Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Bullet For My Valentine concertează la București în aprilie

Bullet For My Valentine revine la București pe 8 aprilie 2019, la 6 ani de la show-ul susținut în cadrul Rock The City. Formația va concerta la Arenele Romane (cort încălzit).
Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

Bullet for My Valentine (BFMV) au 20 de ani de activitate, totul începând în Bridgend din Țara Galilor. Inițial, formația s-a numit Jeff Killed John și au început prin a face cover-uri după piese Metallica și Nirvana. Au activat sub acest nume până în 2003.

Pe 3 octombrie 2005 au lansat primul album în UK și pe 14 februarie 2006 în Statele Unite. După această lansare și după primul Disc de Aur din SUA, au urmat prezențe la festivalul Download și Kerrang!, dar și un turneu cu Rob Zombie.

Bullet for My Valentine a crescut de la un disc la altul. Dacă primul album debuta pe locul 128 în Billboard 200, următorul, ”Scream Aim Fire” a urcat direct pe locul 4, iar cel de-al treilea material, ”Fever”, a ajuns pe locul 3.

Formația are în prezent 6 albume în discografie, cel mai recent fiind ”Gravity”, material lansat pe 29 iunie 2018. Trupa a fost recompensată cu 5 Discuri de Aur, vânzând de-a lungul anilor milioane de albume.

Bullet for My Valentine are în palmares și numeroase premii de la Metal Hammer si Kerrang!, printre care pentru ”Cea mai bună formație britanică (2006, 2010), ”Cel mai bun newcomer din Marea Britanie” (2005), ”Best Live Band” (2010) și multe altele.

Formații precum Metallica, Slayer și Iron Maiden și-au pus amprenta asupra stilului abordat de trupă, stil ce a evoluat de la un material discografic la altul.

În momentul de față, Bullet for My Valentine îi are în componență pe: Matthew "Matt" Tuck - voce/chitară, Michael "Padge" Paget - chitară/backing vocals, Jamie Mathias - bas/voce, Jason Bowld - tobe.

Bilete concert Bullet For My Valentine la Arenele Romane

Se vor comercializa doar 400 de bilete la Golden Circle și 1200 de bilete de tip Acces General.

  • Golden Circle (fără loc în fața scenei) - 185 lei (earlybird), 205 lei (presale) și 220 lei (la intrare) + taxe 10 lei
  • Acces General (fără loc, în arenă) - 145 lei (earlybird), 165 lei (presale) și 180 lei (la intrare) + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bullet For My Valentine
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Edvin Marton revine la București cu show-ul The Rock Symphony

Edvin Marton se întoarce la București pentru a susține pe 16 mai 2019 un nou concert la Sala Palatului. Îndrăgitul...

Închide