Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă noua piesă a lui Sam Smith cu Normani, "Dancing With a Stranger" - AUDIO

Sam Smith continuă să lanseze hituri, odată cu debutul piesei "Dancing With a Stranger". Această colaborare cu Normani pare să continue vibe-ul serii nesfârşite party începută cu piesa "Promises". Vă invităm să ascultaţi noul single în cadrul articolului.
Single Sam Smith Normani Dancing With a Stranger

Single Sam Smith Normani Dancing With a Stranger (foto: Sam Smith)

"Dancing With a Stranger" nu este doar o creaţie marca Sam Smith, ci este şi ocazia perfectă pentru ca Normani să intre în topuri. Artista provine din trupa Fifth Harmony, care făcut-o celebră pe Camila Cabello. În 2019 vrea să îşi continue cariera solo în forţă. Sam Smith e pe val în acest moment, între piesa "Fire on Fire" lansată luna trecută pentru o producţie Netflix şi viralul "Promises" cu Calvin Harris.

Tânărul are deja la activ 4 premii Grammy, o melodie de film Bond care i-a adus Oscarul. Are şi 7 single-uri pe locul întâi în Marea Britanie. Colaborarea sa cu Normani are ceva influenţe R&B şi un instrumental discret. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare la un studio din Los Angeles, în vreme ce cântăreţul britanic compunea împreună cu Jimmy Napes şi Stargate.

Normani se afla chiar în studioul alăturat şi aşa a apărut ideea unei colaborări. Sam Smith descrie track-ul cel nou drept încapsularea senzaţiilor şi trăirilor sale în vreme ce încearcă să îşi împace viaţa personală cu turneele şi concertele. Britanicul a petrecut o bună parte din anul 2018 în turneu de promovare pentru LP-ul "The Thrill of It All" din 2017. Acel al doilea LP din discografie s-a bazat pe piese sincere de dragoste, regret şi despărţire.

Pentru Smith urmează o serie de reprezentaţii în America de Sud în primăvară, cu o oprire la Lollapalooza. Vor fi şi reprezentaţii în Africa de Sud, cu 5 spectacole în Cape Town şi Johannesburg.

Normani devenea cunoscută publicului în 2018 prin single-ul de debut "Love Lies", pe care cânta împreună cu Khalid. Melodia a ajuns pe locul întâi în Top 40 Radio din SUA. Au urmat cântece cu Calvin Harris şi release-ul "Waves" cu 6LACK. Artista are doar 22 de ani şi recent a apărut pe coperta Billboard, promiţând un 2019 cu proiecte muzicale ample.

Citește mai multe despre NormaniSam Smith
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doi noi artişti intră în Semifinalele Eurovision România 2019 prin wild card-urile TVR

Eurovision România 2019 se apropie rapid de momentul când va desemna alesul pentru a ne reprezenta în Israel. Până atunci...

Închide