Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

DVD-ul cu filmul "Bohemian Rhapsody" va conține scene bonus

După succesul filmului "Bohemian Rhapsody", atât la încasări globale, cât și la premiile Globul de Aur, filmul va fi lansat și în format DVD, incluzând anumite scene bonus.
Rami Malek în Bohemian Rhapsody

Rami Malek în Bohemian Rhapsody │ FOTO: IMDb

Filmul "Bohemian Rhapsody" va putea fi găsit începând cu 4 martie, în format Blu-Ray sau DVD. Showul din cadrul evenimentului Live Aid va fi mai lung decât cel din cinematograde, 22 de minute, și va conține piese precum "We Will Rock You" sau "Crazy Little Thing Called Love" și scene bonus.

Totodată, fanii trupei Queen se vor putea bucura și de interviuri în exclusivitate, atât cu actorii din film, cât și cu membrii formației.

Mai mult de atât, o experiență "Bohemian Rhapsody" de tip sing-a-long va fi disponibilă în numeroase cinematografe. Iubitorii muzicii Queen vor putea fredona versurile preferate împreună cu întreaga sală.

Fenomenul "Bohemian Rhapsody"

Lansat în cinematografe pe 2 noiembrie 2018, "Bohemian Rhapsody" înregistrase până pe 6 ianuarie 2019 încasări de peste 743 milioane de dolari pe plan global, dintre care 1,94 milioane de dolari în România. În țara noastră, filmul a fost vizionat de peste 380.000 de spectatori.

În decembrie 2018, "Bohemian Rhapsody" a devenit cea mai ascultată piesă creată în secolul XX. Inițial, piesa a fost lansată pe albumul din 1975 al trupei Queen, "A Night at the Opera". La acea vreme, o melodie de șase de minute era de două mai lungă decât trackurile ce se difuzau în mod normal la radio.

Tot în 2018, "Bohemian Rhapsody" a devenit cel mai vândut film biografic al unui cântăreț. Vânzările au depășit 3 milioane de bilete. Lungmetrajul a avut o ascensiune impresionantă încă din primele trei săptămâni de lansare.

La ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, Rami Malek, care interpretează rolul lui Freddie Mercury, a luat premiul pentru "Cel mai bun actor", iar filmul "Bohemian Rhapsody" a primit premiul pentru "Cel mai bun film - dramă".

"Bohemian Rhapsody" este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima oară în România

Fanii lui Plácido Domingo Jr. se vor bucura de o premieră muzicală prin concertul ce va fi susținut de artist...

Închide