Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie postumă a lui Chester Bennington, cu chitaristul Lamb of God, "Cross Off" - AUDIO

Chester Bennington a lăsat câteva piese înregistrate înainte de trecerea sa în nefiinţă şi acestea continuă să apară şi în 2019. Cel mai nou single apărut postum este "Cross Off", colaborare cu chitaristul Lamb of God, Mark Morton. Vă invităm să ascultaţi piesa în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Mark Morton Chester Bennington Cross Off
Single Mark Morton Chester Bennington Cross Off │ FOTO: Mark Morton

Chester Bennington cântă pe "Cross Off" într-un registru mai dur decât pe ultimul LP Linkin Park. Piesa primeşte influenţele heavy date de chitara lui Mark Morton de la Lamb of God, care emulează stilul trupei sale. Nu lipsesc interludiile în care fostul solist Linkin Park îşi poate modula vocea cu blândeţe.

Contrastează cu porţiunile când Chester ne dovedeşte că încă mai putea să ţipe. Piesa a fost înregistrată cu doar câteva luni înainte ca Bennington să se sinucidă, în vara lui 2017. Acest track apare pe albumul lui Morton, "Anesthetic", care va sosi pe 1 martie. Pe LP mai apar colaborări cu Miles Kennedy, solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix, David Ellefson de la Megadeth şi mulţi alţii.

Înregistrarea single-ului a fost realizată în primăvara lui 2017, iar membrul Lamb of God s-a declarat impresionat de etica de lucru a lui Chester la acea sesiune.

A detaliat colaborarea într-un interviu cu Metal Hammer, în care a vorbit despre experienţa din studio:

Chester a avut un aport creativ imediat disponibil când a intrat în studio. Îmi spusese că îi plăcea piesa şi comunicasem, dar niciodată nu mai petrecusem timp cu Chester până la înregistrări.

Am fost impresionat că pentru un muzician de acest gen, la un astfel de nivel în carieră la care era, el avea modestia şi etica să vină acolo şi să se poarte cu proiectul precum cu o melodie Linkin Park.

"Cross Off" este compusă de către Morton, Bennington, Jake Oni şi producătorul Josh Wilbur. Îi include pe membrii Trivium Paolo Gregoletto şi Alex Bent la bas şi tobe. Single-ul a debutat la emisiunea lui Zane Lowe de pe Beats 1 în această săptămână şi a primit un lyric video pe YouTube.

Comentează

Trending