Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Bryan Adams a lansat piesa "Shine A Light", compusă împreună cu Ed Sheeran - AUDIO

Bryan Adams revine la început de 2019 cu un single nou, intitulat "Shine A Light". Melodia marchează prima sa colaborare cu Ed Sheeran, anunțând totodată lansarea celui de-al 14-lea album de studio.
Bryan Adams

Bryan Adams (foto: Terry Steeves)

La 4 ani de la apariția discului "Get Up", Bryan Adams revine cu un nou material de studio, intitulat "Shine A Light". Discul este deja disponibil pentru precomandă și va putea fi achiziționat de pe toate platformele digitale începând cu data de 1 martie.

Titlul albumului este și titlul single-ului principal, a cărui premieră a avut loc recent, la BBC Radio 2. Scris în colaborare cu Ed Sheeran, single-ul "Shine A Light" are un sound pop-rock.

"L-am cunoscut pe Ed în Dublin anul acesta, în cadrul unui spectacol pe care îl susținea, și am reușit să păstrăm legătura. Într-o zi i-am trimis o înregistrare cu sunetele de cor care se regăsesc și pe „Shine A Light” și l-am întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare. Am primit câteva versuri câteva zile mai târziu și... Doamne, ar trebui neapărat să îl auziți cum le cântă!", a declarat Bryan Adams.

AUDIO: Bryan Adams - "Shine A Light"

Pe discul "Shine A Light", Bryan Adams îmbină mai multe stiluri muzicale, artistul anunțând că materialul va include și o colaborare cu o vedetă pop.

"Sunt încântat să lansez un album de 12 piese, care să combine genurile rock, pop și R&B. Noul album va conține și un duet cu pop-starul Jennifer Lopez", a dezvăluit Adams.

Tracklist "Shine A Light" - Bryan Adams:

 1. Shine A Light
 2. That’s How Strong Our Love Is ft. Jennifer Lopez
 3. Part Friday Night, Part Sunday Morning
 4. Driving Under The Influence Of Love
 5. All Or Nothing
 6. No Time For Love
 7. I Could Get Used To This
 8. Talk to Me
 9. The Last Night On Earth *CD/Cassette/Digital Only Track*
 10. Nobody’s Girl
 11. Don’t Look Back
 12. Whiskey In The Jar

În completarea marii lansări, Bryan Adams va susține și un tuneu mondial, care va începe în luna februarie.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

Citește mai multe despre Bryan AdamsEd Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nume mari din muzică au cântat la tributul pentru Chris Cornell, un concert de 5 ore - VIDEO

Numele lui Chris Cornell nu va fi uitat vreodată şi nici timbrul său unic. Identitatea sa artistică transcende grunge-ul care...

Închide