Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Doi noi artişti intră în Semifinalele Eurovision România 2019 prin wild card-urile TVR

Eurovision România 2019 se apropie rapid de momentul când va desemna alesul pentru a ne reprezenta în Israel. Până atunci aflăm că TVR a acordat două wild card-uri pentru semifinalele Eurovision România. Faza preselecţiilor s-a încheiat, dar mulţumită acestor wild card-uri doi noi artişti şi două noi piese intră în concurs. Le puteţi asculta în cadrul articolului.

Publicat

pe

Eurovision Romania 2019
Eurovision Romania 2019 │ FOTO: TVR

Cele două piese alese pentru participarea la Selecţia Naţională Eurovision 2019 pe baza activării de wild card sunt "Army of Live", interpretată de Bella Santiago şi "Renegades", interpretată de Linda Teodosiu. Acestea vor intra în semifinală, după ce au parcurs un traseu similar celui impus în preselecţie pentru a primi wild card-urile.

Melodiile noi intră în semifinală alături de celelalte piese calificate din preselecţii. Înainte de a accepta aceste două track-uri, organizatorii au primit 9 solicitări de wild card până pe 10 ianuarie. Le-au evaluat folosind acelaşi juriu şi criteriu de selecţie ca la departajarea semifinaliştilor. Printre semifinalişti se mai numără şi Trooper, Xonia, Mihai Trăistariu, Laura Bretan, Vaida sau Nicola.

Bella Santiago este câştigătoarea X Factor România 2018, o cântăreaţă filipineză stabilită în România. Artista este şi finalistă Românii au Talent 2016 şi a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani. În februarie 2017 lansa single-ul de debut "Unpredictable" şi în acelaşi an începea colaborarea cu trupa Jukebox.

Linda Teodosiu este fiica saxofonistului Flavius Teodosiu. Și-a început cariera muzicală în Germania, unde a locuit o bună perioadă de timp. A participat în sezonul 5 al talent show-ului Germany Idol 2008, ajungând în semifinale. A semnat un contract cu Sony Music, iar piesa sa de debut "Love Sux" a ajuns pe locul 24 în topurile germane. Este cunoscută şi ca Linda Siu de la finalul lui 2017.

Artista a cântat împreună cu tatăl său pe scena de la Cerbul de Aur 2018.

Următorii paşi ai selecţiei implică o semifinală organizată la Iaşi în Sala Polivalenta pe 27 ianuarie 2019. Atunci Selecţia Naţională ne va aduce primii finalişti ai concursului. Următoarea semifinală este cea de la Arad de pe 10 februarie, când juriul şi telespectatorii vor alege celelalte piese pentru finală. Marea Finală se desfăşoară pe 17 februarie 2019, la Bucureşti, transmisă în exclusivitate de către TVR. După aceste evenimente vom avea reprezentantul României la Eurovision 2019, desfăşurat la Tel Aviv.

În acest an competiţia are sloganul "Dare to Dream" şi se desfăşoară în Israel, cu semifinale pe 14 şi 16 mai şi finală pe 18 mai. 42 de ţări sunt înscrise în 2019.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending