Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Beth Hart susține în 2019 un nou concert în Romȃnia

Beth Hart revine în România cu prilejul Open Air Blues Festival Brezoi 2019. Artista va concerta pe 18 iulie, în prima zi a festivalului.

Publicat

pe

Concert Beth Hart la Sala Palatului din București pe 17 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din muzica blues, revine ȋn Romȃnia ȋn cadrul turneului ”Fire on the Floor”. Artista va concerta ȋn premieră la Open Air Blues Festival pe 18 iulie 2019, ȋn prima zi a evenimentului. Beth va concerta alături de trupa sa, din care fac parte Jon Nichols (chitară), Bob Marinelli (bass) & Bill Ransom (tobe).

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că “oprește timpul în loc”, fiind “obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață”. Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie.

Sexy şi cu o voce vibrantă, artista ȋn vârstă de 46 de ani a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff ȋn timp ce cȃnta pe străzile din LA. Producători muzicali şi artişti mari au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei, ajungȃnd astfel să concerteze ȋn toată lumea alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash.

În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

În lineup-ul festivalului Open Air Blues au fost confirmați și Eb Davies & The Superband (pentru prima dată ȋn Romȃnia), ”The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein și Jonathon Boogie Long. Evenimentul se va desfășura în perioada 18 - 21 iulie.

Bilete şi abonamente la Open Air Blues Festival Brezoi

  • Un număr limitat de abonamente de 4 zile este disponibil la preţul special de 150 lei. După epuizarea acestora, pȃnă pe 1 iulie preţul abonamentelor va fi 200 lei, urmând ca ȋncepȃnd cu 1 iulie preţul să crească la 250 lei.
  • Sunt disponibile şi bilete de o zi ȋn pre-sale la preţul de 60 de lei. După epuizarea acestora şi pe ȋntreaga durată a festivalului preţul unui bilet va fi de 75 lei.

Trending