Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Dorian Popa prezintă spectacolul HATZ

Dorian Popa va susține un show neobișnuit la Cinema Pro pe 28 martie - fanii îl vor putea în două ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de cântăreț.
Dorian Popa

Dorian Popa

După ce cuvântul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, artistul a lansat în urmă cu 6 luni o piesă în spiritul celui mai popular salut al lui, care va rămâne în istoria online-ului românesc ca cel mai popular videoclip muzical al anului 2018, conform topului anual.

Pe 28 martie, de la ora 19:00, Dorian Popa a pregătit un show-eveniment, două ore explozive, cu surprize incendiare, cu invitați speciali și provocări inedite.

Actor, prezentator TV, cântăreț, vlogger, entertainer, Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hatz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?” sau “Sare pe rana” (feat Ruby).

Dorian Popa a reușit să ajungă la 1.000.000 de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul Trending.

Melodia "Hatz", lansată în 2018, a fost compusă de Shift, iar videoclipul a fost filmat pe parcursul unei zile în București. Are peste 38 de milioane de vizualizări, aproape 50.000 de comentarii și mai mult de 350.000 de aprecieri, cifre impresionante pentru lansările românești de pe YouTube.

Pentru HATZ SHOW, biletele sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • 999 lei SUPER VIP HATZ (include acces la show + o zi petrecută cu Dorian Popa + cadou)
  • 199 lei VIP HATZ (include acces show + meet & greet cu Dorian Popa)
  • 99 lei - Categoria I
  • 69 lei - Categoria II
  • 49 lei - Categoria III

Citește mai multe despre Dorian Popa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi piese pot fi înscrise la Eurovision România 2019 prin solicitarea unui wild card

Deși faza preselecțiilor s-a încheiat, organizatorii Eurovision România 2019 permit înscrierea de noi melodii prin solicitarea unui wild card. Până...

Închide