Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Dorian Popa prezintă spectacolul HATZ

Dorian Popa va susține un show neobișnuit la Cinema Pro pe 28 martie - fanii îl vor putea în două ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de cântăreț.
Dorian Popa

Dorian Popa

După ce cuvântul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, artistul a lansat în urmă cu 6 luni o piesă în spiritul celui mai popular salut al lui, care va rămâne în istoria online-ului românesc ca cel mai popular videoclip muzical al anului 2018, conform topului anual.

Pe 28 martie, de la ora 19:00, Dorian Popa a pregătit un show-eveniment, două ore explozive, cu surprize incendiare, cu invitați speciali și provocări inedite.

Actor, prezentator TV, cântăreț, vlogger, entertainer, Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hatz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?” sau “Sare pe rana” (feat Ruby).

Dorian Popa a reușit să ajungă la 1.000.000 de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul Trending.

Melodia "Hatz", lansată în 2018, a fost compusă de Shift, iar videoclipul a fost filmat pe parcursul unei zile în București. Are peste 38 de milioane de vizualizări, aproape 50.000 de comentarii și mai mult de 350.000 de aprecieri, cifre impresionante pentru lansările românești de pe YouTube.

Pentru HATZ SHOW, biletele sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • 999 lei SUPER VIP HATZ (include acces la show + o zi petrecută cu Dorian Popa + cadou)
  • 199 lei VIP HATZ (include acces show + meet & greet cu Dorian Popa)
  • 99 lei - Categoria I
  • 69 lei - Categoria II
  • 49 lei - Categoria III

Citește mai multe despre Dorian Popa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi piese pot fi înscrise la Eurovision România 2019 prin solicitarea unui wild card

Deși faza preselecțiilor s-a încheiat, organizatorii Eurovision România 2019 permit înscrierea de noi melodii prin solicitarea unui wild card. Până...

Închide