad at Love” (3 discuri de platină).

Halsey - o ascensiune ruptă din filme

Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artistă, țînând cont de succesul înregistrat și de piesa “eastside”, realizată în colaborare cu Benny Blanco. Nu în ultimul rând, melodia “Him& I”, pe care o interpretează alături de iubitul său, G-Eazy, a urcat pe prima poziție în topul Billboard Pop Songs Airplay și Top 40 radio.

Ashley Nicolette Frangipane, pe numele ei din buletin, este născută în New Jersey, având rădăcini italiene și ungurești din partea mamei și africane din partea tatălui. Artista cântă la mai multe instrumente: violă, vioară, violoncel și chitară acustică.

Povestea ascensiunii lui Halsey pare inspirată din filme. Artista compunea piese și le încărca pe contul său de SoundCloud. Nu a durat mult până când melodia "Ghost", care vorbește despre fosta ei relație, a devenit virală. Ulterior, aceasta a lansat primul material discografic, “BADLANDS”, care ulterior a fost certificat cu discul de platină de către RIAA, la numai un an de la lansare. De acolo a urmat o serie lungă de turnee și concerte sold-out, printre care se află și vestitul său concert de la Madison Square Garden, și prestații de renume precum cea de la gala premiilor Nobel, din Norvegia.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Halsey a lansat varianta extinsă a albumului "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Halsey începe noul an cu o variantă extinsă a celui mai recent album, "If I Can’t Have Love, I Want Power". În tracklistul acestei versiuni se regăsesc două piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Music Album. Discul a fost, de asemena, inclus în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicatii de specialitate. Varianta extinsă a albumului conține doua piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sărbătoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Materialul a fost pe prima poziție și în Billboard's Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts si Spotify Top 10 Global Album Debuts.

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a primit, de asemenea, aprecieri din partea unor publicații reputate, precum The New York Times, Rolling Stone, NYLON, Cosmopolitan, Complex, Entertainment Weekly, Vulture, People, Kerrang, Slate, Billboard si NME.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power" Extended Edition:

 1. The Tradition
 2. Bells in Santa Fe
 3. Easier than Lying
 4. Lilith
 5. Girl is aGun
 6. You asked for this
 7. Darling
 8. 1121
 9. honey
 10. Whispers
 11. I'am not a Woman, I'm a God
 12. The Lighthouse
 13. Ya'aburnee
 14. Nightmare
 15. Nightmare Reprise
 16. People disappear here

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 de milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 de miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de cître revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Citește în continuare

Trending