Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Barack Obama intră în topul Billboard cu prima sa melodie

Barack Obama a fost unul dintre cei mai stilaţi şi cool preşedinţi din istoria Statelor Unite. Şarmul său s-a manifestat prin multiple apariţii televizate, în documentare şi chiar filme, iar acum fostul preşedinte intră şi în industria muzicală, prin debutul în topul Billboard.
Lin Manuel Miranda si Obama melodie Billboard

Lin Manuel Miranda si Obama melodie Billboard (foto: Lin Manuel Miranda)

Barack Obama apare pe o piesă a lui Christopher Jackson şi Bebe Winans, "One Last Time (44 Remix)". Având în vedere apariţia inedită a lui Obama era de aşteptat ca melodia să intre în topuri. Astfel, single-ul a intrat în Hot R&B Songs Chart realizat pe săptămână încheiată pe 5 ianuarie. Se află pe locul 22 în acel clasament.

Pe 22 decembrie creatorul hitului de pe Broadway "Hamilton", Lin-Manuel Miranda a lansat melodia ca parte a unei serii de remixuri inspirate de opera sa. Această versiune este una cu puternice influenţe gospel. Noul release face parte din seria de "Hamildrops", lansate pentru a strânge bani pentru diferite cauze umanitare.

Debutul lui Obama în muzică a venit cu 307.000 de stream-uri on demand în SUA şi 9000 de descărcări contra cost în primele 5 zile de disponibilitate, conform Nielsen Music. "44 Remix" vine de la faptul că Barack Obama a fost preşedintele cu numărul 44 din istoria Statelor Unite. Pe această piesă putem să îl auzim pe Jackson, din distribuţia "Hamilton", cântând împreună cu artistul gospel Bebe Winans, în vreme ce Obama recită discursul de adio al lui George Washington.

Fostul preşedinte a mai apărut în topuri Billboard casate, precum TV DVD Sale, cu "A Moment In History: The Inauguration of Barack Obama" în 2009. Melodia "Pop Off", a lui JX Cannon cu Obama ajungea pe locul 10 în topul "Billboard + Twitter Emerging Artists", în decembrie 2015. Şi fosta primă doamnă, Michelle Obama a intrat în topurile Billboard în 2015.

Hamilton este unul dintre cele mai revoluţionare musical-uri din istorie, cu 16 nominalizări la premiile Tony şi 11 premii în 2016. Barack Obama nu e deloc străin de entertainment, cântând la Apollo Theater din New York în 2012 o parte din piesa "Let's Stay Together", a lui Al Green. Nu uităm nici de apariţiile memorabile de la Jimmy Fallo, când citea ştirile pe ritm de R&B.

Citește mai multe despre Barack ObamaLin Manuel Miranda
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lars Ulrich numeşte copertele preferate de albume Metallica

Lars Ulrich a acordat un interviu revistei Maxim, în care a discutat despre cariera sa muzicală, dar şi despre aspecte...

Închide