Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Billie Eilish a lansat piesa "When I Was Older", inspirată de filmul "Roma"

Billie Eilish și-a surprins fanii la început de an cu o nouă piesă, intitulată "When I Was Older". Melodia este inspirată de "ROMA", cunoscuta producție cinematografică Netflix, premiată cu două Globuri de Aur.
Billie Eilish

Billie Eilish

Urmărind ideea principală a filmului și valorificând viziunea regizorului Alfonso Cuarón, noua piesă este scrisă de Billie Eilish și Finneas O’Connell, fratele mai mare al acesteia.

"În momentul în care am compus această piesă, am ținut neapărat să scriem bazându-ne pe firul narativ al filmului și pe cadrele care ne-au impresionat cel mai mult. Faptul că am avut acces la colana sonoră a filmului s-a dovedit a fi crucial în procesul creativ. Versurile sunt acompaniate de sunetele copacilor arzând. Corul este și el însoțit de sunetul oceanului.

De asemenea, am reușit să luăm sunete precum strigătele studențești de protest și lătratul lui Borras și să le transformăm în elemente ritmice, care să ne ajute să fluidizăm piesa. Nimic din aceast cântec nu ar fi fost creat fără film, iar aceasta este lucrul care ne place cel mai tare", declară Billie Eilish și Finneas O’Connell.

Melodia se va regasi pe viitorul album pe care artista de doar 17 ani il pregătește, "Inspired By".

AUDIO: Billie Eilish - "When I Was Older" (coloană sonoră "Roma")

La doar 17 ani, Billie Eilish a devenit un fenomen global odată cu lansarea primului ei single, "ocean eyes". Primul EP a fost un real succes, înregistrând peste 3,5 miliarde de stream-uri. Susținând spectacole sold-out în toată lumea, Billie Eilish a depășit record după record.

Artista a reușit performanța de a înregistra peste un million de stream-uri în primele 24 de ore de la lansare, cu piesa "you should see me in a crown".

Billie este totodată cel mai tânăr artist care a intrat în prestigiosul sondaj "Sound Of", realizat de BBC Radio 1 (2018).

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE