Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Cele 23 de piese calificate în Selecția Națională Eurovision 2019 pot fi ascultate online. Din lista artiștilor care își doresc să reprezinte România în finala de la Tel Aviv fac parte și cântăreți și trupe cunoscute publicului larg, precum Nicola, Trooper și Laura Bretan. Vă invităm să votați piesele preferate participând la sondajul de la final.

Publicat

pe

Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019

Din cele 126 de piese înscrise în concurs, 23 de melodii s-au calificat în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision 2019. Acestea vor avea loc la Arad și Iași, iar finala românească se va desfășura pe 17 februarie la Bucureşti.

Artiști îndrăgiți de public, precum Nicola, Trooper, Laura Bretan și Bella Santiago vor încerca să convingă mai întâi juriul național că merită un loc pe scena de la Tel Aviv. Dan Bittman, care se calificase în semifinale cu piesa "Pierd", s-a retras din concurs, neputând lua parte la semifinală. Mihai Trăistariu și-a retras melodia calificată.

Noutățile Selecției Naționale pentru Eurovision 2019

În premieră, Selecția Națională va avea un juriu național pentru semifinale și unul internațional, pentru finala competiției.

O altă noutate a ediției din acest an este modul în care telespectatorii participă la alegerea reprezentantului României la Eurovision. În fiecare semifinală, juriul național va califica cel mult cinci piese, iar telespectatorii, câte una. În urma jurizării și televotului, cel mult 12 piese vor merge în finală.  În calitate de organizator, SRTV poate califica prin decizie unilaterală, cel mult câte o piesă per semifinală. În ultima fază a Selecției Naționale, reprezentantul României va fi decis de juriul internațional și telespectatori, punctajul acordat de telespectori având ponderea punctajului acordat de un jurat.  Nu se cunoaște momentan numărul juraților, ci doar că va fi un număr par.

Ascultă cele 25 de melodii calificate în Selecția Națională:

Nu uita să votezi piesele preferate participând la sondajul de la finalul acestui articol, poți selecta maxim 3 cântece. Am inclus în lista de mai jos și cele două piese noi ce au intrat în semifinale prin wild-card.

Eurovision România 2019: Bella Santiago - "Army of Love"

Bella Santiago este câştigătoarea X Factor România 2018, o cântăreaţă filipineză stabilită în România. Artista este şi finalistă Românii au Talent 2016 şi a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani. În februarie 2017 lansa single-ul de debut "Unpredictable" şi în acelaşi an începea colaborarea cu trupa Jukebox.

Piesa "Army of Love" propusă pentru Eurovision 2019 a fost scrisă de Resciebelle Barrios Santiago împreună cu Alexandru Luft.

Eurovision România 2019: Linda Teodosiu - "Renegades"

Linda Teodosiu este fiica saxofonistului Flavius Teodosiu. Și-a început cariera muzicală în Germania, unde a locuit o bună perioadă de timp. A participat în sezonul 5 al talent show-ului Germany Idol 2008, ajungând în semifinale. A semnat un contract cu Sony Music, iar piesa sa de debut "Love Sux" a ajuns pe locul 24 în topurile germane. Este cunoscută şi ca Linda Siu de la finalul lui 2017. Artista a cântat împreună cu tatăl său pe scena de la Cerbul de Aur 2018.

Melodia cu care intră în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision, "Renegades", este compusă de Jonas Thander.

Eurovision România 2019: Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan - "D A I N A"

Letiţia Moisescu moștenește talentul muzical de la mama sa, interpreta de folclor Elena Moisescu. A urcat prima oară pe scenă la doar trei ani şi jumătate şi a cântat până acum în Italia, Franţa, Japonia și România.

Letiția revine la Eurovision la 8 ani de la prima sa participare. Artista a intrat în finala naţională a Eurovision 2011 cu piesa "Dreaming of You", compusă de Play&Win (Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Radu Bolfea).

Anul acesta, hunedoreanca s-a calificat în Selecția Națională alături de Sensibil Balkan cu piesa "D A I N A", compusă de Mihai Ogăşanu și Marian Enache.

Eurovision România 2019: Laura Bretan - "Dear Father"

Laura Bretan este un nume special pe lista celor din Selecţia Naţională, tânăra făcând senzaţie la show-ul "America's Got Talent", când a fost răsplătită cu un Golden Buzzer. La 16 ani, ea are deja o carieră de succes în State şi își doreşte să fie la fel de iubită și în România.

Laura participă la Eurovision România 2019 cu piesa "Dear Father", scrisă de Mihai Alexandru.

Eurovision România 2019: Trooper - "Destin"

Trooper participă la Selecţia Națională pentru Eurovision 2019 cu piesa "Destin", care face parte din colecţia "Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei". Opera rock lansată în septembrie 2018 este cea de-a doua parte a unei trilogii care are ca subiect istoria României. Pentru mixaje și mastering, formația a colaborat cu unul dintre cei mai buni ingineri de sunet americani, Pete Rutcho, ce a lucrat anterior cu formații ca Parkway Drive, The Ghost Inside sau Havok.

O figură marcantă pe plan local, solistul Alin Dincă va aduce spiritul metal pe scenă, combinat cu elemente folk şi versuri ale poeziilor medievale din Ţara Moldovei.

Eurovision România 2019: Xonia - "Discrete"

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească cu hitul "My Beautiful One". Single-uri precum "Hold On", "Remember’ sau "Ping Pong" au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus prima colaborare internațională, lansând alături de artistul columbian J. Balvin piesa "I Want Cha".

Cântăreața născută în Australia intră în cursa pentru reprezentarea României la Eurovision cu piesa "Discrete", scrisă de Leticia Ascencio, John Scott Mulchaey, Edliberto Mendez și Bexx.

Eurovision România 2019: Johnny Bădulescu - "Give Up Now"

Johnny Bădulescu, pe numele real Ion Moise Bădulescu, a participat la Eurovision și anul trecut, cu piesa "Devoted". Tânărul artist este originar din Mioveni și a participat în ultimii ani la mai multe emisiuni de talente, precum The Four și X Factor.

Anul acesta, s-a calificat la Selecția Națională Eurovision cu piesa "Give Up Now", compusă de Rob Price.

Eurovision România 2019: Echoes - "High Heels On"

Trupa pop rock din București Echoes a fost înființată în toamna anului 2017. Grupul îi are în componență pe Liviu Elekes (clape), Claudiu Dănăilă (voce), George Triff (chitară) și Cătălin Fotin (bas).

Echoes a participat la Eurovision și anul trecut, cu piesa "Mirror", anul acesta trecând de preselecții cu melodia "High Heels On". Cântecul este compus de Liviu Elekes și Claudiu Dănăilă.

Eurovision România 2019: 2 Gents - "Ielele"

2 Gents este un proiect muzical fondat de doi artiști români cunoscuți: Ciprian Rogojan (membru fondator al trupei SISTEM) și Doru Todoruț (membru fondator al trupei DEEPCENTRAL). Acest proiect își propune să aducă pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști.

Ielele", piesa cu care 2 Gents participă anul acesta la Eurovision, este primul single al grupului. Melodia a fost compusă de Alexandru Ioan Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ciprian Rogojan și Doru Todoruţ.

Eurovision România 2019: Xandra - "Independent"

Alexandra Șipoș (Xandra) deține în palmares trofeul festivalului Mamaia, ediția din 2012. Tânăra artistă a ajuns în finala Selecției Naționale pentru Eurovision trei ani la rând, în 2016, 2017 și 2018.

Anul acesta, Xandra participă cu piesa "Independent", compusă în colabare cu Alex Luft, Eduard Santha și Denisa Demian.

Eurovision România 2019: TMW - "Make Me Your Man"

Trupa electro pop rock TMW din București și-a început activitatea în 2016. Formația încorporează în muzica ei o paletă largă de influențe, de la pop rock la blues, jazz, soul, indie, nu disco și raggae.

TMW s-a calificat în semifinalele cu piesa "Make Me Your Man", compusă de Adrian Câmpurean, Adrian-Radu Rusu și Eduard Cîrcotă.

Eurovision România 2019: Ester Peony - "On a Sunday"

Ester Peony, pe numele real Alexandra Creţu, și-a lansat EP-ul de debut în mai 2018. Materialul se numește "Dig it" și include 4 melodii.

Tânăra artistă s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "On a Sunday", compusă în colaborare cu Alexandru Şerbu.

Eurovision România 2019: Olivier Kaye - "Right Now"

Olivier Kaye a participat anul acesta la Cerbul de Aur, câștigând Premiul I. Belgianul a ajuns la festivalul de la Brașov la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântărețul care a luat trofeul în 1968.

Tânărul artist s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "Right Now", compusă de Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir și Rasmus Bosse.

Eurovision România 2019: Ommieh x Anakrisez - "Rock This Way"

Ommieh x Anakrisez s-au calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu prima lor piesă. Intitulată "Rock This Way", melodia a fost compusă de Eduard Cîrcotă, pe versurile lui Alexandru Bugan.

"Prima noastră piesă a intrat în Selecția Națională EUROVISION 2019! Suntem foarte bucuroși și sperăm să vă placă!", au transmis cei doi artiști.

Eurovision România 2019: Teodora Dinu - "Skyscraper"

Teodora Dinu a participat la peste 60 de concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, unde a câştigat premii de fiecare dată. Artista a mai participat la Eurovision și în 2016, ca backing vocals pentru Ovidiu Anton, care a câştigat Selecţia Naţională, dar și ca artist solo în 2018, cu piesa "Fly".

Teodora s-a calificat în semifinalele din acest an cu melodia "Skyscraper", compusă de Udo Mechels, Laila Samuelsen și Jonas Brøgger Filtenborg.

Eurovision România 2019: The Four - "Song of My Heart"

The Four înaintează spre semifinalele Selecției Naționale în componența: Toni, Federica, Alexia și Bogdan.

Grupul s-a calificat la Eurovision România 2019 cu piesa "Song of My Heart", compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu.

Eurovision România 2019: Georgy - "Tears"

Georgy, pe numele real Saizescu Georgiana, este actriță, putând fi urmărită în pelicule precum "Iubire elenă" (2012) și "Scurtcircuit" (2017).

După o primă participare la Eurovision în 2014, cu piesa "Land of Love", Georgy revine anul acesta cu "Tears", melodie compusă de un vechi și bun prieten, compozitorul Valentin Muntean.

"Deși povestea piesei ("Tears") alină durerea unei pierderi mari, mesajul este unul pozitiv, ce te îndeamnă să mergi mai departe și să speri! Nu este creată pe așa-zisul tipar Eurovision, ci pur și simplu s-a născut... Mă bucur să mă reîntâlnesc cu iubirea cea dintâi, muzica, pe care am cam înșelat-o cu actoria", a declarat Georgiana.

Eurovision România 2019: Berniceya - "The Call: Dynasty of Love"

Berniceya, pe numele real Bernice Chitiul, are un portofoliu impresionant. Mezzosoprana din Bistrița a studiat la The Purcell School, City University și Guildhall School of Music & Drama din Londra, în prezent urmând cursul de MA Opera la Royal Welsh College of Music and Drama. Tânăra artistă a interpretat arii muzicale şi piese de Gabriel Fauré, Hector Berlioz, Frank Bridge, Giovanni Battista și Richard Wagner.

Bernice a mai participat la Eurovision și în 2010, 2017 ("Ice Cream") și 2018 ("Too Busy for my Heart"), anul acesta intrând în competiție cu "The Call: Dynasty of Love", piesă compusă de tatăl ei, Florin Chitiul.

Eurovision România 2019: Steam - "The Way It Goes"

Trupa pop rock Steam pune Buzăul pe harta Selecției Naționale Eurovision. Formația s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "The Way It Goes". Melodia este compusă de membrii grupului, Sorin Cotorceanu și Mihai Iulian Rapeanu.

Eurovision România 2019: Vaida - "Underground"

În 2014, Mirela Vaida Boureanu a fost preferata publicului cu piesa "One More Time", dar a pierdut în fața Paulei Seling și a lui Ovi, care au reprezentat România la Eurovision.

Vocalistă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" și prezentatoare TV, VAIDA revine în atenția fanilor Eurovision cu piesa "Underground", compusă de Hanif Sabzevari, Michael James Down, Will Taylor și Tonje Gjevjon.

Eurovision România 2019: Claudiu Mirea - "We Are The Ones"

Claudiu Mirea este câştigătorul concursului Megastar (ediţia din 2009), atunci făcând parte din trupa Buzz. În 2011 a participat la Vocea României,  în echipa lui Horia Brenciu, de atunci lansând single-uri precum "Te iubesc de nu mai pot" și "It Burns Me Up".

Claudiu a mai participat la preselecțiile Eurovision în 2013, cu piesa "I Feel So High",  și în 2017, cu piesa "Magnet". Anul acesta înaintează spre semifinalele cu "We Are The Ones", melodie compusă de artist împreună cu bunul său prieten, Mihai Ogășanu.

Eurovision România 2019: Nicola - "Weight of The World"

Nicola participă cu piesa "Weight of the World", artista fiind familiară cu acest concurs. Ea speră să repete succesul din 2003, când a reprezentat România la Eurovision-ul de la Riga. Atunci piesa "Don't Break My Heart" a fost apreciată, terminând concursul pe locul al 10-lea.

Anul acesta, Nicola s-a calificat în semifinalele locale cu "Weight of The World",  cântec scris de Michael James Down, Jonas Gladnikoff şi Will Taylor. Melodia are un sound pop old school, fredonabil.

Eurovision România 2019: DYA & Lucian Colareza - "Without You (Sin ti)"

Dya (Ioana Diana Prepeliță) cântă pe scenă de la vârsta de 5 ani, iar în 2006 a reprezentat România la Eurovision Junior, ocupând locul al 6-lea alături de proiectul New Star Music. A debutat discografic în 2009. Partenerul Dianei în duet, Lucian Colareza (30 de ani) a cântat cu B.U.G. Mafia pe piesa "Când trandafirii mor" din 2011. În 2013, a participat la Vocea României - sezonul al treilea.

Dya și Lucian Colareza ne propun în preselecția românească o melodie de dragoste cântată în duet, în limbile engleză și spaniolă: "Without You (Sin Ti)". Piesa este semnată de Sergi Gascon.

Eurovision România 2019: Aldo Blaga - "Your Journey"

Aldo Blaga a scris propria sa piesă pentru Eurovision, împreună cu Olivier Basil şi Nicoleta Roman. Creaţia sa, "Your Journey", aminteşte de o coloană sonoră de film clasic, cu un eroism imprimat de vocea în crescendo a artistului.

Participă la sondajul InfoMusic: Cine ai vrea să reprezinte România la Eurovision 2019?

[poll id="43"]

Sub sloganul "Dare to Dream", cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest va avea loc la Tel Aviv. Semifinalele se vor desfăşura pe 14 şi 16 mai 2019, iar finala pe 18 mai 2019. În competiție sunt înscrise 42 de ţări, țara gazdă, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie fiind calificate automat în Marea Finală. Concursul a ajuns în Israel, după ce ediţia din 2018 a fost câştigată de Netta cu piesa "Toy".

Comentează

Albume noi

Trooper relansează albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei"

Noua variantă a albumului "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei" va fi lansată pe 1 mai atât în format fizic, cât și în format digital pe toate platformele de streaming. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei", lansat original de Trooper în 2009, a fost remixat și remasterizat în Statele Unite de Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). "Poemele Valahiei" rămâne unul dintre albumele etalon din industria românească, în anul lansării reușind să ajungă pe locul 1 în toate topurile muzicale de profil.

"Ne-am dorit de ani de zile să facem pasul acesta. Știu cât de iubit este albumul și am considerat că acum este momentul să le oferim ascultătorilor o variantă remixată și remasterizată. În noiembrie vom lansa ultima parte a trilogiei - cu siguranță va exista un boxset care va include toate cele trei discuri: <<Vlad Țepeș: Poemele Valahiei>>, <<Ștefan cel Mare: Poemele Moldovei>>, <<Mihai Viteazul: Poemele Românilor>>. Am stat de vorbă cu Balaurul și am ajuns la concluzia că boxsetul trebuie să sune unitar, așa că i-am trimis vechile piste lui Peter Rutcho, iar el a făcut minuni. Trebuie să vă spun că am ascultat materialul de câteva ori și am rămas fără cuvinte. Are o forță mult mai mare, o energie uriașă!", a declarat Coiotu'.

Anul acesta, Trooper dă startul unui turneu național impresionant, cu aproape 30 de concerte în toată țara. Călătoria muzicală va culmina pe 10 noiembrie, cu un eveniment la Sala Palatului din București.

De-a lungul carierei, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program și acces concert Trooper Simfonic la Sala Palatului

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Trooper Simfonic de la Sala Palatului. Te invităm să afli programul evenimentul, precum și alte informații utile pentru a te bucura de o experiență lipsită de griji.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru concertul Trooper Simfonic care va aniversa cei 28 de ani de carieră pe care trupa i-a împlinit recent. Membrii formației au declarat că show-ul pe care îl pregătesc pentru scena Sălii Palatului este cel mai mare pe care l-au susținut vreodată în aceste aproape trei decenii. Alături de Trooper, vor urca pe scenă 50 de muzicieni profesioniști ai Orchestrei Simfonice Valahia, dirijată de Virgil Pețanca, și o serie de invitați speciali, printre care și tenorul Alin Stoica.

Repetițiile pentru concertul de duminică, 19 noiembrie, de la Sala Palatului au început din plin încă din weekendul precedent evenimentului. După ce au studiat partiturile timp de luni de zile, muzicienii din orchestră s-au întâlnit cu trupa pentru a pune la punct toate detaliile celor 15 piese din setlist, care vor asigura un show complet de două ore. Toate cântecele au fost special reorchestrate, iar pentru acest eveniment se lucrează de aproximativ 10 luni pentru ca totul să fie la superlativ. Printre cele 15 titluri, fanii vor regăsi hituri cunoscute din repertoriul trupei, precum și unele piese grele și lungi care nu își găsesc de regulă locul în setlist-urile concertelor Trooper.

"După ce am încheiat primul weekend de repetiții cu orchestra pot spune că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Am pregătit un setlist fenomenal. Nu îmi vine nici mie să cred că au fost acceptate toate piesele astea! Pe 19 noiembrie o să fie o nebunie mare la Sala Palatului", a declarat Alin Coiotu' Dincă.

Trupa și organizatorii au anunțat programul serii și roagă spectatorii care și-au achiziționat bilet să își rezerve suficient timp pentru a ajunge la locație, pentru parcare, lăsarea hainelor la garderobă astfel încât să se asigure că sunt punctual în incinta Sălii Palatului la 19.30, ora de începere a concertului.

Program concert Trooper Simfonic

  • 17.30 - Meet & Greet
  • 18.15 - Open doors
  • 19.30 - Trooper Simfonic

Posesorii de bilete Meet & Greet vor avea acces la sesiunea de autografe și fotografii cu trupa programată să înceapă la 17.30 și care va dura 45 de minute. Organizatorii și trupa au rugămintea ca cei care dețin astfel de bilete și doresc să participe la sesiunea Meet & Greet să ajungă din timp la eveniment deoarece timpul destinat acestei sesiuni nu va putea fi extins în cazul întârzierii.

Info acces:

Accesul publicului este permis începând cu ora 18:15, iar spectacolul începe la ora 19:30, astfel organizatorii recomandă să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, cu scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică la 19:30.

Neprezentarea la timp în scopul intrării in sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, organizatorii roagă spectatorii sa fie punctuali.

Prețuri bilete concert Trooper Simfonic la Sala Palatului

  • Biletele se găsesc online la prețuri cuprinse între 82,76 și 177,04 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Tenorul Alin Stoica este primul invitat anunțat la concertul Trooper Simfonic

Trooper va sărbători 28 de ani de activitate printr-un concert programat la Sala Palatului pe 19 noiembrie 2023. Trupa va avea alături o orchestră simfonică, precum și o serie de invitați speciali. Primul nume anunțat oficial este Alin Stoica, unul dintre cei mai în vogă tenori români ai noii generații.

Publicat

pe

Trooper feat. Alin Stoica în videoclipul "Lumea s-a stins"
Trooper feat. Alin Stoica în videoclipul "Lumea s-a stins" │ FOTO: captură YouTube / Trooper

Fanii Trooper vor avea ocazia de a-și urmări trupa favorită într-o variantă acompaniată de 50 de muzicieni profesioniști din Orchestra Simfonică Valahia, condusă de dirijorul Virgil Pețanca. În plus, cei cinci rockeri pregătesc un set special de invitați care vor cânta în seara de 19 noiembrie. Primul nume anunțat este tenorul Alin Stoica. Alături de Trooper, Alin Stoica a cântat mai multe piese în ultimii ani, cea mai cunoscută fiind "Lumea s-a stins". De aceea, ea nu va lipsi din setlist-ul concertului simfonic.

Tenorul colaborează cu unele dintre cele mai prestigioase opere naționale din țară și a cântat pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii. Cariera lui însumează un număr considerabil de premii internaționale importante și de roluri interpretate sub direcția unor regizori de renume. Unul dintre momentele remarcabile din cariera sa a fost invitația de a cânta la concertul omagial cu ocazia împlinirii a zece ani de la dispariția lui Luciano Pavarotti la Arena di Verona, alături de nume sonore în lumea muzicii cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, Andrea Bocelli, Il Volo, Eros Ramazzotti, soprana Angela Gheorghiu și alții.

"Ne bucurăm mult să îl avem alături pe Alin Stoica. În opinia mea, este cel mai bun tenor tânăr din România. Nu spun asta doar pentru că este prietenul meu, cred că rolurile jucate pe scenele din toată lumea vorbesc de la sine. Alin a fost alături de noi în multe momente importante din cariera Trooper. Face deja parte din familia noastră. Știu sigur că momentul pe care îl vom avea împreună pe scena de la Sala Palatului o să fie unul de povestit nepoților", a declarat Alin Coiotu' Dincă.

Trooper a aniversat 14 ani de la primul proiect simfonic. A avut loc în 2009, odată cu lansarea albumului "Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", însă a fost într-o formulă mult restrânsă față de pregătirile care se fac pentru seara de la Sala Palatului. Trupa lucrează de mai bine de zece luni la reorchestrarea a 15 dintre cele mai îndrăgite și complexe piese din discografia lor. Printre titlurile care se vor auzi în exclusivitate în cea mai elaborată variantă a lor se numără "O viață este prea mult", "În ziua a opta", "Maturizare", "Destin" sau "Rădăcini de dor".

În cei 28 de ani de carieră, Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Prețuri bilete concert Trooper Simfonic

  • Biletele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 82,76 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending