Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Cele 23 de piese calificate în Selecția Națională Eurovision 2019 pot fi ascultate online. Din lista artiștilor care își doresc să reprezinte România în finala de la Tel Aviv fac parte și cântăreți și trupe cunoscute publicului larg, precum Nicola, Trooper și Laura Bretan. Vă invităm să votați piesele preferate participând la sondajul de la final.

Publicat

pe

Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019

Din cele 126 de piese înscrise în concurs, 23 de melodii s-au calificat în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision 2019. Acestea vor avea loc la Arad și Iași, iar finala românească se va desfășura pe 17 februarie la Bucureşti.

Artiști îndrăgiți de public, precum Nicola, Trooper, Laura Bretan și Bella Santiago vor încerca să convingă mai întâi juriul național că merită un loc pe scena de la Tel Aviv. Dan Bittman, care se calificase în semifinale cu piesa "Pierd", s-a retras din concurs, neputând lua parte la semifinală. Mihai Trăistariu și-a retras melodia calificată.

Noutățile Selecției Naționale pentru Eurovision 2019

În premieră, Selecția Națională va avea un juriu național pentru semifinale și unul internațional, pentru finala competiției.

O altă noutate a ediției din acest an este modul în care telespectatorii participă la alegerea reprezentantului României la Eurovision. În fiecare semifinală, juriul național va califica cel mult cinci piese, iar telespectatorii, câte una. În urma jurizării și televotului, cel mult 12 piese vor merge în finală.  În calitate de organizator, SRTV poate califica prin decizie unilaterală, cel mult câte o piesă per semifinală. În ultima fază a Selecției Naționale, reprezentantul României va fi decis de juriul internațional și telespectatori, punctajul acordat de telespectori având ponderea punctajului acordat de un jurat.  Nu se cunoaște momentan numărul juraților, ci doar că va fi un număr par.

Ascultă cele 25 de melodii calificate în Selecția Națională:

Nu uita să votezi piesele preferate participând la sondajul de la finalul acestui articol, poți selecta maxim 3 cântece. Am inclus în lista de mai jos și cele două piese noi ce au intrat în semifinale prin wild-card.

Eurovision România 2019: Bella Santiago - "Army of Love"

Bella Santiago este câştigătoarea X Factor România 2018, o cântăreaţă filipineză stabilită în România. Artista este şi finalistă Românii au Talent 2016 şi a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani. În februarie 2017 lansa single-ul de debut "Unpredictable" şi în acelaşi an începea colaborarea cu trupa Jukebox.

Piesa "Army of Love" propusă pentru Eurovision 2019 a fost scrisă de Resciebelle Barrios Santiago împreună cu Alexandru Luft.

Eurovision România 2019: Linda Teodosiu - "Renegades"

Linda Teodosiu este fiica saxofonistului Flavius Teodosiu. Și-a început cariera muzicală în Germania, unde a locuit o bună perioadă de timp. A participat în sezonul 5 al talent show-ului Germany Idol 2008, ajungând în semifinale. A semnat un contract cu Sony Music, iar piesa sa de debut "Love Sux" a ajuns pe locul 24 în topurile germane. Este cunoscută şi ca Linda Siu de la finalul lui 2017. Artista a cântat împreună cu tatăl său pe scena de la Cerbul de Aur 2018.

Melodia cu care intră în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision, "Renegades", este compusă de Jonas Thander.

Eurovision România 2019: Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan - "D A I N A"

Letiţia Moisescu moștenește talentul muzical de la mama sa, interpreta de folclor Elena Moisescu. A urcat prima oară pe scenă la doar trei ani şi jumătate şi a cântat până acum în Italia, Franţa, Japonia și România.

Letiția revine la Eurovision la 8 ani de la prima sa participare. Artista a intrat în finala naţională a Eurovision 2011 cu piesa "Dreaming of You", compusă de Play&Win (Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Radu Bolfea).

Anul acesta, hunedoreanca s-a calificat în Selecția Națională alături de Sensibil Balkan cu piesa "D A I N A", compusă de Mihai Ogăşanu și Marian Enache.

Eurovision România 2019: Laura Bretan - "Dear Father"

Laura Bretan este un nume special pe lista celor din Selecţia Naţională, tânăra făcând senzaţie la show-ul "America's Got Talent", când a fost răsplătită cu un Golden Buzzer. La 16 ani, ea are deja o carieră de succes în State şi își doreşte să fie la fel de iubită și în România.

Laura participă la Eurovision România 2019 cu piesa "Dear Father", scrisă de Mihai Alexandru.

Eurovision România 2019: Trooper - "Destin"

Trooper participă la Selecţia Națională pentru Eurovision 2019 cu piesa "Destin", care face parte din colecţia "Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei". Opera rock lansată în septembrie 2018 este cea de-a doua parte a unei trilogii care are ca subiect istoria României. Pentru mixaje și mastering, formația a colaborat cu unul dintre cei mai buni ingineri de sunet americani, Pete Rutcho, ce a lucrat anterior cu formații ca Parkway Drive, The Ghost Inside sau Havok.

O figură marcantă pe plan local, solistul Alin Dincă va aduce spiritul metal pe scenă, combinat cu elemente folk şi versuri ale poeziilor medievale din Ţara Moldovei.

Eurovision România 2019: Xonia - "Discrete"

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească cu hitul "My Beautiful One". Single-uri precum "Hold On", "Remember’ sau "Ping Pong" au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus prima colaborare internațională, lansând alături de artistul columbian J. Balvin piesa "I Want Cha".

Cântăreața născută în Australia intră în cursa pentru reprezentarea României la Eurovision cu piesa "Discrete", scrisă de Leticia Ascencio, John Scott Mulchaey, Edliberto Mendez și Bexx.

Eurovision România 2019: Johnny Bădulescu - "Give Up Now"

Johnny Bădulescu, pe numele real Ion Moise Bădulescu, a participat la Eurovision și anul trecut, cu piesa "Devoted". Tânărul artist este originar din Mioveni și a participat în ultimii ani la mai multe emisiuni de talente, precum The Four și X Factor.

Anul acesta, s-a calificat la Selecția Națională Eurovision cu piesa "Give Up Now", compusă de Rob Price.

Eurovision România 2019: Echoes - "High Heels On"

Trupa pop rock din București Echoes a fost înființată în toamna anului 2017. Grupul îi are în componență pe Liviu Elekes (clape), Claudiu Dănăilă (voce), George Triff (chitară) și Cătălin Fotin (bas).

Echoes a participat la Eurovision și anul trecut, cu piesa "Mirror", anul acesta trecând de preselecții cu melodia "High Heels On". Cântecul este compus de Liviu Elekes și Claudiu Dănăilă.

Eurovision România 2019: 2 Gents - "Ielele"

2 Gents este un proiect muzical fondat de doi artiști români cunoscuți: Ciprian Rogojan (membru fondator al trupei SISTEM) și Doru Todoruț (membru fondator al trupei DEEPCENTRAL). Acest proiect își propune să aducă pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști.

Ielele", piesa cu care 2 Gents participă anul acesta la Eurovision, este primul single al grupului. Melodia a fost compusă de Alexandru Ioan Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ciprian Rogojan și Doru Todoruţ.

Eurovision România 2019: Xandra - "Independent"

Alexandra Șipoș (Xandra) deține în palmares trofeul festivalului Mamaia, ediția din 2012. Tânăra artistă a ajuns în finala Selecției Naționale pentru Eurovision trei ani la rând, în 2016, 2017 și 2018.

Anul acesta, Xandra participă cu piesa "Independent", compusă în colabare cu Alex Luft, Eduard Santha și Denisa Demian.

Eurovision România 2019: TMW - "Make Me Your Man"

Trupa electro pop rock TMW din București și-a început activitatea în 2016. Formația încorporează în muzica ei o paletă largă de influențe, de la pop rock la blues, jazz, soul, indie, nu disco și raggae.

TMW s-a calificat în semifinalele cu piesa "Make Me Your Man", compusă de Adrian Câmpurean, Adrian-Radu Rusu și Eduard Cîrcotă.

Eurovision România 2019: Ester Peony - "On a Sunday"

Ester Peony, pe numele real Alexandra Creţu, și-a lansat EP-ul de debut în mai 2018. Materialul se numește "Dig it" și include 4 melodii.

Tânăra artistă s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "On a Sunday", compusă în colaborare cu Alexandru Şerbu.

Eurovision România 2019: Olivier Kaye - "Right Now"

Olivier Kaye a participat anul acesta la Cerbul de Aur, câștigând Premiul I. Belgianul a ajuns la festivalul de la Brașov la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântărețul care a luat trofeul în 1968.

Tânărul artist s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "Right Now", compusă de Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir și Rasmus Bosse.

Eurovision România 2019: Ommieh x Anakrisez - "Rock This Way"

Ommieh x Anakrisez s-au calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu prima lor piesă. Intitulată "Rock This Way", melodia a fost compusă de Eduard Cîrcotă, pe versurile lui Alexandru Bugan.

"Prima noastră piesă a intrat în Selecția Națională EUROVISION 2019! Suntem foarte bucuroși și sperăm să vă placă!", au transmis cei doi artiști.

Eurovision România 2019: Teodora Dinu - "Skyscraper"

Teodora Dinu a participat la peste 60 de concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, unde a câştigat premii de fiecare dată. Artista a mai participat la Eurovision și în 2016, ca backing vocals pentru Ovidiu Anton, care a câştigat Selecţia Naţională, dar și ca artist solo în 2018, cu piesa "Fly".

Teodora s-a calificat în semifinalele din acest an cu melodia "Skyscraper", compusă de Udo Mechels, Laila Samuelsen și Jonas Brøgger Filtenborg.

Eurovision România 2019: The Four - "Song of My Heart"

The Four înaintează spre semifinalele Selecției Naționale în componența: Toni, Federica, Alexia și Bogdan.

Grupul s-a calificat la Eurovision România 2019 cu piesa "Song of My Heart", compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu.

Eurovision România 2019: Georgy - "Tears"

Georgy, pe numele real Saizescu Georgiana, este actriță, putând fi urmărită în pelicule precum "Iubire elenă" (2012) și "Scurtcircuit" (2017).

După o primă participare la Eurovision în 2014, cu piesa "Land of Love", Georgy revine anul acesta cu "Tears", melodie compusă de un vechi și bun prieten, compozitorul Valentin Muntean.

"Deși povestea piesei ("Tears") alină durerea unei pierderi mari, mesajul este unul pozitiv, ce te îndeamnă să mergi mai departe și să speri! Nu este creată pe așa-zisul tipar Eurovision, ci pur și simplu s-a născut... Mă bucur să mă reîntâlnesc cu iubirea cea dintâi, muzica, pe care am cam înșelat-o cu actoria", a declarat Georgiana.

Eurovision România 2019: Berniceya - "The Call: Dynasty of Love"

Berniceya, pe numele real Bernice Chitiul, are un portofoliu impresionant. Mezzosoprana din Bistrița a studiat la The Purcell School, City University și Guildhall School of Music & Drama din Londra, în prezent urmând cursul de MA Opera la Royal Welsh College of Music and Drama. Tânăra artistă a interpretat arii muzicale şi piese de Gabriel Fauré, Hector Berlioz, Frank Bridge, Giovanni Battista și Richard Wagner.

Bernice a mai participat la Eurovision și în 2010, 2017 ("Ice Cream") și 2018 ("Too Busy for my Heart"), anul acesta intrând în competiție cu "The Call: Dynasty of Love", piesă compusă de tatăl ei, Florin Chitiul.

Eurovision România 2019: Steam - "The Way It Goes"

Trupa pop rock Steam pune Buzăul pe harta Selecției Naționale Eurovision. Formația s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "The Way It Goes". Melodia este compusă de membrii grupului, Sorin Cotorceanu și Mihai Iulian Rapeanu.

Eurovision România 2019: Vaida - "Underground"

În 2014, Mirela Vaida Boureanu a fost preferata publicului cu piesa "One More Time", dar a pierdut în fața Paulei Seling și a lui Ovi, care au reprezentat România la Eurovision.

Vocalistă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" și prezentatoare TV, VAIDA revine în atenția fanilor Eurovision cu piesa "Underground", compusă de Hanif Sabzevari, Michael James Down, Will Taylor și Tonje Gjevjon.

Eurovision România 2019: Claudiu Mirea - "We Are The Ones"

Claudiu Mirea este câştigătorul concursului Megastar (ediţia din 2009), atunci făcând parte din trupa Buzz. În 2011 a participat la Vocea României,  în echipa lui Horia Brenciu, de atunci lansând single-uri precum "Te iubesc de nu mai pot" și "It Burns Me Up".

Claudiu a mai participat la preselecțiile Eurovision în 2013, cu piesa "I Feel So High",  și în 2017, cu piesa "Magnet". Anul acesta înaintează spre semifinalele cu "We Are The Ones", melodie compusă de artist împreună cu bunul său prieten, Mihai Ogășanu.

Eurovision România 2019: Nicola - "Weight of The World"

Nicola participă cu piesa "Weight of the World", artista fiind familiară cu acest concurs. Ea speră să repete succesul din 2003, când a reprezentat România la Eurovision-ul de la Riga. Atunci piesa "Don't Break My Heart" a fost apreciată, terminând concursul pe locul al 10-lea.

Anul acesta, Nicola s-a calificat în semifinalele locale cu "Weight of The World",  cântec scris de Michael James Down, Jonas Gladnikoff şi Will Taylor. Melodia are un sound pop old school, fredonabil.

Eurovision România 2019: DYA & Lucian Colareza - "Without You (Sin ti)"

Dya (Ioana Diana Prepeliță) cântă pe scenă de la vârsta de 5 ani, iar în 2006 a reprezentat România la Eurovision Junior, ocupând locul al 6-lea alături de proiectul New Star Music. A debutat discografic în 2009. Partenerul Dianei în duet, Lucian Colareza (30 de ani) a cântat cu B.U.G. Mafia pe piesa "Când trandafirii mor" din 2011. În 2013, a participat la Vocea României - sezonul al treilea.

Dya și Lucian Colareza ne propun în preselecția românească o melodie de dragoste cântată în duet, în limbile engleză și spaniolă: "Without You (Sin Ti)". Piesa este semnată de Sergi Gascon.

Eurovision România 2019: Aldo Blaga - "Your Journey"

Aldo Blaga a scris propria sa piesă pentru Eurovision, împreună cu Olivier Basil şi Nicoleta Roman. Creaţia sa, "Your Journey", aminteşte de o coloană sonoră de film clasic, cu un eroism imprimat de vocea în crescendo a artistului.

Participă la sondajul InfoMusic: Cine ai vrea să reprezinte România la Eurovision 2019?

[poll id="43"]

Sub sloganul "Dare to Dream", cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest va avea loc la Tel Aviv. Semifinalele se vor desfăşura pe 14 şi 16 mai 2019, iar finala pe 18 mai 2019. În competiție sunt înscrise 42 de ţări, țara gazdă, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie fiind calificate automat în Marea Finală. Concursul a ajuns în Israel, după ce ediţia din 2018 a fost câştigată de Netta cu piesa "Toy".

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Trooper a făcut show la iUmor; Cheloo a promis o colaborare cu trupa metal

Cu două săptămâni în urmă iUmor oferise un teaser cu privire la un număr muzical al grupului Trooper în emisiune. S-ar fi potrivit la fix pe 24 martie, de ziua lui Cheloo, dar a fost difuzat pe 7 aprilie, în cel mai nou episod al show-ului de umor de la Antena 1. Momentul se poate urmări în articol.

Publicat

pe

Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021
Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021 │ FOTO: Antena 1

Cheloo a părut bulversat în acest episod, trolland colegii ca în "Cable Guy" şi suferind de angoase şi astenie de primăvară. L-a scos din melancolie formaţia Trooper cu un metal energic, iar juratul a fost atât de încântat de solo-urile înlănţuite cu vocea lui Alin Dincă pe piesa "Corupţia Ucide" încât a promis că va scoate o piesă cu Trooper. De fapt proiectul are un an şi 8 luni, dar Cheloo nu a mai apucat să onoreze invitaţia la colaborare. Rapperul a dat mâna cu solistul Trooper la final şi a primit un şi un vin cadou de la liderul grupului.

Cheloo a declarat şi că acesta ar fi putea doar începutul, pentru a aduce şi alte formaţii din alte genuri muzicale la iUmor. Reprezentaţia a fost încărcată de energie, iar Delia a dat din cap în ritm cu muzica, în vreme ce Şerban Copoţ a fredonat toate versurile. Mihai Bendeac părea puţin cam scos din elementul său, nefiind tentat să "rock out".

Cel mai nou episod din sezonul 10 iUmor 2021 a inclus un număr de roast din partea lui Albert Einstein, jucat magistral de Cristi Iacob. Am avut şi un număr de balet supraponderal, dar şi un moment de muzică lăutărească cu Lorraine şi Marian Baicu. Andrei Garici, Ştefan Creangă şi Radu Carbon au făcut numere de stand up reuşite şi sigur vom mai auzi de ei.

La episodul de pe 1 aprilie am văzut-o pe Rodica Popescu Bitanescu în rolul Reginei Elisabeta a II-a, cu un roast istoric. Au mai fost la iUmor în acest sezon şi Toma Alexandru şi Cristi Popesco cu un umor legat de pandemie, relaţii de cuplu şi curieri.

Trooper sărbătoreşte 25 de ani de activitate în 2021, cu un mega concert programat pentru 12 iunie 2021. Invitatul special este tenorul Alin Stoica.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tenorul Alin Stoica este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER 25 de la Arenele Romane

Alin Stoica va fi alături de membrii formației Trooper în cadrul concertului aniversar de pe 12 iunie 2021. Îndrăgitul tenor a cântat de-a lungul anilor alături de nume sonore ale muzicii clasice, precum Placido Domingo, Jose Carreras și soprana Angela Gheorghiu.

Publicat

pe

Trooper și Alin Stoica
Trooper și Alin Stoica │ FOTO: PR

Tenorul Alin Stoica a acceptat invitația de a urca pe scenă alături de Trooper pentru o surpriză muzicală. Nu este pentru prima dată când muzicienii cântă împreună. Alin, un muzician cu experiență concertistică uriașă, este tenor al Operei Naționale București. A jucat roluri importante: Alfredo din „Traviata" de Giuseppe Verdi, Turridu din "Cavaleria Rusticana" de Pietro Mascagni, Rodolfo din "La Boheme" de Giacomo Puccini, Don Jose din "Carmen" de Georges Bizet și altele. Lucrarea lui de suflet rămâne opereta românească "Lăsați-mă să cânt" de Gherase Dendrino. Pe lângă alte premii, Alin Stoica a câștigat premiul "Matei Brâncoveanu" pentru rezultate incredibile în muzică și premiul "Luciano Pavarotti", înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani. Datorită acestei reușite, Alin a primit invitația de a cânta la Arena di Verona, în cadrul concertului omagial prilejuite de împlinirea a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti. La acest eveniment a cântat alături de nume sonore în lumea muzicii, cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, soprana Angela Gheorghiu și alții.

Coiotu': "Din punctul meu de vedere, Alin este cel mai bun tenor român al ultimilor 30 de ani"

"Alin Stoica ne este un prieten de suflet. Ne bucurăm mult că a răspuns afirmativ invitației noastre. Am cântat de multe ori împreună și de fiecare dată au rămas în urmă niște momente deosebite. Din punctul meu de vedere, Alin este cel mai bun tenor român al ultimilor 30 de ani. Vocea lui este cu adevărat specială. Mai rar am văzut în România oameni care să aibă atâta bucurie în momentul în care urcă pe scenă. Apreciez enorm atât vocea uriașă pe care o are Alin, cât și curajul muzical. Este nevoie de mult curaj să te arunci în toate rolurile pe care le-a purtat el pe diverse scene din lume. Ne vedem la Arenele Romane", a declarat Coiotu'.

OLYMPUS MONS vor deschide concertul TROOPER. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză.

Prețuri bilete la concertul TROOPER 25:

  • Publicul poate achiziționa bilete la prețul de 53 de lei sau 106 lei. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Citește în continuare

Albume noi

Albumul "World I See" al Laurei Bretan a primit Discul de Aur înainte de lansare

Laura Bretan a lansat pe 5 martie primul material discografic din carieră, "World I See". Albumul a înregistrat un număr record de precomenzi înainte de apariția pe piață, primind astfel Discul de Aur.

Publicat

pe

Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului pe 5 decembrie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Într-o perioadă în care artiști consacrați renunță să mai lanseze albume în format fizic (CD sau vinil), Laura Bretan, aflată la primul ei album ca artist profesionist, a înregistrat o performanță impresionantă: primul tiraj de CD-uri s-a epuizat înainte de a apărea în magazine, fiind vândut în intregime pe baza precomenzilor primite pe site-ul artistei.

Această reușită îi aduce Laurei Bretan Discul de Aur pentru vânzările albumului "World I See", prima distincție de acest gen din cariera artistei.

Laura Bretan: "Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea"

Albumul "World I See", lansat astăzi, 5 martie, include nouă piese care au impus-o în circuitul public pe Laura Bretan în calitate de cântăreață pop / cross-over, dintre care două colaborări internaționale, cu canadienii The Tenors, pentru single-ul "Believe", și cu italianul Alberto Urso, pentru piesa "Miracoli".

Astfel de colaborări, producția internațională, dar, mai ales, calitățile excepționale ale Laurei au determinat succesul absolut neobișnuit al albumului, pentru care continuă să se primeasca zilnic zeci de comenzi, în primul rând din Statele Unite, apoi din multe țări europene, dar și din teritorii precum Argentina, Brazilia, Japonia, Maroc, Australia sau Filipine.

"Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album.

Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați si creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreuna. Vă iubesc!", declară Laura Bretan.

Cea mai recentă piesă extrasă de pe disc este melodia titulară, "World I See". Single-ul a fost lansat împreună cu un video cu versuri, pe care îl puteți urmări mai jos.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE