Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Halsey lansează un remix la piesa "Without me", împreună cu Juice WRLD

Halsey, artista nominalizată la premiile Grammy și de două ori câștigătoare a discului de platină cu piesa “Without Me”, sărbătorește succesul lansând un remix al melodiei, alături de rapperul Juice WRLD.

Publicat

pe

Halsey
Halsey

Juice WRLD, artistul în vârstă de numai 20 ani, a reușit să devină cunoscut odată cu hit-ul său, “All Girls Are The Same”, lansat în februarie 2018. La scurt timp, Juice a semnat un contract cu Interscope Records și în luna mai deja lansa piesa “Lucid Dreams”, cu care a urcat pe primele poziții în topurile SoundCloud 50, Billboard 200 și Billboard 100. Până în momentul de față, Juice WRLD a avut colaborări de succes cu artiști precum Benny Blanco, Halsey și Post Malone.

Albumul său de debut, “Goodbye & Good Riddance”, a urcat pe locul 6 în topul Apple Music și a rămas peste 30 săptămâni în topul Billboard 200. The New York Times l-a declarat pe Juice WRLD revelația hip hop-ului în anul 2018.

Single-ul “Without Me” este prima piesă a lui Halsey care s-a clasat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, cu peste 700 milioane de streamuri în online. Rolling Stone a declarat despre piesă că este “…nemaipomenită, iar prestația lui Halsey este perfectă!”. Videoclipul oficial a strâns zeci de milioane de vizualizări.

Piesa “Without Me” a fost lansată în colaborare cu Capitol Records și este primul material solo al lui Halsey, după succesul înregistrat cu albumul “hopeless fountain kingdom"- când artista a cucerit publicul cu piesele “Now or Never” (2 discuri de platină) și “Bad at Love” (3 discuri de platină).

Halsey - o ascensiune ruptă din filme

Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artistă, țînând cont de succesul înregistrat și de piesa “eastside”, realizată în colaborare cu Benny Blanco. Nu în ultimul rând, melodia “Him& I”, pe care o interpretează alături de iubitul său, G-Eazy, a urcat pe prima poziție în topul Billboard Pop Songs Airplay și Top 40 radio.

Ashley Nicolette Frangipane, pe numele ei din buletin, este născută în New Jersey, având rădăcini italiene și ungurești din partea mamei și africane din partea tatălui. Artista cântă la mai multe instrumente: violă, vioară, violoncel și chitară acustică.

Povestea ascensiunii lui Halsey pare inspirată din filme. Artista compunea piese și le încărca pe contul său de SoundCloud. Nu a durat mult până când melodia "Ghost", care vorbește despre fosta ei relație, a devenit virală. Ulterior, aceasta a lansat primul material discografic, “BADLANDS”, care ulterior a fost certificat cu discul de platină de către RIAA, la numai un an de la lansare. De acolo a urmat o serie lungă de turnee și concerte sold-out, printre care se află și vestitul său concert de la Madison Square Garden, și prestații de renume precum cea de la gala premiilor Nobel, din Norvegia.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending