Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Axl Rose lansează prima sa piesă după o pauză de 10 ani alături de Bugs Bunny și Porky Pig - VIDEO

Axl Rose începe anul 2019 cu o melodie nouă, prima după o pauză de 10 ani. Noul single al vocalistului Guns N' Roses se numește "Rock the Rock" și a fost scris pentru serialul de desene animate "New Looney Tunes".
Axl Rose alături de Bugs Bunny și Porky Pig

Axl Rose alături de Bugs Bunny și Porky Pig

La 10 ani de la apariția albumului "Chinese Democracy", Axl Rose revine cu piesa "Rock the Rock", o melodie ce ne introduce în lumea îndrăgitelor personaje din Looney Tunes, Bugs Bunny și Porky Pig.

Noul single apare în "Armageddon Outta Here, Part Two", episod ce a avut premiera pe 24 decembrie, pe Boomerang. Axl este și personaj central în acest episod, piesa "Rock the Rock" salvând planeta de la distrugere.

Mai exact, personajele din Looney Tunes îl avertizează pe Axl că un asteroid uriaș se îndreaptă spre pământ, iar acesta se oferă să salveze situația cântând cât poate el de tare noua sa melodie, "Rock the Rock". Ajutat de niște boxe ”trăznet”, dar și de Bugs Bunny și Porky Pig, Axl încearcă să spulbere asteroidul prin puterea muzicii.

Deși este interpretată de Axl Rose, "Rock the Rock" nu este compusă de vocalistul Guns N' Roses, ci de Joshua Funk și Rob Janas. Funk este un compozitor nominalizat la Emmy, care a scris muzică pentru mai multe show-uri de pe Comdey Central, precum"Key & Peele", "Wabbit", "The New Looney Tunes", "Scooby Doo: Shaggy's Showdown" și "Teachers".

VIDEO: Axl Rose - "Rock the Rock"( piesă pentru show-ul ”New Looney Tunes”)

În paralel, Axl Rose lucrează și la un nou album Guns N' Roses, vocalistul având deja multe melodii pregătite pentru înregistrare. Discul ar putea fi lansat până la finele anului 2019, crede chitaristul Guns N' Roses, indicând într-un interviu acordat recent că piesele sunt deja aproape gata. Trupa ar plănui să plece din nou în turneu după lansarea albumului.

"Slash e ocupat. Nu vom mai face concerte pentru o perioadă. Va depinde de cât de repde lansăm noul album. Dacă avem ceva pe piață, putem pleca în turneu. Cred că Axl are multe subiecte de abordat în noile piese", a declarat chitaristul Richard Fortus.

Început în aprilie 2016, turneul ce a marcat reunirea trupei Guns N' Roses, "Not In This Lifetime", s-a încheiat pe 8 decembrie 2018 și a generat până la finele lui 2017 nu mai puțin de 292.5 milioane de dolari, plasându-se pe locul 2 în topul celor mai profitabile turnee ale anului trecut. Trupa a fost depășită doar de U2, ale cărei concerte au generat 316 milioane de dolari.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Globurile de Aur 2019: Rami Malek și "Bohemian Rhapsody" au triumfat, surclasând "A Star is Born" - VIDEO

Globurile de Aur 2019 au stat sub emblema Queen. Rami Malek a fost premiat pentru memorabila interpretare a lui Freddie...

Închide