Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Cum a reacționat Lady Gaga când a aflat că e nominalizată la Oscar

Lady Gaga a fost extrem de bucuroasă la aflarea veștii că a fost nominalizată la Oscar. Deși nu a urmărit în direct evenimentul în cadrul căruia au fost anunțate nominalizările, a izbucnit în plâns imediat ce managerul ei i-a transmis vestea.
Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Lady Gaga dormea atunci când nominalizările de la Oscar 2019 erau anunțate în direct. Artista încerca să se odihnească, după o serie de show-uri solicitante în Las Vegas.

“M-am trezit pe la 8 și jumătate și nu știam nimic despre nominalizări”, a declarat Lady Gaga într-un interviu acordat pentru The New York Times.

A ratat și mesajele pe care le primise de la apropiați, pentru că atunci când e obosită ”poate să doarmă în aproape orice tip de zgomot”. După ce s-a trezit, l-a sunat, însă, pe managerul ei, iar atunci când a aflat vestea ”a izbucnit în plâns”.

A început să citească apoi mesajele de la prieteni și apropiați.

”Cele care au cea mai mare însemnătate pentru mine sunt mesajele de la familia mea”, a declarat Gaga, născută Stefani Germanotta. ”Acestea nu sunt nominalizări Oscar pentru mine, sunt nominalizări Oscar pentru Germanottas. Eu vin dintr-o familie de imigranți italieni, iar această reușită e ca o victorie mare pentru ei. Acest film a implicat foarte multă muncă și nu aș fi știut ce înseamnă să muncești cu adevărat dacă n-aș fi cunoscut munca grea depusă de familia mea.”

“Nu pot explica ce înseamnă pentru mine să fiu recunoscută atât ca actriță în rol principal, cât și ca muzician, în același timp”

Lady Gaga este nominalizată atât în categoria ”Cea mai bună actriță”, pentru intepretarea lui Ally în ”A Star Is Born”, cât și în categoria ”Cea mai bună piesă originală”, pentru single-ul ”Shallow”, compus împreună cu Mark Ronson și recompensat deja cu un Glob de Aur.

“Nu pot explica ce înseamnă pentru mine să fiu recunoscută atât ca actriță în rol principal, cât și ca muzician, în același timp”, a mărturisit Gaga.

Pelicula ”A Star Is Born”, în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.

"A Star Is Born" a primit în total 8 nominalizăriBradley Cooper fiind și el vizat pentru ”Cel mai bun actor în rol principal”.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beth Hart susține în 2019 un nou concert în Romȃnia

Beth Hart revine în România cu prilejul Open Air Blues Festival Brezoi 2019. Artista va concerta pe 18 iulie, în...

Închide