Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă The Cranberries, "All Over Now" de pe ultimul album cu Dolores - AUDIO

The Cranberries lansează piesa "All Over Now", primul single de pe viitorul album, "In The End". Acesta este ultimul LP înregistrat cu Dolores O'Riordan, înaintea de moartea artistei la începutul anului 2018. Vă invităm să ascultaţi noua melodie în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single The Cranberries All Over Now
Single The Cranberries All Over Now │ FOTO: The Cranberries

"All Over Now" este una dintre ultimele înregistrări făcute de Dolores cu trupa înainte de moartea sa prematură. Anunţul legat de sosirea noului disc a venit exact la împlinirea unui an de la moartea vocii de aur a Irlandei. Noua piesă se întoarce la rădăcinile de rock alternativ şi melancolic ale trupei irlandeze.

Noul album include 11 piese, la care lucrau Dolores şi chitaristul Noel Hogan în perioada turneului din mai 2017. Demo-urile pe care le-au înregistrat muzicienii ar fi trebuit să ajungă la casa de discuri BMG, dar tragedia a perturbat întregul proces. Pentru a putea crea acest album, muzicienii au avut nevoie de permisiunea familiei solistei.

În cele din urmă noile track-uri au primit retuşările finale cu aportul producătorului Stephen Street. Acesta şi-a pus numele pe alte 4 albume The Cranberries. Viitorul album soseşte pe 26 aprilie prin casa de discuri BMG şi este disponibil deja la precomandă. Pe copertă se află o imagine surprinsă de fotograful oficial al trupei, Andy Earl.

Dolores O'Riordan se stingea pe 15 ianuarie 2018 la vârsta de 46 de ani. Artista a fost găsită în camera de hotel fără suflare, victimă a înecului în urma consumului excesiv de alcool. În ultimele zile de viaţă Dolores se pregătea să înregistreze o versiune nouă a legendarei piese "Zombie" cu trupa Bad Wolves. După ce muziciana a încetat din viaţă, Bad Wolves a petrecut ceva timp în doliu, realizând până la urma coverul ca tribut pentru solistă şi obţinând sute de milioane de vizualizări.

Un lucru interesant de remarcat la noile piese este faptul că nu vom regăsi aici angoasa şi întunecimea ultimului material David Bowie. Britanicul ştia că urmează să moară şi asta se reflectă în sunetul şi versurile de pe LP. Dolores a înregistrat pur şi simplu melodii izvorâte din emoţii proprii, fără a invoca vreun sentiment sumbru sau a emite vreo avertizare depresivă.

Comentează

Trending