Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Ascultă noua piesă Lana Del Rey, "hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it" - AUDIO

Lana Del Rey îşi surprinde fanii la începutul lui 2019, cu un nou single, "hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it". Este o baladă minimalistă, cu puţin pian şi multă emoţie, care te trece prin câteva stări vecine cu melancolia.
Single Lana Del Rey hope is a dangerous thing for a woman like me to have

Single Lana Del Rey hope is a dangerous thing for a woman like me to have (foto: Lana Del Rey)

Lana Del Rey ne propune prin "hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it" un prim single de pe albumul pe care îl va lansa în 2019. Deja avem un titlu pentru disc, care sună cam a work in progress, "Norman Fucking Rockwell". Judecând după noul track, va fi o experienţă intimă, cu imnuri de confesional şi emoţii puternice.

În ultimele interviuri Lana s-a comparat cu poetesa Sylvia Plath. Pe versurile noii piese, artista se vede scriind cu sânge pe pereţi, neliniştită precum Sylvia Plath. Această melodie ar fi primit un teaser încă din luna octombrie, când Lana posta pe Instagram o secţiune misterioasă a unei melodii numite "Sylvia Plath". Între timp acea postare a fost ştearsă.

Chiar dacă nu avem o dată de lansare clară pentru noul LP, ştim măcar cu siguranţă că a fost finalizat. Înainte de acest debut, muziciana a promis că va lansa o carte de poezii. Ar urma să fie publicată fără ajutorul unei edituri, iar Lana a numit proiectul "random", de vanitate şi dorinţă proprie. Mai în glumă mai în serios, creatoarea lui "Born to Die" se declară dispusă să îşi lanseze "cărticelele" la librării din Silverlake şi să roage librarii să le vândă.

Poeziile s-au născut într-o perioadă când Lana Del Rey suferea de un blocaj muzical, care s-a transformat într-o apetenţă pentru poezie. Viitorul album are ca teme dragostea şi America, dar şi momente de revelaţii triste pe pajişti suburbane şi alei lăturalnice. Un titlu provizoriu pentru colecţia de poeme a cântăreţei este "Violet Bent Backwards Over the Grass".

Ultimul LP al Lanei a fost "Lust for Life", din 2017, pe care a colaborat cu The Weeknd şi A$AP Rocky. Pentru viitorul disc ne putem pregăti şi pentru o colaborare surpriză cu Machine Gun Kelly.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie postumă a lui Chester Bennington, cu chitaristul Lamb of God, "Cross Off" - AUDIO

Chester Bennington a lăsat câteva piese înregistrate înainte de trecerea sa în nefiinţă şi acestea continuă să apară şi în...

Închide